Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaw biri şu soruya cevap versin nolur

ben çantamdaki silahları neden kullanamıyorum aceba???çantasa silah alıyorum ama kullanamıyorum.bulduğum silahları kullanmak için özel bişeymi lazım biri sölesin nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

arkadaşlar yaw biri şu soruya cevap versin nolur

ben çantamdaki silahları neden kullanamıyorum aceba???çantasa silah alıyorum ama kullanamıyorum.bulduğum silahları kullanmak için özel bişeymi lazım biri sölesin nolur

I tuşuna basıp çantanı aç
    sonra orda almak istediğin silahı sürükle bırak yöntemiyle yukarıdaki silah kutucuklarına bırak

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

arkadaşlar yaw biri şu soruya cevap versin nolur

I tuşuna basıp çantanı aç
    sonra orda almak istediğin silahı sürükle bırak yöntemiyle yukarıdaki silah kutucuklarına bırak

teşekürler uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyordum teşekürler

• Arkadaşlar bölümde gene takıldım. Dokümanları bul ve çal diye bir görev var. Burada kapıdaki askerle konuşuyorum, bizi birinin çağırdığını söylüyorum bana tamam diyor ve birtakım uyarılar söylüyor. Ancak ilerlediğimde radyasyon seviyesi yavaş yavaş artıyor. İleride bir sürü adam var ve bunlarla konuştuğumda görev alabiliyorum ancak kafam karıştı ben bu görevleri almalımıyım yoksa ana görevi mi halledeyim? Son olarak yanımızda taş vs.. taşıdığımı öğrendim, radyasyondan en az etkilenmek için ne yapmalıyım?
  • ben bu oyunu pek beğenmedim arkadaşlar bazı noktalarda eksikleri var ama çok kötü bir oyun da demiyor bana göre orta seviye bir oyun
  • arkadslar acayıp bı soru sorıcam..bu oyunu yenı aldım sımdı kurdum heyecanlıyım nasıl bı oyun benım 8600 gt sonıc oynarmı acaba...full detay falan eger oynamıcaksam hıc acmadan gerı verım yanı oyuna baslamadan...
  • aslında oyun güzel zor olsada diğerleri gibi önüne çıkanı vur değil bence
  • S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

dostlar oyunda şöyle bir hata alıyorum sebebini bilen varmı acaba crack yaptım ama sonuç deyişmedi
  • arkadaşlar.. Ben oyuna giriyorum.. Tam bölüm başlayacak loadta oyunu kapatıyor.. Bi çözümü varmıdır şunun? bide ingilizce pach i yokmu?

eywallah arkadaşlar..

belki sorarsınız sistem özellikleri x1950pro, e6420, bide 2gb ram..
  • oyun baya iii de biraz korkunççç
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

arkadaşlar.. Ben oyuna giriyorum.. Tam bölüm başlayacak loadta oyunu kapatıyor.. Bi çözümü varmıdır şunun? bide ingilizce pach i yokmu?

eywallah arkadaşlar..

up
  • oyun guzel gercekten..gorevımız stelkoru bulmak..oyun sonunda stelkor bızmısız kendımzı oldurmek ıcın yollanmısız buraya banada bı ark soyledı forumdan..vay be...garıp stelkor kım dıye ara ara dur megerse stelkor denılen sahıs bız oluyormusuz..daha oyunun basındayım bende...3 4 bolum gectım..garıp ama guzel oyun..saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

oyun guzel gercekten..gorevımız stelkoru bulmak..oyun sonunda stelkor bızmısız kendımzı oldurmek ıcın yollanmısız buraya banada bı ark soyledı forumdan..vay be...garıp stelkor kım dıye ara ara dur megerse stelkor denılen sahıs bız oluyormusuz..daha oyunun basındayım bende...3 4 bolum gectım..garıp ama guzel oyun..saygılar

Strelok değil miydi o
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

arkadaşlar.. Ben oyuna giriyorum.. Tam bölüm başlayacak loadta oyunu kapatıyor.. Bi çözümü varmıdır şunun? bide ingilizce pach i yokmu?

eywallah arkadaşlar..

bilen yokmu yav?
  • açılma olayını halettimde oyunun başında bi türlü ilerleyemedim.. ne yapacaz anlamadım oyun zaten rusça :S kapı açılmıyor.. bi şeyler alıp satıyorsun rpg oynuyormuş gibi hiç hoş olmamış.. bide kapıyı nasıl açcam merak ediyorum yardım edermisiniz? :S
    edit: hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 1 Ağustos 2007; 8:40:47 >
  • hayatımda oynadığım en dandik oyunlardan biri 8 seneleri heba olmuş ne diyeyim.. Adam öldürme olayı çok çok dandik.. Bi kaç ayrıntı güzel olmuş ama.. Arada nostalji olsun diye ancak girerim Ayrıcana grafiklerde 2007 ye yakışmıyor.. 2004 yılının hl2 si bile bence grafik olarak 5 basar buna Valla bilmiyorum dün rainbow6vegası bitirdim ondan böyle dandik geliyor olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 1 Ağustos 2007; 9:52:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orjinalden alıntı: reko

oyun guzel gercekten..gorevımız stelkoru bulmak..oyun sonunda stelkor bızmısız kendımzı oldurmek ıcın yollanmısız buraya banada bı ark soyledı forumdan..vay be...garıp stelkor kım dıye ara ara dur megerse stelkor denılen sahıs bız oluyormusuz..daha oyunun basındayım bende...3 4 bolum gectım..garıp ama guzel oyun..saygılar

Strelok değil miydi o

aynı adam sadece kod adı degısık...hehe banada elemanın bırı soledı...
  • Bu oyunu mediumda ancak oynayabiliyorum sistem IntelD915PGN anakart P43.0Ghz DDR400 1GB RAM (PCX)256MB sapphire x1950pro!!Acaba sorun işlemci ve ramde mi? Athlon X2 alsam DDR2 ye geçsem highda oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBuR58 -- 1 Ağustos 2007; 21:31:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExCaLiBuR58

Bu oyunu mediumda ancak oynayabiliyorum sistem IntelD915PGN anakart P43.0Ghz DDR400 1GB RAM (PCX)256MB sapphire x1950pro!!Acaba sorun işlemci ve ramde mi? Athlon X2 alsam DDR2 ye geçsem highda oynayabilirmiyim?

bende bıle kasıyo 4 cekırdeklı sıstem ve 8800 gtx ıstıyor oyun..4 gb ram..ancak kaldırır..ben 8600 gt sonıc 700/1850 c2d 4300 işlemciye 3000 oc yapıyorum 2gb ram var hala takılıyor hemde full degılken..manyak oyun zaten..
  • yaw arkadslar ben sımdı bar gıbı bı yerdeyım elemanla hos bı ıkı sohbet ettım..halını hatırını sordum coluk cocuk nası falan bana yer gosterdı sonra dısarı cıktım ... (bu arada barın yanındakı lavuk 5000 rubıye bana bılgı verıcektı lan dedım bura Türkiye yi gecmıs rusvette ha sie dedım yolladım) neyse sımdı ben bu yenı yere gıdıcem ama kapıdakı dayılar hoop nereye gardas dedıler bende gıdıyom dedım bı ıkı adım benı anında ındırdıler sımdı ben bu lavukları oldurmemmı lazım bıde bızım taraftalar..neyse napıcam bu rusvetcıden yoksa bılgılerı alıyımmı napım yardım lutfen..
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.