Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Roll_FEAR

2 türlü dürbün çeşidi var elimde fakat hiçbir silaha takamadım , silahın üstüne götürüp bırakıyorum fakat olmuyor.Nasıl takılacağını bilen varsa yardım etsin lütfen.

dostum önce I bas bi silah sec dürbünü al silaha götür böyle olmasi gerek bende oluyor tabi bazi silahlara takilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Oyunun daha ortalarındayım. Bir çanta içinde dökümanlar aldım. Ve bunu oyuna ilk başladığım yerdeki adama götürmemi istiyorlar. Haritanın ortasındayım bu dökümanları o adama götürmek için yapabileciğim tek şley yürümekmi. Başka bir yolu yokmu. Eğer başka bir yolu yoksa işimiz var bu oyunla. Hayır oyun süper de. Bu yürüme işi biraz can sıkmaya başladı. Ama son zamanlarda gerildiğim ender oyunlardan biri. Yerin altındaki atmosferi çok iyi yapmışlar. Harbi oyununu beğenmiyenler çok şey kaçırıyor.

oyunun en başına dönülen bigecit var esasında ama bende nereden cıkmıştım ilerdeyken tam hatırlıyamıyorum bi ceteyi yoketme görevi vardı ya ilk görevlerden onun dağa bakan tarafından cıkıyorsunuz ilerleyen bölümlerde geri geldiğinizde verin

• STALKER diye bir filmde varmış. Ama konular birbirleriyle alakalı değil gibi.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Buda konusu: Gri ve isimsiz bir kasabanın yakınında askerler ve dikenli tellerle korunan bir bölge vardır.
    Karısının sayısız itirazlarına rağmen karanlıkların içinden gelen bie adam çıkar. Bu adam Stalker'dır (İZ SÜRÜCÜ)
    Sıra dıiı zihinsel yetenekleriyle insanları bölgenin içindeki gizli dileklerin gerçek olduğu Oda'ya kadar rehberlik etmektedir.
    Bu kez bölgeye yanında iki kişi götürmektedir. İlhamını kaybetmiş, alaycı ve yeteneğini sorgulayan bir yazarla
    yolculuktan çok sırt çantasını önemseyen sessiz bir profösör. Hiç kimsenin yaşamadığı bir bölgede Oda'ya giden yol dolambaçlıdır.
    Odaya yaklaştıklarında kurallar değişmeye başlar ve iz sürücü kendini krizin içinde bulur...

Ya belkide bu filmden esinlenerek yapmışlardır. Ve senaryosunu değiştirmişlerdir. Afişindede sanki bir patlama oluyormuş hiisi vermişler.
    Çernobil olayı. Birde oyunun başında kaza geçirip kim olduğumuzu unutuyoruz ya. Filmdeki adam profösörmüş. Belki bizde öyleyizdir.
    Sadece bir teori oyunu daha bitirmedim. Oyunun sonunu yazmış bazı kendini bilmezler. Bu yüzden forumun hepsini okumuyorum.

• Lütfen biri yardımcı olsun. Oyunun yamasını kurmaya karar verdim. Tekrar baştan başlıycam. oyunu sildim. Baştan kurdum. Crackini yaptım. Sonra yamasını kurmaya başladığımda orjinalini istediğne dair uyarı çıktı. Hangi oyunda yama yüklersem böyle oluyor. Siz nasıl yüklüyorsunuz. Bir zahmet anlatın lütfen...
  • crack yapmadan yamasını kuracaktın,sonrada yamasının crackini bulman lazım.
    tekrar sil yeniden yükle sonrada patch yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

STALKER diye bir filmde varmış. Ama konular birbirleriyle alakalı değil gibi.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Buda konusu: Gri ve isimsiz bir kasabanın yakınında askerler ve dikenli tellerle korunan bir bölge vardır.
    Karısının sayısız itirazlarına rağmen karanlıkların içinden gelen bie adam çıkar. Bu adam Stalker'dır (İZ SÜRÜCÜ)
    Sıra dıiı zihinsel yetenekleriyle insanları bölgenin içindeki gizli dileklerin gerçek olduğu Oda'ya kadar rehberlik etmektedir.
    Bu kez bölgeye yanında iki kişi götürmektedir. İlhamını kaybetmiş, alaycı ve yeteneğini sorgulayan bir yazarla
    yolculuktan çok sırt çantasını önemseyen sessiz bir profösör. Hiç kimsenin yaşamadığı bir bölgede Oda'ya giden yol dolambaçlıdır.
    Odaya yaklaştıklarında kurallar değişmeye başlar ve iz sürücü kendini krizin içinde bulur...

Ya belkide bu filmden esinlenerek yapmışlardır. Ve senaryosunu değiştirmişlerdir. Afişindede sanki bir patlama oluyormuş hiisi vermişler.
    Çernobil olayı. Birde oyunun başında kaza geçirip kim olduğumuzu unutuyoruz ya. Filmdeki adam profösörmüş. Belki bizde öyleyizdir.
    Sadece bir teori oyunu daha bitirmedim. Oyunun sonunu yazmış bazı kendini bilmezler. Bu yüzden forumun hepsini okumuyorum.

evet hemde rusça olanını orjinali çıkmıştı indirirkene 79 yapımı bişi konusu aşağı yukarı aynı tek fark II dünya savaşından kalma şeyleri topluyorlardı ve yaratıklar yoktu

• half life
    usta aynı dertten bende muzdaribim neler yaptım neler kafayı sıyrttı bu oyun bana ama yılmadım bana verilen enson bunu dene diye yazılanları buraya koyiim şua na hdd de boş yer yok sona denicem sen bi dene istersen

sonada buraya yaz

arkadaşlar bu oyunu daha yeni indirmeye başladım ve oyundaki gelişmeleri hataları vs. görmek için şöle bi forumları gezdim ve yanlızkurt un yakarışını gördüm.

daha önce bi çok yeni oyunda rastladıgım bi sorun o yüzden size denemedigim halde çözümü anlatıcam ezberledik artık.

http://www.gamecopyworld.com linki oyunlarda ihtiyacımız olan her türlü programı bize sunuyor.

yalnızkurt

http://m0001.gamecopyworld.com/games...hernobyl.shtml

***bu linkden devam et ve sayfanın bayaa aşagısından alttaki başlıgı bul.

S.T.A.L.K.E.R. [MULTI4] No-DVD/Fixed Image18-03-2007poseden/NETSHOW

File Archive [4 KB]
    DAEMON Tools
    Image Tools - Y.A.S.U v1.1Play Instructions:
    Install the game - Full Installation.
    Mount the NETSHOW-STALKER_MINI-POSEDEN.MDS Mini-Image in DAEMON Tools v4.08.
    Play the Game!
    ***bulduktan sonra kırmızıyla gösterdigim sanal imajı indir.yine o başlıkta gördügün gibi sana YASU nun 1.1 versiyonu ve daemon tools un 4.08 i de lazım.bu programları temin ettikten sonra windowsunu tertemiz cillop gibi yap yani daha önceden o oyunla ilgli kullandıgın herseyi yok et(crack,patch vs)

daemon tools ile oyunu,indirdigin imajdan kur.ondan sonra orjinal imajın yerine sana kırmızıyla gösterdigim mini imajı daemon a yerleştir.Autorun çıkarsa pencereyi kapat sonra yasu 1.1 i çalıştır sağ alta büyük ve kırmızı Y iconu nu atar.ve ordan yasu ya gir CLOAK ı seç bu işlemi dogru yaparsan kırmızı Y iconu yeşil olur.yasuyu kapatmadan oyuna girebilirsin.Eger bu sekilde girmezsen aynı işlme oyunun crack işlemini yaptıktan sonra yap.crack in yoksa yukardaki link i biraz gez bulursun.

Baya uzun anlattım keşke resim fln yapsaydım neyse inşallah olur oynarsın hadi kolay gelsin.

hakkatten kolay gelsin

inşallah halledersin buraya yazmayı unutma

• Ben sorunu halletim. NemesisR3 saolsun bir link yolladı. Ordan indirdiğim dosyalarla yaptım. Ama benim oyun normal install yani deamon tools yada yasuyla işim olmadı. Yamasını yükleyemeyen varsa pm atsın ordan anlatıyım. Genede saol yalnız kurt. Oyuna birazdan baştan başlıycam. Çok güzel oyun ya.
    Yanlız kurt baya bir detaylı anlatmışsın da bu baya bir uzun yolu olmuş. Ben daha kolay yoldan hallettim. Ama ben tam anlamadım. Sen oyunu yüklemeyimi anlattın. Yoksa oyunun yamasını yüklemeyimi. Benim sorunum yamaydı. Onu hallettim. Yamayı yükleyemeyen varsa pm atın yazıyım. Kolay gelsin herkese.....
  • Bu konuyu devamlı takip ettiğimden özleyip tekrar başladım ve bugün ikinci kez bitirdim, aslında bugün gerçek anlamda bitirdim çünkü önceki son meğer gerçek sonu değilmiş. O nedenle hala oynayan arkadaşlara bir uyarı yapalım, oyun sadece size verilen görevlerle alakalı değil, bu görevleri yerine getirirken asıl sona ulaşacağınız hikayeyi yakalıyorsunuz, bazı kişilerle buluşmak zorundasınız, vs. Satıcı adamların yönlendirmesiyle sadece monolith'teki dilek taşına ulaşırsınız ve burada oyunda göstermiş olduğunuz davranışlara göre birbirinden farklı birkaç son sizi bekliyor. Ancak bunlar yalancı sonlar, asıl son oyunun ilk demosunda PDA'nızda gösterilen "Strelok'u öldür" görevidir. Monolith'i ve dilek taşını boşverin, asıl görevin peşinden gidin ve oyunun gerçek sonunu görün. Bazı arkadaşlar çeşitli sonları paylaşmışlar nedense, onlar yalancı sonlar, okusanız da boşverin oynamaya devam. Küçük bir ipucu vereyim; bar'ın olduğu bölgedeyken (oyunun ortaları) oyunun başladığımız ilk haritada bir yer gösterilerek birisiyle buluşma görevi ortaya çıkıyor, oyunun kırıldığı nokta burası, mutlaka gidip o adamı görün.
    Bir de en güçlü zırhı sormuşlar, oyunun başlarında çıkar mı bilemiyorum zira oyun her oynanışında farklı seyrediyor, X-Skeleton adlı bir zırh var, yük taşıma kapasitenizi 60'dan 70 kg'a çıkarıyor, en güçlü zırh olduğu gibi sizi en ağırlaştıran zırh, dolayısıyla normal taşıma kapasitesinde olsanız bile koşamıyorsunuz, ancak bu da diğer zırhlar gibi ölümsüz değil, aldığınız hasara göre özelliklerini kaybediyor ancak diğerlerine oranla çok daha dayanıklı. Barmenden son görevinizi alıp Çernobil'e doğru yola çıkmadan önce mutlaka üstünüze yeni bir zırh alın, bir tane de sırt çantanıza atın. İyi oyunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Bu konuyu devamlı takip ettiğimden özleyip tekrar başladım ve bugün ikinci kez bitirdim, aslında bugün gerçek anlamda bitirdim çünkü önceki son meğer gerçek sonu değilmiş. O nedenle hala oynayan arkadaşlara bir uyarı yapalım, oyun sadece size verilen görevlerle alakalı değil, bu görevleri yerine getirirken asıl sona ulaşacağınız hikayeyi yakalıyorsunuz, bazı kişilerle buluşmak zorundasınız, vs. Satıcı adamların yönlendirmesiyle sadece monolith'teki dilek taşına ulaşırsınız ve burada oyunda göstermiş olduğunuz davranışlara göre birbirinden farklı birkaç son sizi bekliyor. Ancak bunlar yalancı sonlar, asıl son oyunun ilk demosunda PDA'nızda gösterilen "Strelok'u öldür" görevidir. Monolith'i ve dilek taşını boşverin, asıl görevin peşinden gidin ve oyunun gerçek sonunu görün. Bazı arkadaşlar çeşitli sonları paylaşmışlar nedense, onlar yalancı sonlar, okusanız da boşverin oynamaya devam. Küçük bir ipucu vereyim; bar'ın olduğu bölgedeyken (oyunun ortaları) oyunun başladığımız ilk haritada bir yer gösterilerek birisiyle buluşma görevi ortaya çıkıyor, oyunun kırıldığı nokta burası, mutlaka gidip o adamı görün.
    Bir de en güçlü zırhı sormuşlar, oyunun başlarında çıkar mı bilemiyorum zira oyun her oynanışında farklı seyrediyor, X-Skeleton adlı bir zırh var, yük taşıma kapasitenizi 60'dan 70 kg'a çıkarıyor, en güçlü zırh olduğu gibi sizi en ağırlaştıran zırh, dolayısıyla normal taşıma kapasitesinde olsanız bile koşamıyorsunuz, ancak bu da diğer zırhlar gibi ölümsüz değil, aldığınız hasara göre özelliklerini kaybediyor ancak diğerlerine oranla çok daha dayanıklı. Barmenden son görevinizi alıp Çernobil'e doğru yola çıkmadan önce mutlaka üstünüze yeni bir zırh alın, bir tane de sırt çantanıza atın. İyi oyunlar.

**********************************************OYUNU BITIRMEYEN OKUMASIN **************************************************************************

hocam ben o bahsettiğin kisiye gittim(guide) o da doktora yonlendiriyor fakat haritada aprogrom da biyeri gosteriyor fakat isaret cıkmıyor haritadao
    doktoraprogromdaki lagımlardaymıs fakat lagımın girisini bir turlu bulamıyorum hatırlıyorsan yardımcı olabilir misin?

• Askerlerin bir elemanı sıkıştırdığı bir fabrika gibi bir yer vardı agroprom haritasında, adamı kurtarınca seni hemen binanın bahçe duvarının dışında bulunan bir deliğe doğru götürüyordu, işte oradan aşağı ineceksin. Orada bir yerde Strelok'un gizli odası vardı, oraya gideceksin, eleman orada seni bekliyor.
  • Oyunu oynamaya yeni başlayanlara tavsiyem oyunu veteran yada master zorluk derecelerinde oynayın. Çatışma sahneleri inaılmaz gerçekçi oluyor.
    Daha çabuk ölüyorsunuz bu yüzden tek bir kurşun yememek için uğraşıyorsunuz. Buda gerçekçiliği arttırıyor. Benden tavsiye...
  • oyunda araç kullanma yaması sadece ilk oyuna başladığımız yerde işe yarıyor diğer level lerde hiç araç yok olsada kullanılmıyor
  • Merak ettiğim bir şey var... X1300Pro ile Dynamic Lightning'te dışarıya niçin çıkamıyorum? Bu bana çok garip geliyor... x1600Pro yla rahat oynayanlar var kart çokmu dandik yaw?
  • Zor oyunmuş bea... Duvarında bilim adamlarının resmi olan binadan bi çıkamadım. Aşağısı adam kaynıyor, bir de radyasyonu yedik. Sürekli sağlık düşüyor. Kaldık valla çatıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Merak ettiğim bir şey var... X1300Pro ile Dynamic Lightning'te dışarıya niçin çıkamıyorum? Bu bana çok garip geliyor... x1600Pro yla rahat oynayanlar var kart çokmu dandik yaw?

x1600 pro ile rahat oynayanlarda dynamic lighting kapalı oynuyo.
    en az 2gb ram ve 7900 yada 1900 serisi kart lazım dymanic lighting için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Merak ettiğim bir şey var... X1300Pro ile Dynamic Lightning'te dışarıya niçin çıkamıyorum? Bu bana çok garip geliyor... x1600Pro yla rahat oynayanlar var kart çokmu dandik yaw?

x1600 pro ile rahat oynayanlarda dynamic lighting kapalı oynuyo.
    en az 2gb ram ve 7900 yada 1900 serisi kart lazım dymanic lighting için.

Ama SS'lerde açık gibi sakin... Yani Dynamic 'ten Static'e alınca oyun Dx8'e gerilemiyor mu? Bende ki grafikler çok çok kötü Dynamic'e alınca ise şahane oluyor ama bir o kadarda kasıyor... Yer altında 20 Fps görmedim zaten kapıdan bakınca da makina afallıyo "nooluyo lan" die..

• "x1600 pro ile rahat oynayanlarda dynamic lighting kapalı oynuyo.
    en az 2gb ram ve 7900 yada 1900 serisi kart lazım dymanic lighting için."

kim demiş kapalı oynuyor diye.bi sayfa geride mesajım ve ss lerim var.okumadınız heralde.x1600 pro yla dynamic lightning kapalı oynamak zorunda kalanların sistemlerinin diğer parçalarında ya da işletim sistemlerinde sorun var demektir.bu kartla bu oyun fullde rahat rahat oynanır.en azından benim sistemimde oynanıyor.

x1300 proya gelince.işte o oynatmaz.ne yazıkki x1600 pro yla çok çok fark var performans açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 16 Nisan 2007; 17:08:55 >
  • x1600pro ile nasıl dnamic light i açıyorsun anlamıyorum o kadar ahım şahım bir kart deilki bana aldıgın fps yi ve resimleri göstermeni istiyorum..
  • " Oyunu oynamaya yeni başlayanlara tavsiyem oyunu veteran yada master zorluk derecelerinde oynayın. Çatışma sahneleri inaılmaz gerçekçi oluyor.
    Daha çabuk ölüyorsunuz bu yüzden tek bir kurşun yememek için uğraşıyorsunuz. Buda gerçekçiliği arttırıyor. Benden tavsiye..."

Yüzbaşım ben god hilesiyle oynayamıyorum oyunun başnda tünele girdim görünmez mutant yaratık çıktı karşıma ruhumu teslim ettim.Ölümsüzlük hileside bi işe yaramıyo yada ben çok becereksizim.(Hile kullandığıma göre becereksizliğimi kabul etmişş oluyorum zaten )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 16 Nisan 2007; 19:27:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.