Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne yahu? Son bölümde adam bana exoskleton zirhini atmiş kutunun üstüne :S Uyuz oldum...Neyse dilek taşına çok var daha heralde yeni bir tünel buldum.Asker kayniyor.Burası uzun galiba acaba youtube'dan oyun sonu videosunu izleyip mi yetinsem :D Bu arada herşey için teşekkür ederim matrax çok yardimci oldun.Diger arkadaşlarada teşekkürü bir borç biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

ayrıca ingilizce bilmeyen birinin bu oyundan hoslanacağını da sanmıyorum

İngilizce bilsem de bilmesem de bir oyunun Türkçesi çok kötü geliyor bana .Birşeyler eksik diye düşünüyorum.
  • Kötü sonla bitirdim oyunu zengin olmayi diliyoruz en güzeli o bence ancak iyi son ile bitirebilmek için dilek taşindan yukariya çık deniliyor ama ne kadar ilerlersem ilerleyeyim pda'nin gösterdigi noktaya varamiyorum.Belgeleri ve dedektörü almis ve şu sorular sorulan ve bana c.c koruma görevini red ettim yinede iyi son ile bitiremedim :S
  • Öncelikle @themanyax sana çok teşekkür ediyorum. Bize böyle bir oyunu bizlere Türkçe oynama fırsatı verdiğin için.

Açıkcası kolay oyun beğenmem. Fakat bu oyun harbi süper olmuş. Full görüntü ayarlarında ve tecrübeli seviyede oynuyorum. Yani dedikleri kadar varmış. Birde grafik felan diye millet ağlamış ama çok çok daha iyi grafikli oyun oynamama rağmen bu oyundaki grafiklerde bana yetti açıkcası. 3 oyunuda indirdim, hepsini oynayacağım. Tabi bu oyun herkese hitap etmeyebilir, beğenmeyenlere saygı duyarım.
  • Rica ederim hocam... Olur da bir sorunla karşılaşırsanız, buradan bildirin biz de elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz...

Saygılar...
  • Bir yeri geçemedim. Bana makineyi kapat diyor, her tarafı dolandım makine felan yok.
  • @ themanyax,
    abicim ellerine gözlerine sağlık.. super bir iş başarmışsın daha ne diyelim bu oyunada böylesi yakışır.. Bende aynen daha önce burada birkaç kere yazdığın şekilde "SSoC + 1.005.Patch + ->Oyunu bir kez de olsa Modsuz aç-kapat<- + Modu kur (OL 2.2 veya Stalker Complete 2009 1.4.4) + Türkçe yama" yolunu izleyerek sorunsuzca kurdum açtım ayarlarımı fulledim ve oyuna giriş yaptım... Bu TR yamada gördüğüm kadarıyla ekrana yazı olarak gelen tüm konuşmalar çevrilmiş ne kadar teşekkür etsek azdır. Bazen yanlarında durduğumuz etrafımızda olan diğer kişilerin kendi aralarındaki konuşmalar çevrilmemiş... Clear Sky ve Call of Pripyat oyunlarınada varsa TR modu ile başlamak istiyorum... Etrafdaki sesler konuşma sesleri az duyuluyor hatta çoğu zaman konuşulduğunu karşılıklı sesli iletişimin olduğunu ekrana çıkan alt yazıdan anlıyoruz. Yine başkalarıyla F basıp konuşma menüsü çıktığında altyazılar doğru şekilde çıkıyor ama adamın seslendirmesi bazen nedense yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Temmuz 2010; 13:54:11 >

• Oblivion lost 2.1 modu için gereken data fsgame.ltx dosyasini upload edebilir misiniz?Ben bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRey

Oblivion lost 2.1 modu için gereken data fsgame.ltx dosyasini upload edebilir misiniz?Ben bulamadım :(

Neden 2.1 kuruyorsun ki ? 2.2 kur bence.

Eğer benim bilgisyarım kaldırır diyorsan Oblivon Lost 2009 RC 1 i kur
  • Selamlar arkadaşlar şuan SOc oynamaktayım şuan bara geldim görevleri aldım lab görevi açıldı daha gitmedim bu konuda bir kaç sorum olucak en çok aklıma takılan soru tarafsızlık bana loner lardan bir adamı öldürmemi istedi şu ilk başladığımız trader ama bu dutylerlen dostluğu bitiriyordu ve lonerlarlan düşman ediyordu o yüzden yapmadım ama yapsamıydım ? görevi iptal ettim eger yapmam iyi olursa baştan alıcam . Birde şu doktoru bulma görevi strelokun zulasını buldum ama o sıra doktoru aramadım o zmanmı aramam gerekiyordu yoksa ilerde tekrarmı uğricam ?? Son soru Freedomlar onlarla ilgili görevi alınca doğru seçim freedomlardan yana olmakmış eger ole olursam bara nasıl dönücem com 2012 modu yuklu ve barda tamirat yapabiliyorum bunlar aklımı karıştırdı bitirenler yardımcı olursa sevinirim birde Screw adlı bir npcden söz edilmiş modda tamirat yapabiliyormuş yerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Saygılar...

İyi oyunlar...

• pm cavapladım...
  • @ themanyax

teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

@ThunderVolt;

1- Işık sembolü; düşmanın sizi görüp görmediğini gösteriyor. Speaker sembolü ise düşmanın sizin sesinizi duyup duymadığını. Oradaki artıp azalan sayı ise; yakındaki düşman, size karşı nötr veya dost olanların sayısı. Kırmızı düşman; beyaz nötr; yeşil dost.

2- O soruyu sorma hocam. Spoiler. Oyunun sonlarında anlayacaksın.

3- Onlar artifact. yararve zararları olan/olabilen maddi değeri yüksek nesnelerdir. Yanına almadan önce zararlarına bak, ona göre seç.

4- Evet onlar Controller. pek yanlarına yaklaşmamanı tavsiye ederim. gördüğünde olabildiğince uzaktan, kıyıdan köşeden almaya çalış.

Bu da kendisi;

İnsanların beyinlerini kontrol ederek, zarar veriyor.

Controllerın yanına yaklaşmama taraftarı değilim neden dersiniz orada ilk karşılaştığımda yanına yaklaşmadan vurmaya çalıştım ama çok zorlandım hatta 3 kez öldüm ekran sallanınca birşey yapamıyorum en sonunda load yaptım çıktığı an üzerine koştum koşarken biyandana teş ettim yanına yaklaşana kadar 1 kez saldırdı %10 felan hp gitti yanına varınca saldırıyı bıraktı bana doğru yürümeye başladı ve yavaştı zaten bunalr yaşanırken kafasına jarjörü boşaltmaya başlamıştım ki 14-15 mermi ahrcadıktan sonra öldü anladımki ya görünemden halledicez yada bizi görürse dibine giricez dediklerim benim şansımda olabilir bilmiyorum olaylar tam bu şekilde gelişti ve bidaha karşılaşmadım başka controller ile bakalım devam ediyorum ne zman görüşçez bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 15 Temmuz 2010; 11:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

@ themanyax

teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

@ThunderVolt;

1- Işık sembolü; düşmanın sizi görüp görmediğini gösteriyor. Speaker sembolü ise düşmanın sizin sesinizi duyup duymadığını. Oradaki artıp azalan sayı ise; yakındaki düşman, size karşı nötr veya dost olanların sayısı. Kırmızı düşman; beyaz nötr; yeşil dost.

2- O soruyu sorma hocam. Spoiler. Oyunun sonlarında anlayacaksın.

3- Onlar artifact. yararve zararları olan/olabilen maddi değeri yüksek nesnelerdir. Yanına almadan önce zararlarına bak, ona göre seç.

4- Evet onlar Controller. pek yanlarına yaklaşmamanı tavsiye ederim. gördüğünde olabildiğince uzaktan, kıyıdan köşeden almaya çalış.

Bu da kendisi;

İnsanların beyinlerini kontrol ederek, zarar veriyor.

Controllerın yanına yaklaşmama taraftarı değilim neden dersiniz orada ilk karşılaştığımda yanına yaklaşmadan vurmaya çalıştım ama çok zorlandım hatta 3 kez öldüm ekran sallanınca birşey yapamıyorum en sonunda load yaptım çıktığı an üzerine koştum koşarken biyandana teş ettim yanına yaklaşana kadar 1 kez saldırdı %10 felan hp gitti yanına varınca saldırıyı bıraktı bana doğru yürümeye başladı ve yavaştı zaten bunalr yaşanırken kafasına jarjörü boşaltmaya başlamıştım ki 14-15 mermi ahrcadıktan sonra öldü anladımki ya görünemden halledicez yada bizi görürse dibine giricez dediklerim benim şansımda olabilir bilmiyorum olaylar tam bu şekilde gelişti ve bidaha karşılaşmadım başka controller ile bakalım devam ediyorum ne zman görüşçez bir daha

Bıçak ile saldırmayı denedin mi ?

• @hkn_01

yok o kadar cesurmuyum bilmiyorum

belki ölümsüzlük açarsam olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 15 Temmuz 2010; 18:46:44 >
  • Oyunu kurdum, 1.0005'e patchledim. Exe hatası almıştım ama complete 2009'u yükleyince düzeldi.

neyse, ilk yükleme yaklaşık bir 15 dakika sürdü. Ardından oyuna girdim ve adım başı 10-2 dk takılmalar yapmaya başladı.

Bir çözümü olan var mı?
  • o sorun bendede oluyo nedenini çözemedim ama bazen sık bazende 2 saat oynuyorum hiç yapmıyo çözüm bulursam yazarım
  • yaw arkadaşlar ben şimdi bu priboi story'i oynamaya başladım biraz oynayıp bikaç save yaptım (quick save ve normal save) ama oyuna sonraki girişimde load yapamıyorum yüklüyor yüklüyor oyunu açmadan tık masaüstüne atıyor neden acaba ?
  • arkadaşlar yardım edebilecek biri yokmu ilk defa bir mod kurmayı başardım ondada oynayamıyorum. save dosyalarını yüklemiyor ama yeni oyuna tekrar başlıyor. ne yani oyunu hiç ölmeden bir seferde bitirmemmi gerekiyor.bu hiç kolay ve zevkli değil.
  • Save dosyalarının orada bir log klasörü var onun içindeki log dosyasını aç en alt satırlara doğru FATAL ERROR başlıklı bir bölüm olacaki, oradakileri buraya yaz bir bakalım sorun neymiş...
  • şimdi soc + 1.0005 + com 2012 ( 1.4.4 ) + türkçe yama

sistemim

core 2 duo P8400 2.26 ghz işlemci , 512 paylaşımsız 1768 mb ge force 9600 gt ekran kartı 3 gb ram

ama ayarları indirsemde oyudna takılmalar var online oyunlardaki lag gibi kasma değil takılma 1-2 sny donuyo oyun sonra tekrar devam bazı yerlerde aşırı oluyor mesela bar girişleri wild terrority kapısı ve garbage giden taraftaki bariyere giderken 4-5 kez 1-2 sn lik takılmalar army war. da oluyor çözüm bulamadım farklı bir ilaç firmasının hazırladıgı sürümü indirdim yine aynı crack değiştirdim aynı kaldıdım kurdum aynı ayarları düşürdüm aynı sona getirdim aynı birde bazı zamanlar özellikle 5-6 ışınlanmadan sonra harita geçişlerinde donuyor valla oyundan soguttu ya bi türlü çözemedim yardım bekliyorum bu konuda bende iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.