Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
9.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modu oynamadım ama diğer araçlı modları çok oynadığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki; çoğu zaman araç yerine yayan gitmek daha kolay ve hızlı oluyor. Ağırlığınız çok olmasın ve enerji içeceği bulundurursanız zorluk çekmezsiniz. Ayrıca endurance veren artifactlarda çok işe yarar. Geceleri elektrik anomalilerinin olduğu yerlerde olurlar. sparkler, flash ve moonlight. En kolay ve çabuk, senaryonun akışı ile wild territoryye geldiğinizde helikopterin düştüğü yerdeki tünelde bulursunuz. Tabi dediğim gibi vanilla stalker ve diğer modlar için söylüyorum bunu, Lost Alpha tamamen farklı olabilir.
  • Oyunda cok ozel bir sey yok gorevlerin bazilarina verilen linkler dogru yeri gostermiyor olabilir belki hatadir yada bilerek yapilmis olabilir ama cok uzaklarda olmuyor bazen ayni odada yada alanin icinde biraz oyunun suresini uzatmak icin yapmis olabilirler en onemlisi hatalar yuzunden sık sık save alin harita degistirmeden once mutlaka almanizda yarar var. Araclarda bagaj bolumunu kullanabiliyoruz ama cok cabuk yakıt bıtıyor yollarin bazilari duz anormallik yok ama bazi yerlerdede cok anormal bolge var oralarda yurumek daha mantıklı gibi benzini npc lerde satiyor sagda soldada olanlar var. Bar bolgesine yantardaki gorevi tamamlayip Duty tarafindan cagrildinizda sik karsilan bir hata var npc ler kapida takiliyor yantardan bar a girmeden save almanizda kesinlikle fayda var benzer bi hatada npp den son alana gectimizde var belki sadece bende olustu surekli oyundan att,ı npp deykende mutlaka saglam bi save alin. Agirlik sorununu bulundunuz bolgelerde satis yaparak hafiletebilirsiniz biraz sacma her bolgede ticaret yapacagimiz npc olmamasi ama elimizdeki bu, dark valeyde monolitler silahlara yuksek ucret oduyor degerlendirebilirsiniz, pda ile cevrenizdeki stalkerlerden gorev alabiliyorsunuz fakat gene hata var, zula bilgilerinede ulasmaniz zor olabiliyor bu mod tamamiyle farkli oldugu icin konum ve sayilari ayni degil simdilik bu kadar iyi eglenceler.

• arkadaşlar para kazanmak için bir hilemi var . yoksa araba almamız imkansız gibi :D
  • Bu oyunu full grafikte oynamak vardı ya :D Geçende şu bayaz jipi aldım yamaçta durup ateş yakan adamların yanına çektim arabayı geceydi farları yaktım adamlarda gitar çalmaya başladı deym keyfime hemen bir kaç bira çektim kafada iyi sağa sola doğrdu ateşe doğru öyle bakyırdum.Dayzde en çok yağılmak istene bir sahne işte burda luyor :) Aslında bu oyuna adam gibi yatırım yapılsaymış çokta güzel sonuçlar alınabilirmiş...
    Bir kere ölürken sanki cin çarpmış gibi bir şey oluyor nedir arkadaş bu ya tüm serilernde var. :D
    Geçiş animasyonları yapılsaymış güzel olurmuş, bildiğiiniz canlı kanlı animasyonlar, diğer türlü kuklaların konuşması gibi geliyor.
    Şu buglarda var tabi göz ardı edilemez...
    Lost Alfa bir mod dimi yeni seri değil?
    Haritada bazı mor simgeler var,mesala bazıları eski kamyonları falan işaret ediyor orda ne yapılıyor bilen var mı?
  • Mor simgeleri anlamadim fotograf ekleyebilirsen iyi olur. Full grafik cok da onemli degil bu oyunu zaten kotu grafikle oynamak lazim atmosferi daha iyi yansitiyor. :)
  • Mor ile kastin bu ve benzerleri ise zula yerleri icerlerince karisik malzemeler var mesela medkit yara bandi koli bandı votka ayran mermi vs vs.
     S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercs

Mor ile kastin bu ve benzerleri ise zula yerleri icerlerince karisik malzemeler var mesela medkit yara bandi koli bandı votka ayran mermi vs vs.
     S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

evet evet bu yerleri kasttetmişdim.:) bazılarında yanlarına gitmeme rağmen zulayı bulamadımda yerin altına mı koymuşlar anlamadım.:D Bu arada bir önceki serilerinde bir tüccardan silah siparişi veriyoruk zamanla artık ne geçerse eline getiriyordu.BU modda yok sanırım o özellik.Yapay zekada sıkıntı var, adamın arkadaşları tek tek indiriyorum garipler gene dalmış bir yöne bakıyorlar. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

arkadaşlar para kazanmak için bir hilemi var . yoksa araba almamız imkansız gibi :D

Var var olmaz mı ;) Ama başka oynayacağın oyun yoksa ticaret yaparakta kazanabilirsin tabi bu biraz zaman alacak :) Birde bazen aracını patlatıyorlarki sorma,bir nüklerde senin atasın geliyor. :D
  • Ya beyler oyun başlarda acayip sarmıştı da, sonralara doğru bayağı it gibi ordan oraya, harita değiştire değiştire bir hal oluyor insan. Yolların çoğu zaten arabaya müsait değil.Sürekli yorulmak da cabası. Açıkçası sıktı beni, bir de şu birliklere katılamıyormuyuz?Onun dışında moda laf yok zaten mükemmel.Ama dediğim gibi postacılık sıkmaya başladı görüşleriniz neler?
  • Adı ustunde isde zula biraz ozenilmis bu modda kolay gorunmuyorlar bazen ustunde bazen altinda, bina iclerinde cati yada alt katlar, araclarda benzin depolari vs. Evet baslarda oyun keyifli ilerledikce bos haritalarda avare avre dolasmak eglencenin tadini kaciriyor, uzun zaman ugrastilar bunu yapmak icin pek beklentiye cevap olmasada Stalker isde, co- op mod icin bir kac deneme yapmislar ama pek basarili degil iyi olurdu zorluk seviyesi ust duzeyde co-op dost atesiyle kendi takimimizdakileri oldurup facia ya neden olmak kulaga hoş geliyor, cogunlukla konsollar icin dusunuluyor ama eminim yakinda pc icinde calismalari goruruz.
  • cok zorlaştırmışlar , monolith lerin olduğu yerde bi görev veriyolar muhbiri bulup konuşmak için , bir türlü bulamadım adamı içeri giriyorum görev iptal oluyor fark ediliyorum , çıkamadım işin içinden .
  • Dark valley de ilk karsilasmada Monolitleri oldurmuyoruz. Banditlerin icine sizip teyyare banditden sifreyi alman gerekiyor.
  • quote:

Dark valley de ilk karsilasmada Monolitleri oldurmuyoruz. Banditlerin icine sizip teyyare banditden sifreyi alman gerekiyor.

Hocam o sifreyi almistim 3 5 9 gibi biseydi o konusma loglarinda dururmu aceba ne yapicaz o sifreyle banditlerin icine sizdim sonra monolitlere gorev verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pda daki aktiviteler arttikca eski bilgilere ulasamiyoruz bu yuzden elinize bi sifre gecince not edin yada benim gibi herhangi bi sifreye ulastimmi ayni isimde save aliyorum. Banditden alacaginiz sifre rakam degildi :) , pda da son gorevle ilgili kayda bakarsaniz orada bilgiler var bı onceki mesajimda yapılmasi gerekeni yazdim. Banditlerle direk iletisim kuramiyoruz onlarda asker gibi once kafamiza sikiyor sonra muhabbete basliyor, ana uslerine girmenin yolu var ayrica usde ticaret yapacaginiz trader da var menusune bakmanizi tavsiye ederim paraniz o menudekileri almaya yetmiyorsa bir sansınız var Monolitlere elinize ne kadar silah gecerse satin ben orda 80 k kadar yapmistim size kalmis.
    not: askerlerle monolit catismasina dahil olmayin ve uzerinizdekini Sin liderle isiniz bitsede cikarmayin geri geldiginizde tekrar ticaret yapabilirsiniz.
  • Hepsini geberttim goruru gormrz ates ediyolar mermi manyaa yaptim :-D. Turkce yama olmadan iynasamda bisey anlamam bu dediklerinizi yapmam icin bastan baslamam lazim. Neyse biz simdilik boke takilalim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim iyi çözmüşsunuz oyunu

• Bunlar yeterli olur sanirim.

• Stalker serilerinde bir gorevi yapmanin her zaman birden fazla yolu var, bazen agresif oynayip yerim gorevini dediimde olmuyor degil ama mutlaka bir kere duzgun bitirmeyi denerim eger oyun izin veriyorsa!, dark valley de isleri duzgun yapmaya calismamizin esas nedeni para esyalarimiz duzeltmek, yenilerine sahip olmak cephane vs. Aslinda cok fazla bilgide verdim ama haritayi arastirmadigin icin ulasamadin, oyunu yapanlar burnumuzdan getirmek icin bazi seyleri saklamislar kendimiz arastirip bulmamiz gerekiyor tabii burda pda daki bilginin yabanci bir dilde olmasi konuyu anlamamizi engelliyor ama bu gorevde sadece su kadarini soliim bizden bir bandit suit bulmamizi istiyor bunun icin ya traderlara gidip satin alacagiz ki uzun yol bulundugumuz haritada da olduguna dair bir bilgide var elimizde, bunu yazmam gerekiyordu yapmadim biraz arastir diye kızma hakkini kullanabilirsin :) tadini cikar ...
  • quote:

Stalker serilerinde bir gorevi yapmanin her zaman birden fazla yolu var, bazen agresif oynayip yerim gorevini dediimde olmuyor degil ama mutlaka bir kere duzgun bitirmeyi denerim eger oyun izin veriyorsa!, dark valley de isleri duzgun yapmaya calismamizin esas nedeni para esyalarimiz duzeltmek, yenilerine sahip olmak cephane vs. Aslinda cok fazla bilgide verdim ama haritayi arastirmadigin icin ulasamadin, oyunu yapanlar burnumuzdan getirmek icin bazi seyleri saklamislar kendimiz arastirip bulmamiz gerekiyor tabii burda pda daki bilginin yabanci bir dilde olmasi konuyu anlamamizi engelliyor ama bu gorevde sadece su kadarini soliim bizden bir bandit suit bulmamizi istiyor bunun icin ya traderlara gidip satin alacagiz ki uzun yol bulundugumuz haritada da olduguna dair bir bilgide var elimizde, bunu yazmam gerekiyordu yapmadim biraz arastir diye kızma hakkini kullanabilirsin :) tadini cikar ...

Hocam bandit suiti giyip sarhos adamla konustum sonra monolith gorevi acildi monolithlerinde karargahinda monolith suit var ama onu alana kadar gorev iptal olur monolitlerden ispiyoncu bi adam var monolith suoti giyip onunla konusmamiz gerek galiba ama iceriye sizamadim adamlar fark ediyor gorev iptal oluyr :-D

• quote:

Stalker serilerinde bir gorevi yapmanin her zaman birden fazla yolu var, bazen agresif oynayip yerim gorevini dediimde olmuyor degil ama mutlaka bir kere duzgun bitirmeyi denerim eger oyun izin veriyorsa!, dark valley de isleri duzgun yapmaya calismamizin esas nedeni para esyalarimiz duzeltmek, yenilerine sahip olmak cephane vs. Aslinda cok fazla bilgide verdim ama haritayi arastirmadigin icin ulasamadin, oyunu yapanlar burnumuzdan getirmek icin bazi seyleri saklamislar kendimiz arastirip bulmamiz gerekiyor tabii burda pda daki bilginin yabanci bir dilde olmasi konuyu anlamamizi engelliyor ama bu gorevde sadece su kadarini soliim bizden bir bandit suit bulmamizi istiyor bunun icin ya traderlara gidip satin alacagiz ki uzun yol bulundugumuz haritada da olduguna dair bir bilgide var elimizde, bunu yazmam gerekiyordu yapmadim biraz arastir diye kızma hakkini kullanabilirsin :) tadini cikar ...

Hocam sen su kasanin sifresini bi soyle hele ya acamadim kasayi dark valayde banditin kasasi :-D

• bandit Suti uzerinden cikarmaman gerekiyor monolit suti herhangi bir sey icin gerekmiyor daha sonra kullanir yada satarsin, kasanin sifresi barowu oldurunce kendisi veriyor ama onun icin zaman var sen dokumanlari al oratlik yatisinca malzemeleri topla sat sonrada Sin lidere git o seni tekrar geri paslayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.