Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar, bu detector tam olarak nasıl kullanılıyor? Anomaly'nin yanına gittiğimiz zaman filan hiç tepki yok. Elimde Detector ''Bear'' var.

demek ki orada artifact yok detectorü eline aldığın zaman sinyal veriyorsa vardır bişeyler. her anomalyde de artifact olacak diye bir kaide yok.

Tamamdır biraz önce hallettim
  • hala 1000 e alıp 5 e satma geleneği sürüyor.bu oyunda da şu ticaret mantığını anlamadım.zaten çanta kısıtlı.3-4 silah alsak zıplasak kesiliyoruz bi de satsan para etmiyor.elimde bi çok silah kaldı.tradera gittim hasarlı silahların,hasarsız normalde kaça satıldığına baktım.sonra gittim silah geliştiricisine.tamir ettirdim silahları.baktım aradaki fark 50 ruble falan.dedim olsun bari her silahtan 50 kar ederiz.trader a bi gittim ki tamir için verdiğim paraya satabiliyorum anca.yani adamlardan düşen silahları da almanın mantığı kalmadı artık.nasılsa çoğu tamir gerektirecek.bi de her görevden sonra tüm zırh ve silahlar zaten tamir için elden geçiyor.astarı yüzünü geçiyor sonra.anlamadım gitti bu sistemi...
  • 2.seviye dedektörden bulduğunuz zaman daha rahat artifact bulursunuz

Bu silah işi alma satma sistemi pek kar getirmeyen bi sistem ama zevki böyle çıkıyo Para istiyosanız barmen artifacklere iyi hara veriyo

Bide tavsiyem ağırlık modu kullanın Silahları tamir ve modifiye ettirmek te ayrı zevk (Tabi önce alet takımlarının yerini bulmanız gerekir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 7 Şubat 2010; 19:59:01 >
  • Az önce bitirdim ama biraz kısa mı olmuş yoksa ben mi seriyi çok özlemişim de haftasonu kasıp bitirdim pek anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Az önce bitirdim ama biraz kısa mı olmuş yoksa ben mi seriyi çok özlemişim de haftasonu kasıp bitirdim pek anlamadım

Hocam ne çabuk hiç yan görev yapmadınız mı

Bence bu oyunu ne kadar uzun sürede bitirirseniz o kadar iyi sarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

hala 1000 e alıp 5 e satma geleneği sürüyor.bu oyunda da şu ticaret mantığını anlamadım.zaten çanta kısıtlı.3-4 silah alsak zıplasak kesiliyoruz bi de satsan para etmiyor.elimde bi çok silah kaldı.tradera gittim hasarlı silahların,hasarsız normalde kaça satıldığına baktım.sonra gittim silah geliştiricisine.tamir ettirdim silahları.baktım aradaki fark 50 ruble falan.dedim olsun bari her silahtan 50 kar ederiz.trader a bi gittim ki tamir için verdiğim paraya satabiliyorum anca.yani adamlardan düşen silahları da almanın mantığı kalmadı artık.nasılsa çoğu tamir gerektirecek.bi de her görevden sonra tüm zırh ve silahlar zaten tamir için elden geçiyor.astarı yüzünü geçiyor sonra.anlamadım gitti bu sistemi...

bu sistemden ben de nefret ediyorum hocam, 4bine alıyosun 50ru ya satıyosun bu ne kazık fiyat yahu. resmen adam kazıklıyor traderlar. en azından 4binlik silahı bin e almalıydı veya 500ru ya hasarlıysa eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Az önce bitirdim ama biraz kısa mı olmuş yoksa ben mi seriyi çok özlemişim de haftasonu kasıp bitirdim pek anlamadım

Hocam ne çabuk hiç yan görev yapmadınız mı

Bence bu oyunu ne kadar uzun sürede bitirirseniz o kadar iyi sarıyo

Aksine baya bir yan görev yaptım, yoksa para dayanmıyo, arkadaşların da dediği gibi silah satmakla bu sefer ekonomiyi düzeltemedim bir türlü.
  • Alem bana ben bu oyuna hastayım. Eve gidince tekrar kurayım bari şu oyunu.

@msw hocam oyun ilk başta ek paket olacak diyorlardı.Demekki sonradan no paket olarak çıkmış.Artı para kazanmak istiyorsanız oyunda ana hedefiniz yan görevlerden sonra artifactları ele geçirmek olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Alem bana ben bu oyuna hastayım. Eve gidince tekrar kurayım bari şu oyunu.

@msw hocam oyun ilk başta ek paket olacak diyorlardı.Demekki sonradan no paket olarak çıkmış.Artı para kazanmak istiyorsanız oyunda ana hedefiniz yan görevlerden sonra artifactları ele geçirmek olsun.

ben de tam artifact haritası indiriyordum hocam
  • Yarına başlıyorum

Ne gibi değişiklikler var bu oyunda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

Alem bana ben bu oyuna hastayım. Eve gidince tekrar kurayım bari şu oyunu.

ben de tam artifact haritası indiriyordum hocam

Hocam gerek yok bence.Her anomaly'nin içinde mutlaka en az 1 tane artifact var.Artı ikinci haritada gırla gidiyo.

@hkn_01 hocam değişiklikten kastın oyundan ne gibi bir bekletiler içersinde olduğuna bağlı olarak değişir.ilk oyunu oynyıp beğendiysen bunuda beğenirsin.Clear Sky'ı beğendiysen bunu hayli hayli beğenirsin.
  • Bu gecelik bu kadar yeter, baya bir artifact topladım, vintar BC yi de aldım, ulaşılamaz çanta görevini de yaptım şu mağaranın en dip köşesinde mutantların arasına düşmüş arabanın içindeki olan, çıkışta da ikitane artifact var tabi sonra gemiye döndüm kapattım.
  • @msw
    hadi iyi gidiyorsun.
    bu arada tüccarlar satın almak için değil topladıklarını satmak için var.
    onlardan birşey alırsan her zaman kazıklanırsın hocam.

bu arada Vintar'ı bende kaptım ve onun üstüne silah tanımam.
    keşke Zaton'da mermisi biraz daha bol olsa...
  • Oyuna biraz göz atayım diye girdim 2 saattir çıkmamışım. Yav bu oyundaki atmosfer çok başka arkadaşlar. Kendine has harika bir atmosferi var oyunun. Grafikler Dx11 ile Clear sky'a göre gözle görülür şekilde fark etmiş. Grafiklerin güzelleşmesi atmosferi iyice köklemiş. Yağmur altında başlıyoruz şimşek fırtına falan iyice sarıyor ortam.

Oyunun grafikleri gelişmiş gelişmesine ama ilginç olan, performans da Clear Sky'dan daha iyi bu oyunda. ATI ve AMD logoları geliyor oyunun açılışında, yani sanırım ATI ve AMD kullanıcısı olmanın avantajını gördüm bilmiyorum ama oyun full detayda 1680*1050 8x AA 8x AF ile 70-90 FPS lerde geziyor. Dinamik ve soft gölgeler de ayrıca daha güzel yapılmış Clear Sky'a göre.

Yalnız tesselation olmasına rağmen öyle yoğun kullanılmamış oyunda. Sadece kayalarda tesselation gördüm. Evler falan da tesselation tekniğiyle yapılsaymış keşke.

Neyse SS'leri vereyim:

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

Yalnız o kadar hl2 falan filan gördük ama atmosfer konusunda bu oyunun üstüne görmedim ben. Çok fena yav çılgın bir şey. Umarım alışabilirim oyuna. Çok istiyorum oynamayı ama zorluyor meret, hiç adapte olamadım bu stalker serisine bir türlü. Ama yarın kasıcam çok fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Şubat 2010; 11:29:09 >
  • zatondaki bi görevle ilgili sorum olacak:

haritanın sağ en altındaki,alev halkalarının olduğu anomaly nin hemen yanındaki helikopter enkazına hangi yoldan çıkacaz?tepede kalıyor bi türlü oraya çıkış yolu bulamadım.
  • @emre544

Haritadaki işaretli bölgeye git orada bir adamla karşılaşıyorsun, o sana içine atlayacağın bir anomali gösteriyor, helikopterin olduğu tepeye ancak bu yolla gidilebiliyor.
  • Arkadaşlar zamazingodaki 4.01 gb lik versiyon ingilizcemi ? deneyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 8 Şubat 2010; 22:15:22 >
  • @sahafiec

Evet hocam vintar harika bir silah yalnızca 30 mermisini satın aldım 850ru civarında çok pahalı. Yaratıklar için de pompali çok etkili. Onu da stalkerlar ile banditler caddede kapisiyorlardi haliyle banditler öldüler ben de ustunden aldım haha çatışmayı yakından izlemek te çok keyifliymis ((:

@hkn_01

evet hocam o ingilizce. Yalnız versiyon bilgisini mesajından silsen iyi olur ceza alabilirsin. ;)
  • quote:

@sahafiec

Evet hocam vintar harika bir silah yalnızca 30 mermisini satın aldım 850ru civarında çok pahalı. Yaratıklar için de pompali çok etkili. Onu da stalkerlar ile banditler caddede kapisiyorlardi haliyle banditler öldüler ben de ustunden aldım haha çatışmayı yakından izlemek te çok keyifliymis ((:

@hkn_01

evet hocam o ingilizce. Yalnız versiyon bilgisini mesajından silsen iyi olur ceza alabilirsin. ;)

Saol hocam.

Birazdan bitecek .sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 8 Şubat 2010; 22:18:40 >
  • Arkadaşlar bende yükledim oyunu.Atmosferin harika olduğu doğruda grafikler kötü değil mi? Ayarlarda herşey full.Dx11 de oynuyorum.Birde daha önce hiç oynamadığım için bu oyunu pek anlamadım.İlk başta bayaaa bir yürüyorum ama hiç aksiyon yok.Sıkıcı geldi bana.Amacı da anlamadım.Birde o kadar yürüdüm boş boş ve yanlışlıkla çıktım, girdiğimde baştan yürümek zorunda kaldım Bende kapadım oyunu.İsterseniz yapmam gereken ayarları söylerseniz size dx11 ekran görüntüleri koyabilirim.
    Bu arada çok hızlı oynuyorum ama arada yarım saniye kadar takılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.