Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye üzerine 3 oyunu birden indirdim yükledim clear sky da ilerleyebildiğim kadar ilerledim aralıksız 3_3,5 saat oynamışımdır save yapıyor sanmıştım bir anlık ekran kartının fazla ısınması sonucu alet kitlendi reset attı save falan yapmadığını acı bir şekilde öğrendim, sağolsun! O sinirle diğerlerini de yükledim b.kunu çıkartıp koydum bi kenara, birgün tekrar başlarım o gün gelene kadar masaüstümde simge olarak kalsınlar akılları başlarına gelsin

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
  • Bende indireceğim HD4200 ile oynayabileceğim en iyis stalker oyununu söylermisiniz acaba ?
    Kart :
    Cod waw
    nfs shift oyunları en düşük çözünürlük en düşük ayarda kaldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Tavsiye üzerine 3 oyunu birden indirdim yükledim clear sky da ilerleyebildiğim kadar ilerledim aralıksız 3_3,5 saat oynamışımdır save yapıyor sanmıştım bir anlık ekran kartının fazla ısınması sonucu alet kitlendi reset attı save falan yapmadığını acı bir şekilde öğrendim, sağolsun! O sinirle diğerlerini de yükledim b.kunu çıkartıp koydum bi kenara, birgün tekrar başlarım o gün gelene kadar masaüstümde simge olarak kalsınlar akılları başlarına gelsin

Harita atlarken zaten autosave yapmıyor muymuş normalde default ayarda yapması lazım ama
  • Bu bir ek paket mi yoksa normal bir oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Bu bir ek paket mi yoksa normal bir oyun mu?

normal full oyun arkadaşım bende sormuştum kızıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Bu bir ek paket mi yoksa normal bir oyun mu?

normal full oyun arkadaşım bende sormuştum kızıyolar

Teşekkür ederim.
  • Bu xray hatasını tünelden çıkarken veriyosa çözümünü 100 kere söyledik burda Bende 1 tane bile hata vermedi

Başka hata veriyosa sorun sistemdendir
  • oyunu oynayanlar yorum atsınlar nasıl olmuş diğer 2 si ni oynadık bu nasıl acaba...
  • yok tünelden geçince diil..ikinci bölgeden adama 1000ruble verip ilk bölgeye okla gösterdiim göreve gitcem..gidiyom geçiyo o bölgeye savede ediyo..biraz20sn durup donuyo oyundan atıyo..yani ilk bölgeye geçişte oluyo...bu hata x RAY

• Oyunu kurdum ama "fsgame.ltx" hatası veriyor
  • İllegal mesajlar silindi, sahipleri için gereken işlem yapıldı.

Bazı arkadaşlar Donanım Haber'in kurallarını unutmuşlar sanırım. Unutanlar için link verelim:

Oyun Bölümü Kuralları:http://forum.donanimhaber.com/m_4473880/tm.htm
  • Boşuna yüklemişim oyunu. Hiçbir değişiklik yok. Grafikler DirectX 11 destekli bir oyun için çok kötü. Şu S.T.A.L.K.E.R'ın oyun motorunu hiç sevmiyorum zaten. Multiplayer'da lag oldumu adamlar bir kaç metre öteye ışınlanıyor. İnsan bari silahın şu nişan aldığımız işaretini değiştirir. Ufacık bir nokta yapmışlar, adamları vurmak işkence. Çöp oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Boşuna yüklemişim oyunu. Hiçbir değişiklik yok. Grafikler DirectX 11 destekli bir oyun için çok kötü. Şu S.T.A.L.K.E.R'ın oyun motorunu hiç sevmiyorum zaten. Multiplayer'da lag oldumu adamlar bir kaç metre öteye ışınlanıyor. İnsan bari silahın şu nişan aldığımız işaretini değiştirir. Ufacık bir nokta yapmışlar, adamları vurmak işkence. Çöp oyun.

dil ingilizce olmuş mu bari?
  • Önümüzdeki hafta oynamayı düşünüyorum..İnşallah güzel bir oyun olmuştur.
  • oyunun görüntüsü çokmu kötü banamı öle geldi valla yarım saat dayanamadım böle oynanmazki dedim
  • Oyunu açmayı becerdim de oynanacak gibi değil sürekli donuyor ya en yüksek ayarlarda bile grafiklerde fark göremedim. Veya Mass efect in üstüne
    oynadığım için kötü geldi bana Bu oyunu oynamak nasip olmayacak bana bekleyelim patch ile düzelir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyunu açmayı becerdim de oynanacak gibi değil sürekli donuyor ya en yüksek ayarlarda bile grafiklerde fark göremedim. Veya Mass efect in üstüne
    oynadığım için kötü geldi bana Bu oyunu oynamak nasip olmayacak bana bekleyelim patch ile düzelir belki.

stalker hep böyle yapıyor zaten bize hep bi şekilde patch ini bekletiyor yani yapacaksan adam gibi yap ta oynayalım yahu
  • Biz 4 ay önce rus versiyonunu oynadık Ne bi takılma, ne bi grafik ,ne de bi xray hatası aldık

Beğenmeyen çalıştıramayan oynamaz zorla mı tabiki eleştiri de olacak

İlk iki oyunu oynamayan bu oyunu zaten beğenmez boşuna zorlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanlystalker

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

stalker hayranı olarak rus versiyonunu almıştım.ingilizceyede çevirmiştim herşeyinide yapmıştım.ama o grafikler neydi ya.bance çok kötüydü rus versiyonunun grafikleri.özellikle o çok gerçekçi bulutların yerinde yeller esiyodu. hemen yabancı forum sitelerini araştırdım ve evet.benimki gibi bissürü şikayet vardı.özelliklede bulutların görüntüsü hakkında.grafikleri kötüydü.bende hemen sildim ingilizce versiyonu çıkana kadar.kısmet bugüneymiş hemen indiriyorum .

hocam ışıklandırmalar dışında zaten grafik motoru vasat. ama bu oyun zaten grafik için oynanacak oyun değil. ki inanıyorum sildiysen oyunu ingilizce versiyonunu beklemene gerek yok, zira onun da seni tatmin edeceğini sanmam.

stalker ın ilk 2 oyununu çok severek oynamış birisi olarak benim en beğendiğim grafikte stalkerda var.tabiiki biçokkişi beğenmiyor ama ben çok atmosferik buluyorum.ukraynanın, radyosyana boğulmuş, soğuk, soluk ormanları ve doğasını çok iyi yansıtmışlar.grafiklerin renk paleti bu yüzden soluk.biçok kişininde bu yüzden beğenmediğini düşünüyorum.ama aslında güzel ve gerçekçi yapanda bu bana göre.gökyüzü,bulutlar ve uçan kuşlar bana gerçekçilik hissi uyandırıyor.ve dedğiniz gibi ışıklandırmalar.ben hiç bi oyunda ki buna crysiste dahil böyle ışıklandırma görmedim.akşam olunca fenerlerini açan devriyeleri izlemek, girdikleri yıkık evde fener ışıklarının gerçekçiliği karşısında hayran olmamak elde değil.işte bu videoda kanıtı

http://www.youtube.com/watch?v=wI7fIwGmOMI

ayrıca etrafta dolaşan hayvanların yaratıkların birbirleriyle olan mücadeleri ve oyunun kendisine ait bir ekolojik yapısının olmasıda ayrı bi güzellik.sonuç olarak stalkerın oyun yapısını, grafiklerini ve atmosferini çok beğenen biri olarak görüşlerinize katılamıycam ve sanırım ingilizce versiyonu bu ay beni baya meşgul edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 7 Şubat 2010; 4:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Biz 4 ay önce rus versiyonunu oynadık Ne bi takılma, ne bi grafik ,ne de bi xray hatası aldık

Beğenmeyen çalıştıramayan oynamaz zorla mı tabiki eleştiri de olacak

İlk iki oyunu oynamayan bu oyunu zaten beğenmez boşuna zorlamayın

Önceki oyunlarında xray hatasından dert yanmıyor muyduk? clear sky ın son patcini günlerce beklemedik mi devam edebilmek için, bunları ne çabuk unuttuk. Oyunu çalıştıramama degil bizim derdimiz oyundan akıcılık sağlayamamamız. Bakalım ben hiç Pripyat oynamadım umarım bu hatasız olur da haksız çıkarım.

Bu arada;

Oyunu yükledim nihayet yalnız önerilen sistem gereksinimlerinde ne yazıyor bakar mısınız

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    1 GB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ GTX 260 / ATI Radeon® HD 4870

E yuh artık benim 4870 neredeyse oyuna yetmeyecek. üstelik benimki 512mb önerilen 1gb. Ayakta alkışlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.