Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değil ama bi hata yada eksiklik yaptığımı düşünüyorum ? varsa bilen nolur yardımcı olsun silicem oyunu yoksa :(
  • hala aynı noktadayım hiç bu durumu yaşayan başka biri yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram007

hala aynı noktadayım hiç bu durumu yaşayan başka biri yok mu ?

walla c.o.p.'u 4 kere falan bitirdim dediğin şeyle hiç karşılaşmadım . inşallah bazıları gibi sadece quicksave'le ilerleyenlerden değilsindir. eğer sıksık normal save yaptıysan daha eski kayıtlardan oyunu başlatarak sorunu aşmaya çalış. yinede olmazsa maalesef yapacak bişey yok
  • tamam deneyeceğim
  • Arkadaşlar bu tarz post apokaliptik oyunlar baya hoşuma gidiyor 2 sene evvel Fallout 3'ü oynamıştım ama bitirmemiştim Stalker serisini hiç oynamadım arkadaşlar bana ne önerirsiniz sizce fallout 3'ü tekrar kurayımmı yoksa stalkeramı başlayayım bide duydumki new vegas diye bi başka fallout oyunu çıkmış. ne önerirsiniz stalker'a hangi oyundan başlıyayım bide birazcık anlatırsanız oyunun dinamiklerini nasıl oynayacağımı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Arkadaşlar bu tarz post apokaliptik oyunlar baya hoşuma gidiyor 2 sene evvel Fallout 3'ü oynamıştım ama bitirmemiştim Stalker serisini hiç oynamadım arkadaşlar bana ne önerirsiniz sizce fallout 3'ü tekrar kurayımmı yoksa stalkeramı başlayayım bide duydumki new vegas diye bi başka fallout oyunu çıkmış. ne önerirsiniz stalker'a hangi oyundan başlıyayım bide birazcık anlatırsanız oyunun dinamiklerini nasıl oynayacağımı vs.

Sen kesinlikler bi S.T.A.L.K.E.R. serisine başla zaten bırakamıcaksın pişmanda olmıcaksın emin ol. Shadow of chernobyl - Clear sky - Call of pripyat . hepsini türkçe yamalarıyla oyna hikayeyide anlarsın zaten
  • Ve karar verdim Misery Mod indirdim başlıcam. Sizce hangi karakteri seçmeliyim beyler oynayan arkadaşlar artı-eksi yönlerini yazabilirmi oynadıkları karakterinin.
  • + + +
  • Herkese iyi oyunlar..

2 yıl önce Steam Yılbaşı indirimlerinde S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernobyl ve S.T.A.L.K.E.R. : Call Of Pripyat'i almıştım. Xbox'a geçtiğim için bir süredir Pc'de oyun oynamıyordum. Şimdi seriyi oynayayım diyorum fakat Clean Sky paketinin olmadığını farkettim bende. Hikaye ve işleyiş için eksiklik midir. Ve türkçe paketlerini kurup oynasam sorun yaşar mıyım.
  • S.T.A.L.K.E.R kraldır laaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • "Oasis" i bulan var mı beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

"Oasis" i bulan var mı beyler?

http://www.youtube.com/watch?v=DzrUbwOzxrQ
  • arkadaşlar oyunu yeni elde ettim. şimdi iniyor steamden yarına oynayayım diyorum. bana grafil olarak oyunu mükemmelleştiren modları ve diğer ayrıntıları ipuçları falan varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

arkadaşlar oyunu yeni elde ettim. şimdi iniyor steamden yarına oynayayım diyorum. bana grafil olarak oyunu mükemmelleştiren modları ve diğer ayrıntıları ipuçları falan varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Oyunun kendi grafik motorunun çok cins olması ve reklamlarında bahsedilen özelliklerinin sadece 10\1'ine sahip olduğundan grafikleri sanada iyi gelmemiş olabilir fakat oyunu Crysis yapan bir grafik modu yok.

Piyasada olanlar var hatta çoğu oyun sitesinde vay anasını adam S.T.A.L.K.E.R.'ı bu grafiklerde oynuyor diye tanıtım görüntüleride yayınladılar ama o adamı bi biz göremedik.

Sana tavsitem :http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat

S.T.A.L.K.E.R. : CoP Complete Mode ya da Redux mode gayet iyidir.

Başka mod pek denemedim ama kullananların yorumuna bakarsak bayağı problemliler tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

arkadaşlar oyunu yeni elde ettim. şimdi iniyor steamden yarına oynayayım diyorum. bana grafil olarak oyunu mükemmelleştiren modları ve diğer ayrıntıları ipuçları falan varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Oyunun kendi grafik motorunun çok cins olması ve reklamlarında bahsedilen özelliklerinin sadece 10\1'ine sahip olduğundan grafikleri sanada iyi gelmemiş olabilir fakat oyunu Crysis yapan bir grafik modu yok.

Piyasada olanlar var hatta çoğu oyun sitesinde vay anasını adam S.T.A.L.K.E.R.'ı bu grafiklerde oynuyor diye tanıtım görüntüleride yayınladılar ama o adamı bi biz göremedik.

Başka mod pek denemedim ama kullananların yorumuna bakarsak bayağı problemliler tavsiye etmiyorum.

complete indirdim ama daha kurmadım. atmosfear diye bi mod buldum onu kurdum ancak oyuna girmek nerden baksan 5 dk sürüyor bu normalmi anlamadım. hatta oyun içide biraz yavaş hareket ediyoruz gibi geldi bana cs go nun üstüne vuruş hissiyatı resmen yok gibi geldi bi an ki bilgisayarımda highda ultra da çalışmayan azıcık bile kasan bir oyun yok. fc3, ac3, dmc, hitman vs... dışardan bakan oyunun dün çıktığını sanır
  • quote:

quote:

quote:

complete indirdim ama daha kurmadım. atmosfear diye bi mod buldum onu kurdum ancak oyuna girmek nerden baksan 5 dk sürüyor bu normalmi anlamadım. hatta oyun içide biraz yavaş hareket ediyoruz gibi geldi bana cs go nun üstüne vuruş hissiyatı resmen yok gibi geldi bi an ki bilgisayarımda highda ultra da çalışmayan azıcık bile kasan bir oyun yok. fc3, ac3, dmc, hitman vs... dışardan bakan oyunun dün çıktığını sanır

Serinin ilk oyunundan beri vuruş hissiyatı zaten yok fakat zor seviyede ve açık alanda Burer'a yakalanırsan(S.T.A.L.K.E.R. : CoP) benden selam söyle

Spoiler gibi olmasın ışığın olmadığı bir oda da hafif aralanmış paslı bir kapının arkasından gelen bebek sesine doğru ilerlemek S.T.A.L.K.E.R. yoksa grafik falan hikaye.

Bir oyunun 5dk'da açılmasıda anormal.
  • quote:

"Misery" call of pripyat için en kapsamlı yama, oyun çok farklı oluyor emin ol. Fakat sistemi zorlar.
  • quote:

Serinin ilk oyunundan beri vuruş hissiyatı zaten yok fakat zor seviyede ve açık alanda Burer'a yakalanırsan(S.T.A.L.K.E.R. : CoP) benden selam söyle

Spoiler gibi olmasın ışığın olmadığı bir oda da hafif aralanmış paslı bir kapının arkasından gelen bebek sesine doğru ilerlemek S.T.A.L.K.E.R. yoksa grafik falan hikaye.

Bir oyunun 5dk'da açılmasıda anormal.

vuruş hissi yorumuna katılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

S.T.A.L.K.E.R kraldır laaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

S.T.A.L.K.E.R Candır !
  • FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
    [error]Function : CInifile::r_section
    [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
    [error]Line : 342
    [error]Description : <no expression>
    [error]Arguments : Can't open section ''

bu ne demktir bilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.