Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
8
Favori
7.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim için bu oyun Cyberpunk 2077 gibi olacak. Güncellemeler geliyor diye bekleye bekleye bir türlü başlayamayacağım. Ayrıca PS5 Pro alırsam Pro'da oynarım düşüncesiyle bekletmek var o da ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Ağustos 2025; 11:19:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Benim için CP77 gibi oldu ilk çıktığında pc de komik rakama almıştım ilk ön sipariş zamanı 1.5 ile performans falan iyi olduda hala yeni birşeyler ekleniyor oyuna, aslında ilk ayda demiştim oyun bildiğin %100 erken erişim çıktı en az 1 senesi vardı şimdi ps5 e çıkması ile erken erişimden kurtulacak.

• hint psnden 1700 liraya geliyor yani tr psnden 900 lira daha ucuz..
    almayı düşünen değerlendirsin 👍🏻

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR psn den geçerim ön sipariş, Türkçe olması güzel oldu.

• Ultimate sürüm biraz fazla olmuş değer mi sizce ?

• Stalker 2 - Official PS5 Release Date Trailer

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıIGNyoutube
    Check out the new trailer for Stalker 2 revealing the PS5 release date. Developer GSC Game World has announced that  S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl will be released on PlayStation 5 and PS5 Pro in late 2025. The team says the PS5 version "will fully utilize DualSense controller features, including haptic feedback and adaptive triggers for deeper player immersion. Further technical enhancements for the PS5 Pro are also in development." STALKER 2 released to critical acclaim on PC and Xbox Series X|S last November, with IGN awarding the survival first-person shooter an 8 out of 10. #stalker2
    https://www.youtube.com/watch?v=EJvVeekzITc
  • Çok keyifli oyun arkadaşlar oynayın oynattırın,türkçe olmasıda ayrı keyifli 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ön sipariş vericem pc de oynanmıyor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı şimdi gerçekten oyun çıkıyor diyebiliriz. Dlc de çıkışa yetişse iyi olur.

• Ön siparişe açılmış bu da alinması lazım oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 21 Ağustos 2025; 16:22:30 >
  • Hayırlısı inşAllah, 4750 bayıldık 😏

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Feature Trailer | PS5 Games

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10014084/ Feel the Zone with DualSense. See Her beauty with other unique PlayStation 5 features! S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is coming to PS5 and PS5 Pro on November 20, 2025. Pre-order now to get exclusive pre-order content: (link to the store) #ps5games #ps5 #gamescom #stalker2 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=g9UhrgczodQ
  • Ön sipariş verildi o kadar çok oynancak oyun varki zaman bulamıyorum millet oyun yok der ben tam tersi vakit ayıramıyorum.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Valla kardeşim aynen, maşAllah yüzlerce oyun var kütüphanede, neredeyse %70 pre-order aldım ama vakit yok işte, Allah nasip etsin bitirelim hepsini.

• hint psn üzerinden ön sipariş geçtim bende şimdi 1680 liraya geldi 900 lira cepte kaldı tr psn fiyatları malum 🙄
    Ps5 Pro Enhanced olarak çıkıyor 🔥

PlayStation 5 Pro'ya özgü özellikler arasında şunlar yer alıyor:

Geliştirilmiş gölge kalitesi ve çözünürlüğü
    Gelişmiş küresel aydınlatma
    Daha kaliteli yansımalar
    Geliştirilmiş hacimsel sis
    Geliştirilmiş hacimsel bulut oluşturma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 21 Ağustos 2025; 22:25:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.