Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.776
Cevap
74
Favori
133.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...94...186187188189
Sayfaya Git
Git
Giriş

RTX HDR'yi Nvidia App'den açarsanız her oyun etkilenir ama RenoDX gibi gerçek HDR deneyimi sunmuyor ve bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor.

RenoDX ise her oyun için özel hazırlanmış HDR preseti içeriyor. Her oyuna o sayfadaki listeden gerekli dosyayı indirip oyunun dizinine eklenerek kullanılıyor.

Şu rehberi okursanız HDR'nin doğru kullanımını öğrenmiş olursunuz.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)technopat sosyal
    Rehber: Oyunlarda görüntü kalitesini artırma (RenoDX)
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/oyunlarda-goruntu-kalitesini-artirma-renodx.3902947

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • Şu iç mekanlardan komple bir oyun çıkar.

Bölgenin iki farklı yüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 31 Ağustos 2026; 15:43:29 >

• Oyuna tekrardan başladım. Önceki oynayışımda Veteran olarak bitirmiştim. Bu kez arada kaçırdığım yan görev/ana görevlerdeki başarımlar için Stalker zorluğunu seçtim. Artifakt ve envanter peşine fazla koşmadan oyunu bitireceğim. Ardından bir önceki oynanışımın save dosyasından ek pakete geçerim.

Önce dlc yi oynayıp yeni silahları alıp onlarla ana hikayeye başlamak daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC yi iki son ilede bitirmiş oldum Zulu ile devam edince daha standart bir ilerleyiş olurken Mavka ile çok farklı şeyler gördüm ve Zulu ile bu mekanları görmediğime şaşırdım açıkcası onunda farklı yerleri vardı ama Mavka tarafı çok daha değişikti.

Onu nasıl yapıyorsunuz ki. NG+ yok bildiğim kadarıyla. Ben sağlam envanter ve artifaktları dizmiştim önceki oynamam da. O kayıttan geçerim ek pakete diyordum.

Oyuna yeni başlayıp Lesser Zone dan ayrılınca dlc questi çıkıyordu ordan dlc ye başlayıp bitirip ana hikayeye devam şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Heh anladım, mantıklı aslında. Ama ben ilk bitirişimi Veteran olarak yapmıştım, ek paketi de öyle oynamak istiyorum. Hatta yeni bir zorluk seviyesi de çıkmış görünüyor, sıkılmayacağımı bilsem öyle oynardım. Şuan için hızlı ilerlemek için Stalker zorluğunda oynuyorum.

• Weird water artifacti nerf mi yedi? Önceki oynayışımda üzerimde weird water varken artifactlerden gelen radyasyon etkilemiyordu. Elimi kolumu sallayarak geziyordum. DLC sonrası enson 1,5 sene önce oynadığım eski save’i açar açmaz üzerimde weird water ve diamond exoakeleton olmasına rağmen büyük radyasyon yedim. Ancak tüm artifactleri çıkardım da kurtuldum. Anladığım Weird water artık iş yapmıyor gibi. Diamond exoskeletonda 1 slot radyasyon proof. Diğer slotları da rad. prrof yapmak dışında başka yolu varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Haritanın sol altındaki lokasyonda mıydı hatırlayamadım atölye gibi bir yer var içinde alev püskürten ocaklar vardı. Sol kısımdan boru üzerinde yürüyüp içinde çalışma tezgahı olan küçük bir odaya atlıyoruz. Orada masa üzerinde bir kask var ve alınmıyor. Hep de merak ettim neyin nesidir bu diye ama meğersem bu elemanın kaskıymış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oyun çıkalı 2 yıl olacak ve aldığı onca güncellemeye rağmen absürt buglar olmaya devam ediyor. Bir ana görev sonu kanalizasyondan çıkarken bir kaç sıçan öldürdüm. Etrafta düşman olmamasına rağmen düşman var/combattasın şeklinde kaldı yönlendirme. Neyse Zalissya'ya dönüp envanter boşaltayım derken yolda salınım başladı ve Zalissya'daki bara girerek Salınımı atlattım. Bardan çıkıp markete envanterleri satayım dedim fakat bütün lokasyonların kapıları kapalı combattayım hâlâ diye.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) Çıktığım Bar da aynı şekilde. Combatta olduğunuz için manuel save de yapılmıyor malum. Salınım sonrası auto save attığı için o şekilde ilerleyiş kaybetmeden kurtardım olayı. Salınım olmasa yanmıştık.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Ana oyunun başarımlarını tamamladım. İlk bitirişimde Kaymanov finali üzerinden ilerlemiştim, diğer finaller de gayet iyiymiş. Oyunun bayağı kapsamlı bir Lore'u varmış. İlk oynanışım Veteran zorluğundaydı, şimdikiler ise Stalker zorluğunda oldu. Ek paket için yine Veteran zorluğunda olan kaydıma döndüm. DLC'nin başlarını oynadım fakat şimdilik devam etmeyeceğim. Bir süre ara vereceğim, FPS olarak sıkıldım.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Başarım odaklı oynamadım ama şimdi baktım 55/76 yapmışım, yalnız 230 saatte hiçmi havada el bombası vurmazsın dedim.

Ben yan görevlerde çok kaçırmışım başarım. Ek paketin ilk başarımı dahil 59/76 bende durum şuan. 219 saat olmuş. Envanter ve artifakt peşinde koşmayacağım demiştim fakat yine Diamond Exo kovalarken buldum kendimi.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) Bu arada Veteran zorlukta 250bin kuponum varmış, Stalker zorlukta rahatlıkla 1milyonu geçmiştim. Sanırım kazanımlarda difficulty scale var.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.