Beşiktaş taraftarlarına şunu söylemek istiyorum. Şamata ile bu işler olmuyor. Duygusal olarak hareket etmemeliler ve ortalığı mümkün olduğu kadar karıştırmamalılar..
Tüylerim diken diken. Biz bile bu haberlerle bu kadar üzülüyorken, bu camiaya kendi kattığı Tayfur'un böyle bir durumla karşı karşıya kalması kendisini kim bilir nasıl üzmüştür. Gelmez bir Seba daha. Herkes gelir, herkes gider ama bir Seba daha gelmez..
efsane başkan beşiktaşa olgun bir duruş kazandırmiştır. tayfurunda sadece transver görüşmesine gittiğini düşünüyorum ama varsa bilmediğimiz bir falso cezasını ceksin sonuna kadar.
Eğer suanda bilinenler varsa bu sike degil transfer görüşmesidir.. Ama bilmediklerimiz varsa ne gerekiyorsa yapılsın hertürlü cezaya razıyız.. Biz başkaları gibi ağlamayız pisliğe bulaşmış insanların arkasında durmayız..
ah büyük Seba ah.En büyük aptallığı sana git diyerek yaptım.En azından ben bu konuda çook ama çoook utanıyorum. Senden çok özür dileriz büyük Seba:((
Diyelim ki Tayfur hoca suçsuz sadece transfer görüşmesi yapmış. İyide İbrahim Akın'a Adalı ve Tayfur hocanın kupa finalinden önce transfer teklifi yapıp, Adalı'nın at hediye etmesi onu da yakıyor malesef.