Şimdi Ara

s/s ve spear arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan farmını yapmakta olduğum bi nuker charım var.Yapılandırmasını bicheon-cold-light olarak düşünüyorum.Spear kullansam(özel durumlarda) bi fark olur mu?Ne biliyim spear la daha az vurma gibi vs.

Lütfen aydınlatın beni kafa karıştı

• sipiyırla daha fazla vurursun bu farkın olur.
    Shiedl in olmadıgı için fazla yersin bu da farkın olur.
    Cold-Light-Bich iyidir
  • defance farkı vardır.
    kasarken spear, pvplerde s/s kullanabilirsin.
  • Spearın verdiği hasar sworda göre daha fazladır, sword kullanırsan kalkan da kullanabilirsin bu da block şansı ve defans demektir.
  • Sword-shield kullanmanı öneririm int charlarda defans azdır snow yoksa hiçsindir ama sword-shield kullanırsan daha fazla dayanma gücün olur kalkan+yatır batır+phy def buff.
  • Hmm yorumlar için teşekkürle herhalde kasarken spear pvp de s/s yapıcam gibi

herkese ii akşamlar(fitti sent var unutmayın)
  • warrior'a rogue'a denk geldin mi çok da fark etmeyen bir olaydır şansın varsa s/s block koyarsın yoksa ruhuna el fatiha.ayrıca glavier'den de tek yeme olasılığın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S&M seven var mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spear yatar s/s zor yatar
  • quote:

Orjinalden alıntı: No0B

spear yatar s/s zor yatar

deişik bi bakış açısı ama doğru

olsun yaw kullanmasını bilene her char kraldıröle yada böle kral olmasınıda öğrenicez dimi

• dediklerin gibi ya bicheon-cold-light ve SS kulan pwplerde çok sağlam char olursun bide elindekiler +7 olursa ve setgarmen +5 yapmaya çalış yatmazsın
  • bende bir soru soracaktım. benimde 56 nukerim var armor giyiyorum ve zor yatıorum acaba bu sorun olurmu garmentte magic defans var ee ztn int veriorum magic defans yönünden iim ama fiziksel defans yönünden açıktayım bu yüzden armor giyiyorum işte beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ?
  • ya ben aslında mag. defanstan kalan açığı prot. ile kapatmayı düşünüorum ama +5garment set de yapılabilir ilerki lvl lar için en azından 76+ vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Salvador

ya ben aslında mag. defanstan kalan açığı prot. ile kapatmayı düşünüorum ama +5garment set de yapılabilir ilerki lvl lar için en azından 76+ vs.

spear kullanacaksan, pro. set giy tabiki. ama s/s olursan garment şeçme gibi bir opsiyonun olabilir.
  • yanlış yorumlar var diye düşünüyorum.
    s/s olursan silah masterysini upladığından her up sana %1 atak verir, yani 70 lvlde %70 fazla vurur. spear a vermediğinden ss iken spear takarsan s/s den fazla vurmazsın. aynısı spear için geçerli.
    heluksal mastry i uplayıp ta s/s olarak atak yapmak büyük kayıp olmazmı.

eğer gelipte silah masteryleri nukerleri etkilemiyor diyorsanız millet akılsızmıki 90 heluksal 90 light 90 fire 30 cold yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

yanlış yorumlar var diye düşünüyorum.
    s/s olursan silah masterysini upladığından her up sana %1 atak verir, yani 70 lvlde %70 fazla vurur. spear a vermediğinden ss iken spear takarsan s/s den fazla vurmazsın. aynısı spear için geçerli.

eğer gelipte silah masteryleri nukerleri etkilemiyor diyorsanız millet akılsızmıki 90 heluksal 90 light 90 fire 30 cold yapıyorlar.

30 cold la nasıl ayakta kalıyorlar peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

sen benim yorumumu okudumu postmu kasıyorsun?
  • eğer öyle bir şey varsa işimiz var bizim :S
  • quote:

quote:

quote:

1.si post kasan biri olsaydım 2006 dan beri 2k postum olmuş olurdu. kısacası al bütün postlarım senin olsun.
    2.si sadece mastery level ın verdiği %1 lik paydan bahsetmişsin. pvp de %25 lik snow shield la nasıl ayakta kaldıklarını sormuştum...

imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 21 Aralık 2008; 22:44:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.si post kasan biri olsaydım 2006 dan beri 20k postum olmuş olurdu. kısacası al bütün postlarım senin olsun.
    2.si sadece mastery level ın verdiği %1 lik paydan bahsetmişsin. pvp de %25 lik snow shield la nasıl ayakta kaldıklarını sormuştum...

kardeş senin sorduğun soruyla benimkini alakası yok. %25 snow shield in görevi aldığın dmg %25 ini manandan silmesidir.

%1 atak verir dedim. heluksala 1 mastery vermen demek elinde spear yada glavie olması haline %1 fazla vurman demek diyorum sen 30 coldla ne sormaya çalı8ştığını anlamıyorum. benim orda 30 cold demem örnektir benim orda demek istediğim nukerler dediğin gibi olsa heluksala 90 vermezdi 90 fire 90 light 90 cold yapardı. bunlardan birini eleyip silaha veriyorlarki kullandığı silah masterysine veridği 1 mastery %1 atak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 21 Aralık 2008; 22:49:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: No0B

spear yatar s/s zor yatar

pek de zor yatmaz açıkçası az s/s indirmedim glavier ile.genellikle tek atıyordum.yine de spear inadına spear.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.