< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vflzfv -- 7 Nisan 2017; 17:4:52 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vflzfv -- 7 Nisan 2017; 17:4:52 > |
|
S Pen, aşağıdaki çalışma prensibiyle çalışır:
S Pen'i Kullanma
Samsung tabletlerle uyumlu farklı S Pen modelleri mevcuttur. Her bir modelin kendine özgü özellikleri ve kullanım talimatları olabilir.
Genel olarak, S Pen'i kullanmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:
S Pen ile İlgili Sık Sorulan Sorular
|
|
|
|
|
Samsung Tab S6 Lite stylus kalem ucu yedeği kutudan çıkmıyor. Sadece yanında gelen kalem var. Kalemdeki ucun ömrü ne kadardır ve yenisini nereden satın alabiliriz acaba? |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Öğretmen olduğum için uzaktan eğitimden dolayı kalemi çok kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye yedek alayım dedim. Servis ile görüştüm. Uç yok kalem var dediler. Fiyatı 175 tl dediler. |
| _____________________________ |
|
|
merhaba. çok güzel bir yazı olmuş. tebrik ederim üstad. Galaxy tab A (2016) with s pen tabletim var. modeli SM-P587 diye geçiyor. kalem ucu kırıldı. internetten bakıyorum, hep SM580, SM585 diye ya da NOTE 10 s pen diye ürün buluyorum (resimleri aynı kalem). emin olamıyorum benim tablette çalışır mı diye. bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. SM580 yazan kalemler SM587'de çalışırmı acaba ? |
|
ben wacom intuos medium kullanıyorum.cihaz aniden zigzag şekiller çizmeye başlıyor ben düz çizmek isterken.özellikle de ortamda telefonla görüşülürken.driver lar güncel.alet sorunsuz çalışıyor başka odalarda.ben server a yakınım..frekanslardan etkilenmemesi için nasıl bir önlem alabilirim.bilgisi olan var mı? |
|
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|