Şimdi Ara

S-LİNK çevirici neden böyle ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.hepsiburada.com
    S-Link Sl-Sata35 Usb 2.0 Sata + Ide Data Kablosu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-sata35-usb-2-0-sata-ide-data-kablosu-p-BSUCZLKPC-392?magaza=MALCOMB%C4%B0L
    bu üründen satın aldım fakat şöyle bir sıkıntı var IDE harddisk ve cd raytırları sorunsuz çalıştırıyor eyvallah ama sata da sorun çıkıyor sata laptop harddiskimi hiç çalıştımadı sata dvd raytır bağladım yeşil ışık yandı söndü ama cd sürücü kapağı açılmadı sonra sata soketlerin olduğu yerden duman çıktı yanık kokusu geldi acaba neden böyke oldu anlamadım ? bilgisi tecrübesi olan var mı ??

• Ürünü kurcalamadan iade edip değişim isteyin.
    CD sürücünün kapağının açılmaması ürün beraberinde verilen adaptörüün 12V'ta yeterli akım sağlayamaması olabilir. Sata disklere önce elektrik sonra veri kablosu bağlanır. Ters sırada bağlarsanız bağlantı sırasında oluşan anlık voltaj yükselmesi zararlı olabilir. Sata kablolarının 22 pin olanları var. Güç ve veri bir arada, çalışırken takıp çıkarmak için daha pratik ve güvenli oluyor.

Kapağın açılmaması sorunu da sata kablosunda sarı ile siyah arasına 2200uf 16V kondansatör bağlayarak çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Şubat 2019; 12:20:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Ürünü kurcalamadan iade edip değişim isteyin.
    CD sürücünün kapağının açılmaması ürün beraberinde verilen adaptörüün 12V'ta yeterli akım sağlayamaması olabilir. Sata disklere önce elektrik sonra veri kablosu bağlanır. Ters sırada bağlarsanız bağlantı sırasında oluşan anlık voltaj yükselmesi zararlı olabilir. Sata kablolarının 22 pin olanları var. Güç ve veri bir arada, çalışırken takıp çıkarmak için daha pratik ve güvenli oluyor.

Kapağın açılmaması sorunu da sata kablosunda sarı ile siyah arasına 2200uf 16V kondansatör bağlayarak çözebilirsiniz.
    eyvallah saol ürünü iade ettim ama şunu gördüm ki s link ürünleri hiç kaliteli ürünler değil kimseye tavsiye etmem misal bu çeviricinin adaptörü ve 220 V besleme kablosu çok dandik lastk gibi biraz zorlasan un ufak olacak nerdeyse...
    acaba alternatif ne tavsiye edersiniz bana ??

• Derman- D kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat bandında satılan benzer ürünlerin hepsi aşağı yukarı böyle. Sorun S-Link markasına has değil, yüksek kurlar nedeni ile bu fiyat bandında kalite beklememek lazım. Bu markalar çinde bir firma ile anlaşıp üzerine markasını bastırıyorlar. S-Link'in kablo ürünleri fiyatlarına göre oldukça iyi, çevirici ürünleri dediğiniz gibi olabilir.

Bu ürünlerin adaptörsüz satılanları var, daha ucuza geliyor. Aradaki farka çıkma PSU alıp güç adaptörü olarak kullanabilirsiniz. Ürünün Adaptörsüz satılanları bile 20 30 lira. Geriye kalır 30 lira, ürünün yanında gelen adaptör aşağı yukarı 30 liralık bir şey. Böyle bir şeyden de kalite beklememek lazım, doların fiyatı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Şubat 2019; 10:7:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Bu fiyat bandında satılan benzer ürünlerin hepsi aşağı yukarı böyle. Sorun S-Link markasına has değil, yüksek kurlar nedeni ile bu fiyat bandında kalite beklememek lazım. Bu markalar çinde bir firma ile anlaşıp üzerine markasını bastırıyorlar. S-Link'in kablo ürünleri fiyatlarına göre oldukça iyi, çevirici ürünleri dediğiniz gibi olabilir.

Bu ürünlerin adaptörsüz satılanları var, daha ucuza geliyor. Aradaki farka çıkma PSU alıp güç adaptörü olarak kullanabilirsiniz. Ürünün Adaptörsüz satılanları bile 20 30 lira. Geriye kalır 30 lira, ürünün yanında gelen adaptör aşağı yukarı 30 liralık bir şey. Böyle bir şeyden de kalite beklememek lazım, doların fiyatı ortada.
    eyvallah haklısınız...
    neyse sabah mesaj geldi para iadesi yapılmış.
    şöyle bir ürün var daha önce bunun IDE sata olanını kullandım usb 2.0 çok kaliteli bir ürün ..şimdi yeni usb 3.0 versiyonu çıkmış buda güzel ama sadece sata hdd lerde kullanılıyor ..
    www.hepsiburada.com
    Dark StoreX Harici SATA - USB3.0 Dönüştürücü Adaptör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-storex-harici-sata-usb3-0-donusturucu-adaptor-dk-ac-dsa4-p-HBV0000036DJS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.