Şimdi Ara

S.Galaxy S4 GT-İ9505 GPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi arkadaşlar benim telefonumda Cyanogen mod 13 var başlıktada yazdığım gibi s4 telefonum. xposed yüklü falan filan her şey var anlıyacağınız. Benim ayrıca twrp den de geri dönüş yapabildiğim hazırda yedekte stock android 5.0.1 var ondada herşey yüklü xposed hariç xposed atamadım odex olayı yüzünden. telefonun gpsinde bi sıkıntı var.

Gps test uygulamasıyla defalarca denedim in view da 25~30 arası uydu gözükürken in use da 0 oluyor yani hiç etkin yok. ne yandex ne diğer map uygulamarında sağlıklı bi şekilde kullanamıyorum gps düzgün çalışmadığı için. Yardım edebilcek arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

DENEDİKLERİM;

1-Telefonda gps toolbox olsun diğer gps test uygulamarlı olsun her türlü clear a-gps update- agps olaylarını yaptım. bir tek gps test uygulamasında "Clear agps request made" diye bi olay alıyorum.
    2-Telefonun yüksek doğrulukta falan biliyorum bunları tarama açık her zaman.
    3-Avea müşteri hizmetlerinide aradım her hangi bir sıkıntı yok.
    4-Tek tek teknik serviste dolandım yapamayız dediler donanımla alakası olsa internet de çekmez dediler.
    5-Modem & bootloader tekrar yükledim yine olmadı

Yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çözülürse minnettar olucam.

• Güncelll
  • Takip . Bende de benzer sorun var. Konum doğru tesbit ediliyor ancak 2-3 sn sonra kopuyor dolayısıyla rota takip edilemiyor dönüşler kaçıyor v.s.
  • Takip. Bende de aynı sorun var, konum tam olarak eş zamanlı doğru tespit edilmyior ve bu yüzden de rota takip olayı işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
  • Ayni sorun bendede var nasil istir arkadss telefoncuya goturuyorum adamm bakio konum buluyo kardes diyo sonra diyorum buluyoda giderken takili kalio ben 2km ilerdeyim navi daha basladigim yerde agir agir beni takop ediyo telefonu camdan atasim geliyo arabada bazen diyorum biri bedduami ettide bu telefon boyle oldu ama simdi sizi gorunce bedduadan olmadini anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arka kapakla anakart arasinda bi bağlanti var bazen arka kapak gevşemiş oluyor bi tormavidayla sıkın eğer düzelmezse csc kodlarını kurcalayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.