Şimdi Ara

S@ÇmAs@PAn bi HAt@..ekran kartımın özellikleri yarıya indi =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n everestte Bilgisayar/özet sekmesinde aşağıdaki gibi görünüyor.
    Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON 8500 / RADEON 8500 LE (Microsoft Corporation) (32 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON 8500 / RADEON 8500 LE (Microsoft Corporation) (32 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Radeon 8500 (R200)
    Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (1643258430)

Görüntü Birimi / Grafik işlemcisi seçtiğimde ise..

Grafik İşlemci Özellikleri:
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon 8500(LE) DDR
    BIOS Sürümü BK7.4.0 VR000.000.007.004.000.001.001 ldfyy1pn.103 v611
    GPU Kod Adı R200
    PCI-Aygıt 1002-514C / 1002-013A
    Transistör 60 milyon.
    İşlem Teknolojisi 0.15 um
    Yol Türü AGP 4x
    Bellek Boyutu 32 MB
    GPU Saati 274 MHz (Gerçek: 275 MHz)
    RAMDAC Saati 400 MHz
    Piksel Pipelines 4
    TMU/ Pipeline 2
    Vertex Shaders 1 (v1.1)
    Pixel Shaders 4 (v1.4)
    DirectX Donanım Desteği DirectX v8.1
    Pixel Fillrate 1096 MPixel/s
    Texel Fillrate 2192 MTexel/s

Bellek Yolu Özellikleri:
    Yol Türü DDR
    Yol Genişliği 64 Bit
    Gerçek Saat 274 MHz (DDR) (Gerçek: 275 MHz)
    Etkin Saat 548 MHz
    Band Genişliği 4384 MB/s

bu şekilde görülüyor...
    şimdik ben kartı ilk aldığımda asus p4b 266c vb. gibi tam aklımda değil eğilip bakmaya üşendim, bu boardda denedim, değerleri 64mb 128bit ve band genişliği 9gb küsürdü, daha sonra fanı ses yapıyor diye (sadece fan, soğutucu blok değil) söktüm. 8c fanı dikiş makinesinde kullanılan makara ipiyle ekran kartından üç cm filan aşağıda kalacak ve yukarı üfleyecek şekilde astım, yani slota taktığımda agp de ayıran bi yerde bi ip kalıyor bi ip de boşta kalan bi yerden geçiyordu yani slotun içine filan ip girmedi kesinlikle gayet ne yaptığımı bilir şekilde yaptım ki bunu 6600gt ile pci e kartımla yapmıştım aynısını. sonra bi power ettim açılış ekranında mavilikler, sonra dedim ki tam takamadım mı acaba hemen kapattım psu yu, baktım takmışım sorun yok yine aynı mavi çizgiler bikaç tane bekledim xp bi güzel açıldı sorun yok ekranda, fakat 3dmark 01 testi bi yaptım 6600 puan, ati tool da 3d view fps yarıya inmiş:S everesti bi açtım değerler (saat hızı ve ram hızı hariç) yarıya inmiş, ati winflashla bios attım yine aynı, hadi bozulsa ulan bozuldu atayım diycem de bu ne şimdi he şu anda başka anakartla kullanıyorum aynı sorun var, anakartta mı sorun demeyin yorulmayın, ilgilenen herkese şimdiden çoooooooooook teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 9 Mayıs 2007; 3:18:16 >

• ekran kartına fan dikenide ilk defa gördüm

• ne dikmesi yau astım işte vida yerlerinden geçirdim ipi o kadar, onla da alakası yok zaten ama ipler kısa devre filan mı yaptırdı ki yarıya indi bişe oldu, anlam veremedim nedir olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.