Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 12 Aralık 2021; 17:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz üstünden zaman geçmiş ama belki başka birisi görür okur ve yazılanlar yardımcı olabilir diye yazıyorum.
    Yerinde olsam Kanadayı tercih ederdim muhtemelen. Sebebi şöyle; çok yakın bir arkadaşım yine dil eğitimi için 2011 yılında Kanadaya gitmişti, 3 ay gibi bir süre orada kaldı. Şehirden, insanlardan, ülkenin medeniyetinden yaşayış biçiminden her şeyden memnun kalmıştı tabi gittiği eğitimden de. Aynı arkadaşım Amerikada suny programında üniversiteden mezun oldu. Kanada'dan ne kadar memnun kaldıysa Amerikayı o kadar sevmedi. Tabi birazda yaşadığı bölge ile de alakalı olduğunu söylemişti ama çok lüks yerlerde yaşayarak para harcamak istememişti. Zaten öylesine bir para harcamakta gereksiz olurdu. Kanada da yaşadığı dönemde istediği gibi Amerikaya geçiyordu hatta gezilerin turların falan olduğunu söylemişti geçişin oldukça rahat olduğundan bahsetmişti ancak şuan ki başkanın tavırları ve tutumları ile ne olur bilemem.

• Ulubatlı07 kullanıcısına yanıt
    s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 12 Aralık 2021; 17:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle birşeylerin ortaya çıkışı bakımından sana sonuna kadar katılıyorum. Yani ben ülkede huzur bulamadığım ve daha çok huzuru düşündüğüm için Kanadayı seçerim demiştim. Ama ileriye dönük çok yüksek hedeflerim var ve fırsatlara ihtiyacım var diyorsan tabi ki adres Amerika. Belki bizde şanslıyızdır ve bir fırsat çıkar karşımıza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    S.a
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.