Şimdi Ara

Ryzen9 3900 mu Intel i9 9900kf mi almaliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar oncelikle herkese selamlar saygilar.Fazla uzatmadan bisey danismak istiyorum uzun zamandir saglik sorunlarindan 7/24 evde olan biriyim ve enaz 1-2 sene daha boyle devam edicek gibi gorunuyor ,tek eglencem bilgisayar ama pekte anladigim soylenemez.sole uzun sure kullanabilecegim kesinlikle oyun agirlikli bilgisayar sistemi alicam ama tavsiyeleriniz lazim..

Elimden geldigince arastirdim iki sistem arasinda kaldim

1- INTEL Core i9 9900KF
    CPU =9th Gen Intel Core i9 9900KF 8-Core CPU, Unlocked, 3.6GHz, Turbo Boost 5.0GHz
    Motherboard =Intel Z390 Chipset Socket 1151 Motherboard with Ultra M.2 & SATA 3 / USB 3.1 Type-C
    RAM =8GB DDR4 Memory/RAM PC4-21300 (2666MHz)
    Video Card =nVIDIA GeForce RTX 2080 Ti 11GB 352-bit GDDR6
    HDD =2.5" 120GB SATA III 6Gb/s SSD Solid State Drive
    Audio Onboard =7.1 (8)CH High Definition Audio
    Network Onboard= 10/100/1000M Gigabit LAN
    PSU =700W 80+ Certified Gaming PSU with 12cm Super-Silent Fan

2-AMD Ryzen 9 3900X

CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 24-Thread Socket AM4 3.8GHz CPU Processor

CPU Cooler: AMD Wraith PRISM Cooler
    Motherboard: AMD X570 AM4 ATX Gaming Motherboard HDMI M.2
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 Memory/RAM PC4-21300 (2666MHz)
    Storage: 256GB M.2 NVMe PCIe3.0 X4 Internal Solid State Drive SSD + 1TB 7200RPM SATAIII 6GB/s 3.5inch Hard Drive Disk HDD
    Video Card: nVidia GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Gaming Graphics Video Card
    Power Supply: 700W 80+ ATX Full-size Power Supply
    Case:Thermaltake Versa J21 TG Edition Temper Glass Mid Tower Chassis

Tavsiye ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler..

• Sen bütçeyi ve monitörünü söyle eğer aldıysan. Mesela 1080p monitörün varsa 2080ti çok gereksiz bir harcama olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam tekrardan hocam monitorum ASUS XG27VQ 27inch ROG Strix Curved Gaming Monitor
    XG27VQ butceye gelince 4000 aud enyuksek.
  • 2070 Super falan alıp rtx 3080 ti ye geçebilirsiniz 1-1.5 yıl sonra

Anakartların tam marka - modelleri nedir ? Hazır sistem galiba baktıklarınız ?

Avustralya'da toplama tarzı sistemler var mı bilmiyorum ama link vs eklerseniz daha fazla yardım gelir.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 16 Mayıs 2020; 11:28:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ortada ciddi bir bütçe görüyorum en mantıklı şekilde değerlendirmekte fayda var. İntel 10.nesli bekleyebilirsin acelen varsa da gerekli düzenlemeleri yapıp sistemi siparişe geçebilirsin.

Ryzen9 3900 mu Intel i9 9900kf mi almaliyim.

Monitör dahil mi değil mi bilmemek ile birlikte 2k 1ms 144hz+ bir monitör ile taçlandırabilirsin.
  • Evet malesef fazla secenek yok bunlar bildigimiz sistem hazirlayan isyerleri ama kendin distan alip goturemiyosun parcalari onlardan almak zorundasiniz oyuzden asiri pahaliya kaciyor ,oyuzden bikez iyi sekilde yaptirim kullanabildigim kadar kullanayim diye dusundum acikcasi.
  • Kafanda asagi yukari bir sistem olustur , sonra burayi birak dogru sicak firsatlar bolumune.Ordan hic cikma.Indirime giren urunlerden cat cat cat yapistir gec.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntel 9. nesile sakın para vermeyin. 3700x ya da 10700k üzerinden sistem kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Mayıs 2020; 12:18:29 >
  • sistem dengesiz
    2080 Tİ high end ekran kartı olduğu için aşırı pahalı 2080 super alibilirsin
    işlemci olarak core İ5 / İ7 amd ryzen 5 / 7 alibilirsin

bellek 2*16GB bellek
    1TB SSD olmalı bu seviyedeki sistemde
  • Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kusura bakmayin sanirim i7 veya ryzen 7 den birini secicem etrafta biraz daha arastirmak eniyisi..
  • İntel 10 nesili bekleyip oyun testlerini görüp ona göre sistemi toplayabilirsiniz. Kesinlikle 9 nesil intele yatırım yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Öncelikle ortada ciddi bir bütçe görüyorum en mantıklı şekilde değerlendirmekte fayda var. İntel 10.nesli bekleyebilirsin acelen varsa da gerekli düzenlemeleri yapıp sistemi siparişe geçebilirsin.

Monitör dahil mi değil mi bilmemek ile birlikte 2k 1ms 144hz+ bir monitör ile taçlandırabilirsin.
    www.pcmeal.com.au
    Search results for: 'gaming computers' - PC MEAL
    https://www.pcmeal.com.au/catalogsearch/result/?cat=&q=gaming+computers

Butun mesajlari takip ediyorum ayri ayri yazip kirletmek istemedim hepinize ayri ayri tesekkurler ,burda dedigim gibi disardan uygun parcalari alip taktirma imkanim yok ustteki siteden bakiyorum iclerinde en ideali bu. Anlamayincada direk fiyatlardan falan bakiyo insan iyiki sizlere danismisim yoksa direk i9 ryzen 9 falan birini alicaktim iyiki varsiniz az cok fikir edindim sizler sayesinde..

• Su tarz sistem listesinde 2x8 gordum mu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.