|
Bildirim
|
Çok haklısın biz düzelecek diye beklerken adamlardan bir atak gelmiyor ve yeni işlemciye çalışıyorlar alan aldı mantığı ile hareket ediyorlar ben oyunda takılmalar oluyor diye SMT kapattım 8 çekirdek oluyor uyumsuzluk oyunlarda tekleme takılma sorunu fazla ryzen 1800x alalı 2 ay olmadı daha pişman oldum ama overclock olayı süper tek tuşla 4.43mhz çıktı cihaz diyeceksin ne güzel güzelde ne işe yarıyor ki ? yine oyunda takılma tekleme olayı olunca ? i7 2600k ile hd7870ti ile aldığım oyun zevkini Ryzen 1800x Gtx1080ti ile alamadım yaşayamadım yaşatmadı daha
![]() |
Zaten Amd am4 soketi 2020yilina kadar destek verecez dedi yeni cipsetli anakartlar cikmayacak ve ilk cikan cipsetli anakartlara destek vericez demedi.
Yani kisaca am4 soketi adi altinda x470 x570 x670 b450m b550m b650m anakartlar cikacaktir. Amd guzel kelime oyunu yapmis anlasilan. |
Ben burdaki bazı kişileri anlamıyorum
Tamam fanboysun eyvallah da hani sanki namusuna şerefine laf etmiş gibi hırs yapıp üstüne de seviyeyi yerlerde süründürmek nedir ? Herhalde dünya üzerinde cihaz alırken birtek bilgisayar değil 2. el ne olur acaba diye kasan başka bir millet zor bulunur. Arkadaş alın istediğiniz ürünü tepe tepe suyunu çıkarana kadar kullanın... Gelelim amd ve intel konusundaki fikirlerime Bu çok açık intel tek çekirdek amd çok çekirdekte çok daha iyi performans sergiliyor. Burda önemlşi olan şey yeni çıkacak oyunların ne kadar amd'nin çok çekirdek olayından faydalanabileceği ve yeni nesil Intel işlemcilerin ne yapacağı. Anakart konusu ise inanılmaz saçma bir durum. İşlemciden pahalı intel anakartlar var ama sağolsun intel her 1.5 senede bir çıkardığı yeni soket fantazisi ile resmen anakartları çöp yapıyor. Açıkçası bence socket olayı tamamen ticari yani koskoca işlemci üretici bir firma eğer yeni işlemcisini bir önceki senenin socket yapısı ile çıkartamıyorsa gitsin fabrikaları kapatsın. Ha yeni chipset çıkar isteyen gitsin yeni anakart alsın eyvallah ama sen gidip bir sene önce 1000+ tl para verip z270 alıyorsan ve 1 sene sonra o anakart yeni işlemciler için çöp oluyorsa öyle bir para vermenin mantığı yok. Amd'nin bence Ryzen'la daha önceki işlemcileri gibi olmasa da ciddi sıkıntıları var. Anakart ram uyumu olarak. Refresh ile düzelir düzelmez bilinmez, tek çekirdek performansı artar artmaz bilinmez, oc potansiyeli ne olur o da bilinmez hep beraber göreceğiz ama en azından adamlar socket garantisi vermişler. Şuan ilk ryzen anakartlardan aldıysanız sonuçta öyle ya da böyle ddr5 çıkana kadar işinizi tamamiyle görecek anakartlarınız var Şuan z270 anakartım var ve sağlam para vermiştim şuan 8 serisi çıktığı zaman direkt çöp olacak değer olarak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 30 Eylül 2017; 13:50:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Eylül 2017; 14:53:58 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Eylül 2017; 16:15:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|