Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İntel cpuların 2. El fiyatları etkilenirmi sizce beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwes

    Almayacagım almayacagım dedim ama dayanamadım gidip verdim sipariş 1700x umarım dendigi kadar iyi çıkar bu wifi li anakartlar ne zaman çıkar acaba asrock x370 taichi falan.

    Taichi bende bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 2 liraya düşerse belki alırız .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iceman_54

    İntel cpuların 2. El fiyatları etkilenirmi sizce beyler?

    Etkilenmez.Belki 2.seri Mayıs sonrası gelecek işlemciler sonrası azda olsa etkilenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassino!


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

    vatan tabi hemen %50 daha fazla fiyat dayamış şuna bak türkiyeden ürün almamaya özen gösteriyorum sizde sakın almayın

    O dolari ilk once 3.57 ile carp sonra gumruk vergisini ekle bir de kargo ucreti, al sana ayni fiyat. Ustune bosuna 2 hafta beklersin.



    Dolar 2nin altinda olsaydi neyse ama şu bitik ekonomide ayni urunu amazondan almanin bir mantigi yok.





    Üründen ürüne değişir. Amazon.de'de kargo vermiyorsun mesela fiyata gümrük de dahil olduğu için daha uyguna geliyor. Bu hafta bir kasa sipariş ettim TR fiyatından 400tl daha ucuza geldi. Siparişi geçtikten 1 gün sonra istanbul'da gümrük işlemleri için antrepoya girdi. Ne aldığına bağlı biraz da. Döviz kurunu tartışmaya gerek yok 4tlyi gören dolar mı olur?




  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Bir konuda dikkatinizi çekmek isterim, avarage fps ler eşit, demek ki peak değerler intel lehine olsa da, ryzen fps dropları intel kadar düşük değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Amazonun Amerika sitesi şu an için ryzen serisi fiyatlı geliyor. Almanya kısmından daha ucuza alma şansımız olacaktır diye düşünüyorum. Gtx 1070 Tr'de 2200-2400 arası oynarken, Amazonda 1800-1900 lira arası
  • Şuan intel işlemci kullanmaktayım amd bu geri donusu çok iyi oldu açıkçası rekabet olacak fiyatlar dusecek adamlar 8.nesili şimdiden açıkladılar millet gelmiş amd yi eleştirio şaka gibi insanları anlamak güç sanki intel babasının şirketi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intelci arkadaşlar fanboyluğu başka bir boyuta taşımış. yıllardır yedikleri kazığın hıncını bile amd den çıkarma derdindeler..
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Yıllardır yediği kazık mı? Bana bir tane AMD işlemcisi göstersene cpunun tek çekirdeğine odaklı büyük oyunları akıcı oynatacak? Ha gidip de sadece basit oyunlar için(cs go, lol vs.) i7 alırsan o senin cahilliğin olur ama bunun 2k ve 4k monitör kullananı var, programcısı yazılımcısı var.. şimdi bunlar intelden başka neyi tercih etseydi bunca zamandır?

    ''YILLARDIR'' yediği kazıkmış... Sen bir amd işlemcisiyle Arma 3 oynamayı denesene bir abisi. Sırf fanboyluk yapacam diye saçma saçma konuşuyorsun. Millet senin gibi wolfteam cs go lol gibi oyunlarla sınırlandırmıyor kendini.
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    :) kast ettiğim bu olmadığını biliyor olmalısınız.
    Intel ne üretmişse her seferinde ederinden fazlasına sundu kullanıcılara, bunun karşılığı amiyane tabirle kazık!tır.
    bugün ortalama 6900K nın 4000-5000 TL 6950 K nın 8000 TL ye satıldığını görüyoruz bunu başka neyle izah edebiliriz?
    lafı uzatmayayım, bu konuda geçenlerde bir arkadaş geçmişe dönük enfes bir paylaşım yaptı, bul oku derim. Gereksiz alınganlığa lüzum yok. Sözüm, 4 çekirdekli intel işlemciyi öne sürüp 'ama tek çekirdek performası' deyip hala Ryzen lere çamur atma derdinde olanlara.. Buda fayboyluğu gerektirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 25 Şubat 2017; 14:13:33 >
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Sen ''YILLARDIR'' yediği kazık diyorsun ben ona göre konuşuyorum. Ryzen daha dün çıktı. Bunca zamandır neyi tercih edeceklerdi diyorum. Ayrıca koskoca intel sadece o iki işlemciden mi ibaret? Profesyonel yazılımcı, programcı değilsen almazsın olur biter.

    Oyunlara gelecek olursak ben Arma 3 oynayan biriydim. FX 8320 ile anam ağlıyordu. Ki 8350 de aynı 9590 da. Sana söylüyorum bunca zamandır(YILLARDIR) arma 3 ve o büyüklükte oyun oynayanlar neyi tercih etseydi Ryzen çıkmadan önce?


  • @Assassino!
    Böyle olmasının sebebi aslında AMD'nin yıllardır düzgün şekilde cevap veremeyişidir. Intel de fırsatı değerlendirdi tabi ki.

    Performans isteyen ve bütesi olan da Intel alıyordu bu normal bir şey.
    AMD Bulldozer mimarisinde böyle bir atak yapsaydı, daha iyi bir rekabet ortamı olacaktı. Intel yıllardır minik minik artışlarla yeni model sunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Şubat 2017; 14:51:20 >




  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Resimler büyütülmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 25 Şubat 2017; 14:48:23 >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Farklı şekilde tekrar yükledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_



    @Assassino!
    Böyle olmasının sebebi aslında AMD'nin yıllardır düzgün şekilde cevap veremeyişidir. Intel de fırsatı değerlendirdi tabi ki.

    Performans isteyen ve bütesi olan da Intel alıyordu bu normal bir şey.
    AMD Bulldozer mimarisinde böyle bir atak yapsaydı, daha iyi bir rekabet ortamı olacaktı. Intel yıllardır minik minik artışlarla yeni model sunuyor.






    bu sonuçları nerden aldınız bunlar şok edici sonuçlar.Buraya bakıp tek cekirdek farkının frekans farkından kaynıklı oldugu sonucu cok net ortaya çıkıyor eğer oc konusunda ryzen nazlı değilse 7700k boost degerlerine ulaşabilirse ileriki süreçte istenecek çoklu çekirdek gücü ayrıca şu an ihtiyaç duyulan tek çekirdek gücü karşılanmış olur.




  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Düzeldi. 1700 beklentinin biraz altında kalacak gibi sanki. Ama eminim yurt dışında çoğu insan 7700k'ya parası yetiyorsa bir 100 daha koyar 1800x alır. Fiyatlar pahalı diyene anca gülünür efsane fiyatlar yok böyle bir şey

    1700X'e elim uzanabilir sanki ama bilemiyorum. Hem anakartımı satmak durumunda kalacağım(Z270) zarar etmem indirimli almıştım ama uğraşacağım işte hemde işin sonunda bunlar sonuçta işlemci. Daha almamış olduğum ekran kartı ile monitöre para harcamak oyun açısından çok daha mantıklı. 1700x alırsam herhalde 2k 144hz bir monitöre bye bye derim zaten 500 lira kadar bir açığım var.
  • wccftech
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Ben olsam ellemezdim sistemi.

    Hem X model almak da mantıklı olmayabilir. Fzla voltaj isterse, fazla ısınması demek + ve overclockun getirisi ne düzeyde olacak o da var.
  • Mesut Çevik ve Erdi Özüağ'ın geçenki canlı yayınında belirttikleri üzere sanıyorum Cinebench R15'te R7 1800X çok az bir overclock sonucunda tek çekirdekte i7 7700K'yı geride bırakmış. 2 Mart'ta sonuçları görsel olarak da paylaşacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.