Şimdi Ara

xxxxxxxxxxxxx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Eylül 2022; 2:46:50 >

• Kahin miyiz nereden bilelim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 2018 yilina tövbelimisin..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ürün 1 sene sonra "kesin" çıkıyorsa şu anda hazır ama çıkarmıyorlar demektir.intel de 10nm dedi hala bekliyoruz kesin diye bir şey olmaz bu işlerde ama arkadaşın dediği gibi bize kahin sorusu soracağına sorununu söylesen belki deriz ki 7nm beklemene gerek yok şunu al geç.
  • şimdi arkadaşlar genel olarak söyleyeyim arkadaş bana diyor diye alınmasın.kesin kesin diyorsunuz daha hiçbir şeyini bilmiyorsunuz.bu alma seneye iyisi çıkacak olayını ben 2016'da yaşadım telefon değiştirirken.htc çıkacak o çıkacak bu çıkacak cinnet geçirdim haftalarca ve çıkan aletler istediğim gibi değildi yine gittim ilk baktığım samsung a7'yi aldım ki o da yeni gelmişti ben büyük diye istememiştim şimdi küçük bile geliyor ve çok memnunum.ona kalırsa kesin ölecez ne yapalım yaşamayalım mı?7nm gelecek şu oyun gelecek diye kuruyorsunuz sonra beğenmiyorsunuz olan beklediğinize oluyor.ilk ryzen çıktı bi ara 800 liraya 1600 verdiler alanlar şanslı.2000 serisi ucuz mu geldi ya da 3000 serisi ucuz mu gelecek?aynı paradan valla bile yapsalar dolar yükseliyor nedir yani şu anki işlemcilerin yetersizliği?belki gömecekler 7nm'nin maliyeti yüksek diye o yüzden eziyet çekmeyin hayatınızı yaşayın ve bu lafları fx'ten ryzen 1 2'ye bile geçmem 3'e geçecem 2020'de diyen ama bir saat önce 2700x kargosunu teslim alan biri söylüyor.ihtiyaç varsa alacaksınız geçeceksiniz ihtiyaç yoksa çıkacak edecek diye gavurların hype train dediği şeyi yapmayacaksınız çünkü hayal kırıklığı olması da kesin oluyor bu durumda.

• Dolar daha da artmadan beklemeyin alın, 2019 da şu işlemci çıkacak diye düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 7 Temmuz 2018; 12:16:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    x
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.