|
Merhaba arkadaşlar ben 2 sistem arasında kaldım. İkisinin de ekran görüntülerini paylaşıyorum. İlk sistemde hem anakart hem kasa+PSU kafamı karıştırdı. Attığım 2.ekran görüntüsündeki sistemde ise anakartı fazla duymadım. ![]() İlk sistem bu benim elimde DeepCool LE520 240mm sıvı soğutucu mevcut o yüzden ek bir soğutucu eklemedim. Bu sistemdeki anakart yükseltme opsiyonlarımı bütçeme uygun olanlarını ekran görüntüsü olarak atıyorum sizce hangi anakartı seçmeliyim? ![]() Bir de sistemdeki kasa+PSU hakkında yorumu olan var mı onu güncellemeli miyim? Başka bir opsiyonum ise bu sistem: ![]() Buradaki hazır sistemde yaptığım tek değişiklik işlemciyi yükseltmek oldu kafama takılan şey ise Sapphire'in anakart ürettiğini bilmiyordum sizce nasıl bir anakart işlemci için uygun mu? Bir problem çıkarır mı ? Ayrıca güç kaynağı yeterli olur mu ? Sistemi bu 2 siteden alma sebebim taksit olmasından dolayı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaytankz -- 4 Mart 2026; 18:53:39 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler