Şimdi Ara

Ryzen 7 7800x3D sistem toplama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 sistem arasında kaldım. İkisinin de ekran görüntülerini paylaşıyorum. İlk sistemde hem anakart hem kasa+PSU kafamı karıştırdı. Attığım 2.ekran görüntüsündeki sistemde ise anakartı fazla duymadım.

İlk sistem bu benim elimde DeepCool LE520 240mm sıvı soğutucu mevcut o yüzden ek bir soğutucu eklemedim. Bu sistemdeki anakart yükseltme opsiyonlarımı bütçeme uygun olanlarını ekran görüntüsü olarak atıyorum sizce hangi anakartı seçmeliyim?

Bir de sistemdeki kasa+PSU hakkında yorumu olan var mı onu güncellemeli miyim?

Başka bir opsiyonum ise bu sistem:

Buradaki hazır sistemde yaptığım tek değişiklik işlemciyi yükseltmek oldu kafama takılan şey ise Sapphire'in anakart ürettiğini bilmiyordum sizce nasıl bir anakart işlemci için uygun mu? Bir problem çıkarır mı ?

Ayrıca güç kaynağı yeterli olur mu ?

Sistemi bu 2 siteden alma sebebim taksit olmasından dolayı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaytankz -- 4 Mart 2026; 18:53:39 >

• B650M COLORFUL WİFİ V15 ,işini fazlasıyla görür.4 ram slot olması da, iyi.. Wifi adaptörüde almazsın.

power bitfenix de iş görür.Kasada akvaryum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben gecen sene sıfırdan sistem kurdum Bellekleri ikinci el aldım. En az bozulan ve kullanıcı müdahalesi en az yapılan parça. Dolayısıyla garantisi devam eden bir dual kit belleği piyasa sıfır fiyatının yarı fiyatına aldım.
    Haklısınız ram fiyatkari uçuk ve hazır sistem nedeniyle ikinci el imkanınız olamayacak ama biraz fark zorlayarak ile ilk sistemin ramlarini dual kit 2x16 yapmanızda fayda var. 16 artık yetersiz gelir. 32 güvenli liman. Bunun dışında power vs herşey yerli yerinde. B850 chipset anakart sizi en üst düzey işlemcilere bile upgrade etmekte üzmez. Geleceğe yönelik uzun vadeli güzel kullanışlı bir sistem olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asdas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.