Şimdi Ara

[ALINIR] Ryzen 9 3950X - 3900X veya Ryzen 9 5900X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Konya İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [ALINIR] Ryzen 9 3950X - 3900X veya Ryzen 9 5900X

Merhabalar,

Ryzen 9 3950X, 3900X veya Ryzen 9 5900x işlemcilerden kapalı kutu ya da ikinci el temiz yapıda, garantili ürünlerden herhangi birini arıyorum. Satılık işlemciniz varsa mesaj atabilirsiniz. Lütfen kurumsal firmaların sunduğu sıfır ürün fiyatı çekmeyin. Makul dönüşlerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

Edit:

Arkadaşlar normalde konuyu ilk açtığımda ürünlere vereceğim teklifleri belirtmemiştim. İkinci el ürünlere sıfır fiyatından daha yüksek söyleniyor. Ürünlere vereceğim teklifleri yazıyorum. İkinci el, garantisi bitmiş ürününe sıfır fiyatı bekleyenlere işlemcisiyle mutluluklar diliyorum. İşlemcinize sarılıp uyuyabilirsiniz.

Ryzen 9 3950x işlemci için; sıfır kapalı kutu (TR faturalı) 6700 lira, 1 yıldan fazla garantili ikinci el 6000 lira, 1 yıldan az garantili (en az 3 ay garantili) 5700 lira, garantisiz - 3 aya kadar garantili 5300 lira.

Ryzen 9 3900x işlemci için; sıfır kapalı kutu (TR faturalı) 5000 lira, 1 yıldan fazla garantili ikinci el 4300 lira, 1 yıldan az garantili (en az 3 ay garantili) 4000 lira, garantisiz - 3 aya kadar garantili 3700 lira.

Ryzen 9 5900x işlemci için; sıfır kapalı kutu (TR faturalı) 7000 lira, 1 yıldan fazla garantili ikinci el 6300 lira, 1 yıldan az garantili (en az 3 ay garantili) 6000 lira, garantisiz - 3 aya kadar garantili 5700 lira.

Dediğim gibi normalde fiyatlama alıcı-satıcı arasında görüşülerek oluşturulur ancak o kadar komik rakamlar teklifler geliyor ki insan hayret ediyor.

Lütfen kurumsal firmaların fiyatlarıyla karşılaştırmayın. Sizden ürün alırken nakit para ödenecektir. Kurumsal firmaların onlarca taksit imkanı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM.

İnsan Elli Kıtaya Bölünmüşse Tanrı Kabul Etmez Asla Bu Denli Bir Takas.....
  • Selamlar, 5900x var elimde Garantisi, fatura ve kutusu bulunuyor 7500TL ye verebilirim.

Hocam 5600 şuanda 3200-400 lira civarında. 5900x 4 gün önce amazonda 7300 TL ye düştü.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.