Şimdi Ara

Ryzen 7 5700x / rx 5700 xt uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bugün teknobiyotikten asrock b 550m phantom anakartla ryzen 7 5700x işlemci sipariş ettim şuanki ekran kartım rx 570 8gb merak ettiklerim var
    1. Sorum: 1 ay sonra alacağım rx 5700xt ekran kartıyla tam randımanlı çalışır mı darboğaz yapar mı uyumluluğu hakkında bilgi almak istiyorum

2. Sorum ekran kartını alana kadar bu işlemciyi rx 570le kullansam bi sıkıntı olur mu kartı satıcam parçalar sıkıntıya girmez değil mi? Yoksa hepsini alıp öyle mi dizeyim sistemi eski parçalarlada pek kullanmak istemiyom (bi sorun yaşanmicaksa kullanabilirim)

3.sorum ekran kartını 2. El alsam bi sıkıntı yaşarmıyım pek güvenemiyorum 2. El parçalara ama deneyimi olan varsa beni bilgilendirise sevinirim.

4. Sorum high powerın 750w psu'su yeterli olur mu bunun yanında 1 tb m2 ssd ve corsairin 32gblık ramini almayı düşünüyorum

(biraz cahil olabilirim bu konularda kb)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 5700x, i5 13400f muadili bir işlemci. 5700xt'den daha iyi kartlarla bile kullanılabilir.

R5 2600 ile bir süre HD 7790 kullandım. Sonra RX 570e geçmiştim. 5700x + RX 570 sorun olmaz.

2. el de şans işi. Kartın önceki sahip(ler)inin nasıl kullandıklarına bağlı. Biraz otomobillerdeki gibi.

High Power 750w olarak bu modeli kastediyorsanız, bunun 650w olanı var bende. En büyük sıkıntısı kablo uzunluğu. Özellikle 4+4 pin EPS kablosu ucu ucuna yetişti. Ki kullandığım kasa da zalman s2, öyle büyük bir kasa değil. 750w olanı da aynı mıdır bilmiyorum ama dikkatli olun.
    akakce.com
    High Power Element HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-element-hp1-m750br-h12s-750w-fiyati,674788913.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.