maşallah hocam güzel sistem güzel günlerde kullanın |
RYZEN 7 3700X ŞUAN ALINIR MI (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gamer777maşallah hocam güzel sistem güzel günlerde kullanın
Alıntıları Gösterteşekkür ederim hocam
-
Hayırlı olsun fakat keşke bekleseydiniz tek çekirdek performansı artacak yeni zenlerde oyun oynayan için fark olacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionHayırlı olsun fakat keşke bekleseydiniz tek çekirdek performansı artacak yeni zenlerde oyun oynayan için fark olacaktır.
Hala iptal edebilirim hocam yeni neslin fiyatı nasıl olacsktır
-
3 gün kalmış yeni işlemcilerin tanıtılmasına beklemek en mantıklısı.Ben öyle yaptım
Daha sonra pişman olabilirsin..
-
Fiyatlara hemen etki eder mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: S7erto3 gün kalmış yeni işlemcilerin tanıtılmasına beklemek en mantıklısı.Ben öyle yaptım
hocam paketini açmam gelen kargonun beklerim yeni nesil çok cazip fiyattan gelirse iade ederim aldığım gibi 3 gün var zaten ben indirimde diye kaçırmak istemedim sadece
4700x gibi kartların 4000tlye yakın olacağı kesin de 4600x diyelim ki 3700xten %10 daha iyi olsun ama fiyattı 3200tl falan olsun iade etmem
4600xin 2800 den ucuz gelmesi ve daha performanslı olması lazım iade etmem için. dolar 8 ama onu da beliritirm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 5 Ekim 2020; 12:52:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: S7erto3 gün kalmış yeni işlemcilerin tanıtılmasına beklemek en mantıklısı.Ben öyle yaptım
bu ülkede bekleme devri biteli çok oluyor hocam. ekonomi " aldın aldın" ekonomisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: gamer777bu ülkede bekleme devri biteli çok oluyor hocam. ekonomi " aldın aldın" ekonomisi
Alıntıları GösterYaklaşık 1 ay önce 3700x bir sistem toplayıp ödemesini yapmıstım(13000 ytl).Yeni işlemciler duyurulacağını ögrendiğim anda vagectim.Su an aynı sistem 13772 tl olmuş ama ben paramı dolara cevirdiğim için zararımda az oldu tabii.Beklemek riskli ama ryzen 4000 serisi için ve 1 ay bir süre bekleyiceğim için girdim o riske.Umarım zararlı çıkmam
-
quote:
Orijinalden alıntı: S7ertoYaklaşık 1 ay önce 3700x bir sistem toplayıp ödemesini yapmıstım(13000 ytl).Yeni işlemciler duyurulacağını ögrendiğim anda vagectim.Su an aynı sistem 13772 tl olmuş ama ben paramı dolara cevirdiğim için zararımda az oldu tabii.Beklemek riskli ama ryzen 4000 serisi için ve 1 ay bir süre bekleyiceğim için girdim o riske.Umarım zararlı çıkmam
Alıntıları Gösterhocam 1 ay önce döviz aldıysanız %1 ilk vergi kesintisi vardı en son onu da kaldırdılar ancak bu seferde bozarken banka komisyon alıyor al-sat farkı koyarak tüm bu zararınızı realize ettiğinizde deymiş olacak mı mesela aynı sistem 772tl daha pahalanmış. Almış olsaydınız daha kazançlı olacaktınız gibi geliyor bana ama tercih sizin. 1 ay sonra dolar euro ne olur ryzen 4000 serisi ne zaman Hepsiburada n11 gibi sitelere gelmeye başlar fiyatlar ne olur Allah bilir.
-
R7 3700x sıfır kapalı kutu 2400 TL'den satıyorum. Elimde 2 adet var. İlgilenirseniz PM lütfen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bromton
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterhocam konuya katkınız için teşekkür ederim ancak incelemeden incelemeye göre değişiklik gösterebiliyor . ben de yeni bir video izledim şimdi
intel önde gözüküyor. intel OC için daha pahalı bir anakart almak zorunda kalacağım için ve ileride dediğiniz gibi 6 çekirdek 12 thread işlemcilerin yavaş yavaş modası geçeceği için ryzen aldım. AAA oyunlarda 3-5 fps fark olması fena değil bence. bir de intele göre optimize edilen oyun sayısı fazla onunla da ilgisi olduğunu düşünüyorum. Hep intel i5 aldım ama 3 seneye işlemci rafa kalkıyordu artık ryzen almak istedim. ileriye dönük bir sistem oldu
-
Takip
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sisteminiz hayırlı olsun. Şubat ayında dolar 14-15 lira olacağı için gayet de iyi yapmışsınız. Hatta çok iyi yapmışsınız.
Bu arada 6/12 işlemcilerin modası en az 4 sene geçmez hocam o kadar da abartmayın. Bu tam olarak ne oynadığınıza göre de değişir ama 6/12 işlemciler epey bir götürür daha, modasının geçmesine çok var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7Sisteminiz hayırlı olsun. Şubat ayında dolar 14-15 lira olacağı için gayet de iyi yapmışsınız. Hatta çok iyi yapmışsınız.
Bu arada 6/12 işlemcilerin modası en az 4 sene geçmez hocam o kadar da abartmayın. Bu tam olarak ne oynadığınıza göre de değişir ama 6/12 işlemciler epey bir götürür daha, modasının geçmesine çok var.
Teşekkür ederim, evet hocam ama 6/6 işlemci alırken de aynısını söylüyordum 2 seneye kalmadı 6/12ler çıktı 6/6 rafa kalktı tabii ki 6/12 de çok güçlü bir işlemci ben işlemci tarafında artık Ryzen'i tercih ettim ve Ryzen öneriyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X