Şimdi Ara

Ryzen 7 2700x 1 SAAT TEST EDİLİP KUTUSUNA KALDIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ryzen 7 2700x 1 SAAT TEST EDİLİP KUTUSUNA KALDIRILDI
    Amazon.com'dan almış olduğum Temmuz ayının 22 sinde elime ulaşmış olan işlemciyi satıyorum.Son anakart güncellemesini yapıp 1 saat boyunca asus b350 plus anakartımla test ettim herhangi bir problemi yoktur. Kendi fanını hiç takmadım. bursa içi elden teslim edebilirim ya da havale sonrası kargo yapabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa, Gemlik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam sadece çekirdek önemli değil. Şuan 3600 bile 2700x den daha iyi oyun performansına sahip benchmark sitelerine göre. Sadece çoklu işlemlerde bir adım önde oda 3600 de sırıtmaz zaten çoklu işlemlerde.

Ryzen 3600'ün çok iyi bir şekilde çıkması eski işlemcileri baya etkiledi.
    https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-2700X-vs-AMD-Ryzen-5-3600/3958vs4040
    Ryzen gerçekten ortalığı dağıttı. İntelin yıllardır yaptığını yapmaya başladı. Az az yükselt, bol bol kafa karıştır ve sat. İntele kızarken artık amd ye kızmaya başlayacağız.
    3600 neredeyse 2700x eşitlenmiş. sıfır ryzen 3600/1350 tl 2700x/1500 tl ikinci eli üstelik. satan pahalı aldım modunda. almaya çalışan 3600 bu kadarken ikinci eline verilirmi modunda. buyrun işin içinden çıkın. alanda/satanda haklı derler ya aynen o durum. sanırım r7 2000 alanlar acaip zarar edecek belli oldu. amd nin ayak oyunları önceden alanları yakacak sonradan alacakları mutlu edecek. durum çoook karışık.
    Satıcıya ve alıcılara SABIR DİLİYORUM. kalbleri kırmadan, usulünce derdinizi anlatmanız umuduyla.
  • Moralini bozmak istemem ama 3600X ile aynı fiyatı yazmışsınız.
  • Moralimi bozdun kardeşim bu gece senin yüzünden uyuyamicam mutlu musun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8/16 işlemci varken 6/12 almak bence mantıklı değil tabi tercih meselesi

• ilanı baltalamak gibi olmasın ama hocam , kutusundan çıktıktan sonra 1 saat de kullansan , 1 yıl da kullansan ürün ikinci el olur SIFIR olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torres1903

8/16 işlemci varken 6/12 almak bence mantıklı değil tabi tercih meselesi
    Hocam sadece çekirdek önemli değil. Şuan 3600 bile 2700x den daha iyi oyun performansına sahip benchmark sitelerine göre. Sadece çoklu işlemlerde bir adım önde oda 3600 de sırıtmaz zaten çoklu işlemlerde.

cpu.userbenchmark.com
    UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600 vs 7 2700X
    https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-2700X-vs-AMD-Ryzen-5-3600/3958vs4040

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Hocam sadece çekirdek önemli değil. Şuan 3600 bile 2700x den daha iyi oyun performansına sahip benchmark sitelerine göre. Sadece çoklu işlemlerde bir adım önde oda 3600 de sırıtmaz zaten çoklu işlemlerde.

Alıntıları Göster
    ben 1700 1700x 1800x 2700x kullandım komşumda 2600 işlemci var gtx 1080 ile 1080 p de darboğaz yiyiyor ben 1700 ile stock halde 1080 ti kullandım darboğaz yemedim ayrıca 2700x ile 3700x arasında ortalama 8 10 fps fark var bence 1600 den itibaren işlemcisi olanlar hiç kendine masraf yapmasın o parayı ekran kartına harcasın daha memnun kalır

• Ryzen gerçekten ortalığı dağıttı. İntelin yıllardır yaptığını yapmaya başladı. Az az yükselt, bol bol kafa karıştır ve sat. İntele kızarken artık amd ye kızmaya başlayacağız.
    3600 neredeyse 2700x eşitlenmiş. sıfır ryzen 3600/1350 tl 2700x/1500 tl ikinci eli üstelik. satan pahalı aldım modunda. almaya çalışan 3600 bu kadarken ikinci eline verilirmi modunda. buyrun işin içinden çıkın. alanda/satanda haklı derler ya aynen o durum. sanırım r7 2000 alanlar acaip zarar edecek belli oldu. amd nin ayak oyunları önceden alanları yakacak sonradan alacakları mutlu edecek. durum çoook karışık.
    Satıcıya ve alıcılara SABIR DİLİYORUM. kalbleri kırmadan, usulünce derdinizi anlatmanız umuduyla.
  • işlemciniz sıfır değil ikinci el bilginiz olsun güvenli bandı yırtıldığı anda ikinci ele girer
  • Arkadaşlar ürünün sifiri ne olursa olsun. Ryzen 3600 çoklu ve tek çekirdek performansı 2700x önünde maalesef durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.