|
ilanı baltalamak gibi olmasın ama hocam , kutusundan çıktıktan sonra 1 saat de kullansan , 1 yıl da kullansan ürün ikinci el olur SIFIR olmaz.
|
Hocam sadece çekirdek önemli değil. Şuan 3600 bile 2700x den daha iyi oyun performansına sahip benchmark sitelerine göre. Sadece çoklu işlemlerde bir adım önde oda 3600 de sırıtmaz zaten çoklu işlemlerde.
Ryzen 3600'ün çok iyi bir şekilde çıkması eski işlemcileri baya etkiledi. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-2700X-vs-AMD-Ryzen-5-3600/3958vs4040 |
Ryzen gerçekten ortalığı dağıttı. İntelin yıllardır yaptığını yapmaya başladı. Az az yükselt, bol bol kafa karıştır ve sat. İntele kızarken artık amd ye kızmaya başlayacağız.
3600 neredeyse 2700x eşitlenmiş. sıfır ryzen 3600/1350 tl 2700x/1500 tl ikinci eli üstelik. satan pahalı aldım modunda. almaya çalışan 3600 bu kadarken ikinci eline verilirmi modunda. buyrun işin içinden çıkın. alanda/satanda haklı derler ya aynen o durum. sanırım r7 2000 alanlar acaip zarar edecek belli oldu. amd nin ayak oyunları önceden alanları yakacak sonradan alacakları mutlu edecek. durum çoook karışık. Satıcıya ve alıcılara SABIR DİLİYORUM. kalbleri kırmadan, usulünce derdinizi anlatmanız umuduyla. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |