< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
RYZEN 5 5600X 90 derece

-
-
-
Kaliteli bir macun alıp yeniden montajlayın. İşlemci fanının hızını da biostan yükseltin.
-
tavsiyeniz icin tesekkur ederim denicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ;
Ryzen 5 3600 kullanıcısıyım bende bios sıfırlamadan önce boşta 30 35 arası gezen işlemcim 50 55 derecelere çıkıyor oyunlardada 80 90 dereceye yaklaşıyordu kısa bi araştırma sonucu işlemci voltaj ayarı düşürmem gerektiğini öğrendim. Ryzen Master programı ile uygun voltajı buldum ve şu an oyunlarda 55 60 arası oluyor maximum sıcaklık bu voltaj ayarı biostanda yapılabiliyor. kendi işlemci adınla youtubede bi araştırma yaparak senin anakartına göre veya benzer bir anakart videosu ile işlemci voltaj ayarı yapan birisi elbet vardır yoksada youtubeye ryzen 5 3600 voltaj ayarı yazıp ayarlara bakabilirsin. umarım bi çözüme ulaşırsın kolay gelsin
-
Sıvı soğutucunun pompasının çalıştığından emin misiniz veya soğutucu altında jelatin vb unutmuş olabilir misiniz?
-
ilginiz icin tesekkur ederim, fanladin hizlarini artirdim sorunum biraz cozuldu ama bu seferde sesten rahatsizim. Bu yonetimde denicem.
sivi sogutucunun pompasinin su an calisip calismadigina emin olamiyorum malesef ama jelatin unutmus olamam diye dusunuyorum cunku 2 yildir bende bilgisayar ama daha bu sorunu 1 aydie yasiyorum.pompanin calisip calismadigini nasil kontrol edebilirim ?
Argus monitor tarzı programlar ile pompa rpm kontrol etmeyi ve yükseltmeyi deneyin, sıvı soğutucuyu 2 yıldır kullanıyorsanız pompa tıkanmış olma ihtimali var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X