Merhabalar, İşlemci ve Anakart 29.08.2023 tarihinde hazır sistemle beraber gelmiştir. O vakitten beri 2-3 gün öncesine kadar kullandım. Faturaları duruyor, toplu sistem faturası olduğu için o şekilde vereceğim. Sadece İstanbul içi Anadolu yakasından mümkünse teslim yapacağım. Kargo düşünmüyorum teklif etmeyin, hem sizin hem benim güvenliğim adına.
Ryzen 5 5600 Tray olduğu için kutusu yok, faturası var. Herhangi bir problemi yok, Se-224XT soğutucusuyla beraber kullanıldı. Aldığımdan beri yılda 1(Haziran-Temmuz arası genelde) termal macunu Cooler Master Mastergel Pro V2 ile yeniledim. Testleri mevcut. Fiyat: 4000TL
Gigabyte A520M-K V2, Ryzen 5 5600'ü bu anakartta kullandım. Maalesef kutusu yok, faturası duruyor. Tek problemi Ethernet girişi bozuk, ethernet takılsa da internet gelmiyor. O nedenle yanında TP-Link UE300 ile vereceğim, bu sayede ethernet bağlayabileceksiniz bir usb sayesinde. 2024 yılında satın aldım. Arkasında aynası mevcut, başka bir problemi yok. Her şeyi çalışıyor. Fiyat: 1500 TL(Olarak düşünüyorum, teklif verebilirsiniz.)
ID Cooling- Se-224XTS sistemle beraber aynı anda satın aldım. Kutusu ve Faturası duruyor, herhangi bir problemi yok. Sistemden çıkardıktan sonra dikkatlice temizledim. Şu an temiz halde. Ryzen 5 5600 ile beraber kullandım. LGA 1700 ve AM4 ile uyumlu, tüm parçaları duruyor. Fiyat: 900TL
Set halinde hepsini alırsanız 5800 TL olarak düşünüyorum. Teklif yapabilirsiniz, iletişim için numara bırakın. Test fotoğraflarını bilerek eklemedim, çok fazla fotoğraf olacaktı konuda. İletişime geçtiğinizde Anakart ve İşlemci için test fotoğraflarını atacağım. Aynı şekilde Se-224XT ile testleri yaptığım için onun performansını da görebilirsiniz. Yaptığım testler OCCT(Linpack ve Stability Test), Prime95(Small FFT) testleri. Ekstra fotoğraf da iletişime geçtiğinizde atabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.