Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 soğutucu seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oc düşünmüyorum şimdilik 70 dereceleride görmek istemiyorum kullanıcı yorumlarını okuduğumda beğendim arctic freezer 34 e sports duo adlı ürünü almayı düşünüyorum yorumları hoşuma gitti boştaki değerleri 40 civarı yüktede 67 68'i geçmediğini söylemişler kullananlar varsa bugün sipariş geçeceğim yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

• iyi soğuttuğuna eminim ama ses konusunda tatmin eder mi şüpheliyim.fanı hızlı ve arctic süper sessiz fan vermez su soğutmaları bile seslidir.dün sıcak fırsatlarda sycthe fuma 2 diyorlardı inventusta bence o daha güzel boyutu sorun olmaz dersen.
  • NOCTUA NH-U12S SE-AM4 indirimdeyken kaçırmayın. 278 TL.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

iyi soğuttuğuna eminim ama ses konusunda tatmin eder mi şüpheliyim.fanı hızlı ve arctic süper sessiz fan vermez su soğutmaları bile seslidir.dün sıcak fırsatlarda sycthe fuma 2 diyorlardı inventusta bence o daha güzel boyutu sorun olmaz dersen.
    Bende yorumlarında çok sessiz ve serin diye okudum ona istinaden yöneldim biraz daha araştırırım ama sipariş edecek gibiyim.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Aynı soğutucuya sahibim. Stock halde 1.5 saat stress testinde gördüğü max sıcaklık 62. Fanların dönüş hızıda 1500-1600 rpm arasıydı bu hızlarda kafanızda kulaklık vs varsa sesini duymanız çok zor 1800-2000 rpm hıza ulaştığı zaman sesi duyulacak seviyeye ulaşıyor.
    Bana sorarsanız arkadaşın attığı noctua daha iyi bir soğutucu indirimdeyken kaçırılmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Aynı soğutucuya sahibim. Stock halde 1.5 saat stress testinde gördüğü max sıcaklık 62. Fanların dönüş hızıda 1500-1600 rpm arasıydı bu hızlarda kafanızda kulaklık vs varsa sesini duymanız çok zor 1800-2000 rpm hıza ulaştığı zaman sesi duyulacak seviyeye ulaşıyor.
    Bana sorarsanız arkadaşın attığı noctua daha iyi bir soğutucu indirimdeyken kaçırılmamalı...
    Siparişi geçtim bile umuyorum beğenirim. Stoktan her türlü iyidir diye düşünüyorum ses konusunu merak ediyorum bakalım teşekkürler herkese yorumları için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Noctua almadın mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 3600
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Noctua almadın mı?
    Hayır arctic modeli tercih ettim.

• HDT-D1284 var 11-12 yıllık tarihi eser soğutucu üstelik tek fanlı.

3600 OC lu 4.2ghz boşta 31-32 derece. Oyunlarda 55-60, cinebench de 70 i geçmiyor

Günümüz orta seviye soğutucuları mı çok kötü yoksa benim soğutucum mu çok iyi
  • NH-U12S de Fuma 2'de Freezer 34 eSports DUO'den daha performanslıdır hadi onuda geçtim Freezer 34 eSports DUO'ın aralıksız 4 hdt tabanı ryzen IHS'yi %100 coverlayamıyor bile, %35'i açıkta kalıyor çünkü tabanı mainstream intel cpu lar için dizayn edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Kasım 2019; 2:21:29 >
  • Fuma 2 çok tatlı soğutucu , bence o alınabilir noctua yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

NH-U12S de Fuma 2'de Freezer 34 eSports DUO'den daha performanslıdır hadi onuda geçtim Freezer 34 eSports DUO'ın aralıksız 4 hdt tabanı ryzen IHS'yi %100 coverlayamıyor bile, %35'i açıkta kalıyor çünkü tabanı mainstream intel cpu lar için dizayn edilmiş.
    Fuma 2 mi noctua mı diyorsunuz fumayi satan bir yer göremedim bu kadar fark varsa noctua alacağım.

• Noctua böyle uygunken Arctic Freezer almanıza şaşırdım. Ne kadar verdiniz ona? Yanlış yönlendirmek istemem ama bence kutuyu açmadan iade edip Noctua alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Noctua böyle uygunken Arctic Freezer almanıza şaşırdım. Ne kadar verdiniz ona? Yanlış yönlendirmek istemem ama bence kutuyu açmadan iade edip Noctua alın.
    Ürün gelmedi siparişim hazırlanıyor görünüyor.
    Gerekirse öyle yapacağız artık ayrıca merak ettiğim sonunda ki SE ibaresinin manası nedir neyi simgeliyor her modelde yok galiba bir de SE olmayan versiyonu var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Ürün gelmedi siparişim hazırlanıyor görünüyor.
    Gerekirse öyle yapacağız artık ayrıca merak ettiğim sonunda ki SE ibaresinin manası nedir neyi simgeliyor her modelde yok galiba bir de SE olmayan versiyonu var sanırım.

Alıntıları Göster
    SE special edition demek. Bu AM4 tabanlı işlemciler için hazırlanan özel bir paket. Yani diğer anakartlara uygun montaj kitleri yok sadece AM4 ondan.
    Arctic'i nereden ne kadara almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 25 Kasım 2019; 10:38:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Fuma 2 mi noctua mı diyorsunuz fumayi satan bir yer göremedim bu kadar fark varsa noctua alacağım.

Alıntıları Göster
    Fuma 2 İnventus da 340tlye satılıyor. Ben alacağım bugün.
    inventus
    SCYTHE FUMA 2 SCFM-2000 INTEL1151/50/55/56/1366/2011v3/2066, AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1 İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10469

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 25 Kasım 2019; 10:43:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePlakumat

Fuma 2 İnventus da 340tlye satılıyor. Ben alacağım bugün.
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10469

Alıntıları Göster
    275 lirayken noctua geçeceğim galiba.

• Karar sizin. Buradan detaylı olarak boşta ve yük altında sıcaklık değerlerini ve ses seviyelerini karşılaştırabilirsiniz. Kafanızda soru işareti kalmaması açısından.

• Hocam oc yapmıyorsanız stock ryzen soğutucuları gayet yerinde değil mi? Stock voltaj genelde fazla oluyor onu da 1-2 tık düşürün bi problem kalmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.