Şimdi Ara

Ryzen 5 3500x Overclock sonrası ısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ryzen 5 3500x işlemcisine sahibim.Isıdan ötürü güç seçeneklerinden işlemcimi %85 düzeylerinde kullanıyordum.Ryzen Masterda bir kaç test yaptıktan sonra 4.1Ghz ve 1.256v vererek ısı sorunumu çözdüm cinebench20 de 70 dereceyi geçmiyor artık ve skorum da 2778 çıktı.Fakat hwmonitor üzerinden baktığımda voltaj değerlerinin sabit olmadığını gördüm acaba hata mı yaptım bir yerlerde.

Ryzen 5 3500x Overclock sonrası ısı

• merhablar,

ryzen işlemcilerde voltaj stabil olarak görünmüyor işlemcinin doğası bu şekilde anlık işlemci kullanılan bir ilşem yapıldığında anlık voltaj yüksek veriyor gibi görünür lakin bir uygulama/oyun içerisinde iken anlık voltajları takip ederseniz hiç bir zaman verilen voltaj üzerine çıkmadığını görebilirsiniz.
    overclock için bence voltajı biraz daha düşürebilirsiniz bende 3500x kullanıyorum 4.1ghz 1.15 voltaj ile kullanıyorum.
  • Merdum46 M kullanıcısına yanıt
    Dün akşam bu değere gelmeden önce 4.2ghz 1.21 v denedim ac odyssey de mavi ekran verdi 4.2 mi fazla acaba?

Edit=Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycobian -- 24 Haziran 2020; 19:29:30 >
  • işlemciyi aldığımda beraberinde amd prism olan stok soğutucusunu gönderdiler şansıma oda başarılı çalışıyor 60 derece görmüyorum neredeyse. 4.1 1.15v olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.