Bildirim
RYZEN 5 1600 MSİ B350 YAVAS BOOT
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
asus b350 prime plus ve r5 1400 kullanıyorum. ilk görüntü ve sonrasında windows boot ekranı 5-6 saniye sonra geliyor. bu tip sorunlar genelde uyumsuz ram yüzünden oluyor. ramleriniz nedir acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sky_Vision
asus b350 prime plus ve r5 1400 kullanıyorum. ilk görüntü ve sonrasında windows boot ekranı 5-6 saniye sonra geliyor. bu tip sorunlar genelde uyumsuz ram yüzünden oluyor. ramleriniz nedir acaba ?
sorunu hallettım hocam cevabınız ıcın tesekkurler son bıos guncellemesınden sonra ıkıncı acılısta duzeldı artık cıhaz 10 sanıyede acılıyor_____________________________ |CORE İ5 13600K|ARCTİC FREEZER 34 ESPORTS DUO |32GB (16X2) 6400MHZ CL32|RTX 4070 SUPER|GİGABYTE G27Q 2K 144HZ İPS| -
Msi Tomahawk Modelinde MSI FAST Boot seçeneği yok bilginiz olsun. Normalden birazdaha uzun sürebiliyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler