Bildirim
Ryzen 5 1600 AF mi? Ryzen 3 3300x mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bazı sitelerde %20 bir fark olduğu yazılmış ama emin olamadım beklemeye değer mi? -
3300x için bi sitede 3600'e benzer oyun performansı olacak deniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yeni mimariden yanayım
ayrıca biri 12 diğeri 7 nm -
3300x ram frekans desteği 3200 MHz,1600af'ın ise 2666 MHz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ryzen 3 3300X şuan Ryzen 5 3600 ile kafa kafaya giden i7 7700K ile aynı performansta diyebiliriz -
Eğer kararsızsan biraz daha sabret. Hem r3 hem de i3 işlemciler tanıtılacak. Hem de i5 giriş seviyesi de 150 dolar olacak deniliyor. Duruma göre seçimini yaparsın.
Öyle bir şey yok onun hesabı farklı.
1600 14 nm bile 3200 mhz destekliyor sorunsuz ama 3000'e limitliyor(reel'de) en ideali 3000 mhz. -
3300x daha fazla FPS verir 3neslin IPC daha iyi aynı zamanda çekirdek frekansı daha yüksek tekil çekirdek frekansı daha yüksek olduğundan daha fazla FPS verir.
Genelde amdde çarpan kilidi açık olur 3100dede açıksa 3100alıp o.c etmek daha mantıklı espor tarzı oyunlardada 4/8işlemciler yeterli.
Evet hocam ben de okudum aynı şeyi, umarım 1600 AF ile arasında ciddi bir fiyat farkı olur da kendimi salak gibi hissetmem :)quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
3300x için bi sitede 3600'e benzer oyun performansı olacak deniyor. -
3000Mhz ile kullanan arkadaşları okuyorum ama bu durumda bir istisna olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: hit2934
3300x ram frekans desteği 3200 MHz,1600af'ın ise 2666 MHz. -
Ben overclock'suz destek rakamlarını
yazdım.
Anakart üzerinden Ram frekansı(2666 MHz üzeri) arttırılabiliyormuş.
Aldıysan hayırlı olsun niye salak gibi hissedesin kısmet elindeki işini görüyorsa sorun yok demektir. Tahmini aralarında 1000 lira civarı fark olur diye düşünüyorum ben
alakası yok dediğnizin intellerde yüksek hızda ramleri takınca performans artmamasının sebebi desteklediği limitdir anakarta isterseniz 4000mhz ram takın artan cl oranından hatta performans düşecektir.quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
Öyle bir şey yok onun hesabı farklı.
1600 14 nm bile 3200 mhz destekliyor sorunsuz ama 3000'e limitliyor(reel'de) en ideali 3000 mhz. -
3300X oyunlarda daha iyi olacaktır. Eğer monodie gelirse potansiyeli çok yüksek bir cpu olacak. -
Oyun performansının Ryzen 5 3600 ile benzer olacağı söyleniyor. -
Sağ olun hocam, teşekkürler. Fiyat farkının ben de ortalama da en az 500 tl olacacağın düşünüyorum. -
fiyatı 1.000 TL civarı olacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X