Şimdi Ara

RYZEN 3600 GTX 1660ti sistem 4500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İncehesap sitesinde Webtekno Gold Hazır Sisteminde özelleştirerek
    Anakart: Asus Prime b450m-k
    Ram: 8gb Corsair Vengeance 3000mhz 16cl Ram(Özelleştirme kısmında dokunmazsanız normalde 16gb seçili)
    SSD: James Donkey 512gb m2
    Gpu:Asus Phoenix 1660 ti overclock
    Cpu:ryzen 3600 işlemcili(Özelleştirmede dokunmazsanız ryzen 2600 seçili)
    550w Corsair Carbide delta rgb kasa

4500 tlye denk geliyor, Halkbank Paraf kartına 100 tl indirim var yani 4400 tlye daha uygun alabilirsiniz.Piyasada en uygun bir şekilde toplayayım deseniz 5100-5200 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 26 Temmuz 2019; 1:6:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dalgamı geçiyon kardeş. Adam %99 gönderilmeyeceğini bilerek almıştır o kasayı , başka birşey için sakladığı parayı mı gömmüş? %1 ihtimal gelirse iyi kar ederim demiştir.
    Olayı burdan gördüm bende o kasadaki ekran kartı 650 tl den pahalı, aşikar yanlış yazılmış. Yazık ya vallahi yazık. Thh karar verecek demiş. Eğer Thh o adamın lehine karar verise yazıklar olsun.
  • anakart nerde
  • keske bu tarz indirim haberlerinde benzer en ucuz urun de koyulsa da bakinca hemen kiyaslama yapabiliyor olsak. Ustune alinma hocam seni kastetmiyorum da bir suru parca var hepsini tek tek arastirip acaba uygun mu diye dusunene kadar gozunu karartip alan kazaniyor ya da kaziklaniyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RYZEN 3600 GTX 1660ti sistem 4500TL

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam unutmuşum ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 25 Temmuz 2019; 23:6:9 >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Hocam parçaları ayrı ayrı sitelerden en ucuz şekilde toplasak 5100-5200 tl ye denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Gönderdiler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 1660ti / i5 11400F Sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Gönderdiler mi?

Alıntıları Göster
    iptal
    thh

• quote:

iptal
    thh

Alıntıları Göster
    İnventus THH'ye gidilecek bir firma değil ama... acaba doğru mu yapıyorsun bir düşün.
  • quote:

İnventus THH'ye gidilecek bir firma değil ama... acaba doğru mu yapıyorsun bir düşün.

Alıntıları Göster
    yargı karar verir

• quote:

Konuyla ne alakası var? Nasıl bir karaktersin merak da etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yargı karar verir

Alıntıları Göster
    Midenin üst tarafındaki, sol taraftaki yargı ne diyor?
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Bu firma kadıköyde apartman katında bu işi yapıyor ve kimsenin başını ağrıtmadı 2 kere gittim ürün aldım. Ben 3 farklı kasadan birer adet almıştım arkadaşlarıma da aldırdım sabah paramız geri hesaptaydı. Bu firma için thh ye gidecek adam karaktersizin önde gidenidir vatan, hepsiburada, mediamarkt falan hiç acımam ama yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Zaten giden insana da baktığımızda her konuda cins cins resimleri ve yorumları olan kimse tarafından sevilmeyen saçma sapan bir insan.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    size iyi davranan, sevdiğiniz kişiler her şeyi yapmakta serbest olsun ama sevmediklerinizin canı cehenneme yani? şikayetvardaki şikayetlere yorum yazmaya dahi tenezzül etmemiş bir firmayı bugün siz korursanız yarın da sizi mağdur eden firmayı koruyanlar çıkar. tüketiciler olarak zaten elimiz zayıf ve gittikçe zayıflıyorken hakkını aramaya çalışan insanlara böyle onur kırıcı sözler söylememek lazım.
  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Hak mı ? Gece aldın kasayı sabah uyandığında verdiğin para hesabında nerede hakkın yendi aylarca bekledin mi ? Ben istanbulbilişimden 3 temmuzdan beri para bekliyorum 15 günde kargo bekledim hala param yok benim için istanbulbilisim ile inventus bir olabilir mi tabi ki bu tarz olaylara kişisel bakacağım. En azından 1000 kasa siparişi vardır o 1000 kasayı alan kişilerin %10 u thh ile kasayı alsa orası batar gider. Siz tüketiciyi gerçekten düşünüyorsanız vatanbilgisayar, media markt ve teknosaya mahkum olmamak için önce inventus gibi firmaları düşünmelisiniz. Ayrıca savunduğun insan her konuya bu resmi yapıştırıp ilgi çekmeye çalışan olumsuz yorumlardan beslenen biri aylardır burada görüyorum merak etme onuru kırılmaz kırılacak olsa bunu yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 27 Temmuz 2019; 2:42:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Hak mı ? Gece aldın kasayı sabah uyandığında verdiğin para hesabında nerede hakkın yendi aylarca bekledin mi ? Ben istanbulbilişimden 3 temmuzdan beri para bekliyorum 15 günde kargo bekledim hala param yok benim için istanbulbilisim ile inventus bir olabilir mi tabi ki bu tarz olaylara kişisel bakacağım. En azından 1000 kasa siparişi vardır o 1000 kasayı alan kişilerin %10 u thh ile kasayı alsa orası batar gider. Siz tüketiciyi gerçekten düşünüyorsanız vatanbilgisayar, media markt ve teknosaya mahkum olmamak için önce inventus gibi firmaları düşünmelisiniz. Ayrıca savunduğun insan her konuya bu resmi yapıştırıp ilgi çekmeye çalışan olumsuz yorumlardan beslenen biri aylardır burada görüyorum merak etme onuru kırılmaz kırılacak olsa bunu yapmaz.
    batmalı zaten. İyi iş yapan firmanın ne işi var Türkiye de. Müstehak bu aç gözlere.

• quote:

Midenin üst tarafındaki, sol taraftaki yargı ne diyor?

Alıntıları Göster
    Memleketin 3/4 ünde yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

adamın araştırmaya harcadığı süresi, bunu almaya karar verip başka fırsatlardan yararlanmayıp parayı buna gömmesi vs. her şey olabilir. kişilere odaklanmak yerine olaya odaklanmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

adamın araştırmaya harcadığı süresi, bunu almaya karar verip başka fırsatlardan yararlanmayıp parayı buna gömmesi vs. her şey olabilir. kişilere odaklanmak yerine olaya odaklanmak lazım.

Alıntıları Göster
    Dalgamı geçiyon kardeş. Adam %99 gönderilmeyeceğini bilerek almıştır o kasayı , başka birşey için sakladığı parayı mı gömmüş? %1 ihtimal gelirse iyi kar ederim demiştir.
    Olayı burdan gördüm bende o kasadaki ekran kartı 650 tl den pahalı, aşikar yanlış yazılmış. Yazık ya vallahi yazık. Thh karar verecek demiş. Eğer Thh o adamın lehine karar verise yazıklar olsun.

• researcher12 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz insanlar yüzünden sonra esnaflara laf ediliyor. Böyle insana müstehak bizim esnaflar. Böyle her şeyin cılkını çıkarta çıkarta o THH işini de bozuyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.