Şimdi Ara

Ryzen 3600 4625 MHz Overclock - Warzone Videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.27v 4.5ghz, 1.38v 4.62ghzden daha iyi bence. 1.38v voltaj yuksek baya.

Yinede islemci guzel cikmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .V. . kullanıcısına yanıt
    arkadasın kullandıgı sistem aio grisleri değik olabiliyor rekor girisi olmuyo rradyotorde 1/4 ama standartı arkadasın rekor dış çapına göre hortum alması lazım pompaya da o sekıl pompa girişleri 1.4 olcak rekor capıda boruya özel oldugu için bişi diyemiyorum bendeki boru 9.5.12.7 10luk dıs çaplı boruyu 95 içine sokttum mu sıkıscagı için sorun olmuyor cevirici rekor işi sıkıntı panamatik sistemden yaptım çalıstıgım yerde bolca oldugu için elim yatkındır bu işlere arkadasında biraz araştırması gerekecek
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hafif yukseltiyorum ultrada input lagın yuksek olur tavsiye etmem
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    yok yav cayır cayır alet sürekli 1.cilikle kapatıyorum mp de :) belki high a çekebilirim

kaç level sin oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Haziran 2020; 12:29:4 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    daha düşerimde tam stabılite testi yapamadım için bol keseden verdim 240mm sogutucu var suan 360 radyatörüm gelsin ucurcam 4650 de kullanıcam :d
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    155
    Yapılması çok sorun değil de birbirine uyumlu şeyleri almazsan sıkıntı. Mesela water blockların üzerindeki girşler 1/4, buna vidaladığımız tarafı doğal olarak 1/4 olacak zaten, peki hortumun geçeceği taraf yine 1/4 olursa 10'luk boru işimizi görür mü diyorsunuz o zaman? Bu radyatörleri, blokları nereden alıyorsunuz acaba, aliden falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 1 Haziran 2020; 12:26:21 >
    Bozulmuş sıvı soğutmadan hocam Ali'den tavsiye etmem uzun yoldan geldiği için zarar görür 3/4 boru takman 1/4 rekorun 3/8 çıkışı olması gerekiyor yani 9.5 12.7 için her AİO farklıdır ama onuda soylim
  • videonun altına bilgilere sogutucunu-- artı voltajı belirt
    Bu parçaları bilgisyar soğutması adı altından alırsan adamın cüzdanında para bırakmazlar. Soğutma bloğunu mecbur alacaksın artık, diğer parçaları radyatör dahil kendin uyduracaksın başka çaresi yok. Peki hocam siz hangi bloğu kullanıyorsunuz ben büyük bir radyatörde kullanacağım için aynı zaman iyi bir blok olsun istiyorum ki radyatörün etkisini göstersin.
    aio sıvı sogutucularda cok pahalı ona bakarsan ek supermacy mx bendeki hem amd hem intel uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 1 Haziran 2020; 14:6:15 >
    Ali'de satılan Çin atölye imalat işi olan bloklara göre bir fark oluşturur mu merak ediyorum doğrusu? Cebimde akrep yok da sırf güzel gözüküyor diye bu paraları vermek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 1 Haziran 2020; 13:11:55 >
    aio işini sorma zaten o soğutuculara o paralar yazık günah, ama normal birinin oturup öyle bir sistem oluşturamayacaklarını bildiklerinden afedersin dayıyorlar fiyatı.
    blok olarakta barrow iyidir aliden alcaksanız 1 kere alıyosunuz zaten bunla arasında 1-3 derece oynar
    Hocam aliden pek anlamıyorum, orada baktım gözüken 30$ civarı ürünler, alsak yine 300 lira civarına gelir değil mi. Şu sitedeki fiyatlar çok abartı değil o zamanhttps://overclockmarket.com/product-category/overclock-urunleri/su-bloklari/cpu-bloklari/
    hemen hemen yakın yani fiyatlar bide aliden bazen 2 -3 ay suruyo gelmesi :D senin bilcegin iş
    Hocam taban kalitesi olarak en düşük sıcaklıkları alacağım hangisi olur acaba, led gösteriş vs gerek yok. Aslında tabanı tek satılıyor alıp üzerine pleksiden kendin uyduracaksın epey ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 1 Haziran 2020; 14:5:6 >
    onu yapman çok zor işte içinde sıvının dolascagı parlar vs var 2 ci el bak istersen ben öyle almıstım
  • SMT açık ve tüm çekirdekler sabit 4625 mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.