Şimdi Ara

Ryzen 3550h 1650 (TN) VS i5 8300h GTX1050Tİ (IPS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2)

Ikisi arasında kaldım arkadaslar eem 4.sınıf ögrencisiyim hem oyun hemde mezuniyetten sonra is hayatım icin kullanıcam ips ekran olmaması canımı sıkıyor gtx1650 olan bilgisayarın sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Help..

• bu model ips erkan hem de asus. Hp den her türlü iyi. Gg indirimleri ile 4300 4400e alabilirsin takip et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doken

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-tuf-gaming-ryzen-5-3550h-8gb-ddr4-512gb-ssd-nvidia-geforce-gtx1650-freedos-15-6-fx505dt-bq051_pdp_527595669 bu model ips erkan hem de asus. Hp den her türlü iyi. Gg indirimleri ile 4300 4400e alabilirsin takip et.
    Cok tesekkur ederim son zamanlarda teknolojinin hizla gelismesinden dolayi 2 senedir koptum yeni ürünlerden.
    Okadar para verip çöp bir şey almak istemiyorum bu bilgisayara bakmak icin vatan ve mediamarkt a girrim kasayı incelemeye fakat ellerinde kalmamıştı. Endişem ryzen işlemciyi kesinlikle tavsiye etmedi ordaki çalışan ancak bütçe olarak elden bu geliyor...
    Tekrar teşekkür ederim takipteyim...

• Hz.Tolkien kullanıcısına yanıt
    Sormak istediğiniz başka bi soru varsa yardımcı olayım, para kolay kazanılmıyor.

• quote:

Sormak istediğiniz başka bi soru varsa yardımcı olayım, para kolay kazanılmıyor.
    Aslında pek bir sorabilecegim bir şey yok sadece bir fikir almaya çalışıyordum. Sağolun o da sizden çıktı ürünün gtx1650 ve 512ssd olması cok ilgimi cekti suan Üründeki 8gb ram darbogaz sorunu yaratır mı sizce? Ve Stokta 7 adet kaldığını görmekteyim. Bende bu şans varken kesin ben alamadan biter 😂🙄

Hocam ryzen 5 dual channel ile 1660ti bile besliyor yani bu ekran kartını çok rahat besler, şüpheniz olmasın. Zaten asus darboğaz yapacak işlemci koymaz laptop bu düşüncem o yönde. Fiyatına göre mükemmel laptop rgb klavye, ips ve asus kalitesi. Bilgisayarı aldıktan sonra 8 gb ram takviyesi yaparsanız daha verimli çalışacaktır işlemci. Ryzen mobil işlemcileri ram'e çok fazla ihtiyaç duyuyor ama dual channel ile sorun çözülüyor. Bugün vardı 200 TL indirim keşke konuyu önceden görseydim ama nasip. Tekrar indirime girecektir o zaman alırsınız bu fiyat segmentinde şuan daha iyisi yok. Bende almayı düşünüyorum bütçe toparlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 11 Şubat 2020; 1:44:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ryzen 5 dual channel ile 1660ti bile besliyor yani bu ekran kartını çok rahat besler, şüpheniz olmasın. Zaten asus darboğaz yapacak işlemci koymaz laptop bu düşüncem o yönde. Fiyatına göre mükemmel laptop rgb klavye, ips ve asus kalitesi. Bilgisayarı aldıktan sonra 8 gb ram takviyesi yaparsanız daha verimli çalışacaktır işlemci. Ryzen mobil işlemcileri ram'e çok fazla ihtiyaç duyuyor ama dual channel ile sorun çözülüyor. Bugün vardı 200 TL indirim keşke konuyu önceden görseydim ama nasip. Tekrar indirime girecektir o zaman alırsınız bu fiyat segmentinde şuan daha iyisi yok. Bende almayı düşünüyorum bütçe toparlıyorum.
    Anladım çok mantıklı söyledikleriniz acaba ekstra ram slotu mevcut mu bilgisayarda veya ram 8x1 olarak mı yoksa 4x2 olarak mı takılı bilgisayarda bunun hakkında bilginiz var mı? Bugun bu bilgisayarı inceledim. Kredikartına taksitle alacağım icin ayın 12 sinden sonra almak zorundaydım zaten kafamda da netlesmis degildi yardimci olabilecek kimse yoktu indirim sirasinda..

2 yuva var ve ram tek slot 8x1 yani 8 gb ram almanız yeterli olacaktır. Eem okuyorsanız ilerde bütçeniz arttığın da i7 li bir laptop almanızı tavsiye ederim ama şimdilik bu işinizi görecektir. Zaten ryzen 5 ile i5 8300 kafa kafaya geliyor. Haftada 1 indirime giriyor gg de. Takip ederseniz alırsınız. Ya da ben size öm ile ulaşırım girdiğinde hatırlatmak amacıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 11 Şubat 2020; 1:52:0 >
  • quote:

2 yuva var ve ram tek slot 8x1 yani 8 gb ram almanız yeterli olacaktır. Eem okuyorsanız ilerde bütçeniz arttığın da i7 li bir laptop almanızı tavsiye ederim ama şimdilik bu işinizi görecektir. Zaten ryzen 5 ile i5 8300 kafa kafaya geliyor. Haftada 1 indirime giriyor gg de. Takip ederseniz alırsınız. Ya da ben size öm ile ulaşırım girdiğinde hatırlatmak amacıyla.
    Çok iyi öyleyse çunku hp de 4x2 olarak geliyordu bilgisayar. 2 2.5 sene beni idare etsin yeterli daha sonra alternatif üst modellerini düşünebilirim. Ancak simdi aile bütçesini de biryere kadar zorlayabiliyoruz. Cok tesekkur ediyorum size...

Anlıyorum 3 4 yıl götürür rahat. Evet hp 4x2 bu tek slot daha iyi. Soğutması da daha iyi hp'den. Ben teşekkür ediyorum yardımcı olduysam ne mutlu bana. Eğer bi sorunuz olursa tekrar iletişime geçebilirsiniz.

• Aklıma bir şey daha takıldı ram takviyesi için garanti süreci devam ederken takviyeyi sadece serviste mi yaptırabiliyoruz? Biliyorsunuz servis ucreti cart curt isin icine girince biraz tuzlu gelebilir.

Galiba garanti bozuluyor diye biliyorum. Altında boya atması veya güvenlik bandı oluyor. Servis 118 TL ücret alıyor takmak için. Garanti bozulmasını göze almak lazım takacaksanız.

• Ögrendiğim iyi oldu araştırdığım kadariyla hp buna izin veriyordu çünkü artık çekilen çileyi mübah sayıp zevk almak icin biraz daha kemer sıkmak zorunda kalırız..

• İndirim kodu var mı acaba bu bilgisayar için kullanabileceğim?
    Ben bulamadım da😬

Acelesi yoksa hocam ileride eliniz açılınca takarsınız. Ayrıca hp de 8x2 ram almak zorunda kalacaktınız ve diğer özelliklerden mahrum kalacaktınız. Her türlü karlı yani asus almak böyle düşünün.

• quote:

Galiba garanti bozuluyor diye biliyorum. Altında boya atması veya güvenlik bandı oluyor. Servis 118 TL ücret alıyor takmak için. Garanti bozulmasını göze almak lazım takacaksanız.
    Bu arada aynı ürünü hepsiburada da inceledigimde islemci yanlis girilmiş sanirim.
    Ryzen 3550h 1650 (TN) VS i5 8300h GTX1050Tİ (IPS)

• samed58 S kullanıcısına yanıt
    Kod yok gg kendi indirim yapıyor onları takip edin.

R7 3750 - r5 3550 hb'deki yanlış ona bakmayın siz

• Tamamdır iyi geceler keyifli forumlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.