Şimdi Ara

ryzen 2200g yeni garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
6
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sisteme geçtiğim için satış yapabilirim.geceleri 2-3 saat kullanıldı temiz garantili(7-8aylık)amazon tr alınma....bir sorunu sıkıntısı yok.internet ve film amaçlı kullanıldı..
    En son ++++ 380tl kaçırmayın...(32 gb flash bellek hediye kaliteli usb 3.1 lerden sanırım...Bir defa acil lazım oldu almıştım)

samsung 860 evo var şubat 2019 n11 alınma temiz&garantili.o çok az kullanıldı(satış konusu var ayrıca....işlemci+ssd almak isteyen olursa 580tl (2usb bellek hediye)

Aralık Ayında Böyle Açmıştım Konuyu..
    [ arkadaşalr 1-2 hafta önce bilgisayar bileşenlerimi yeniledim...anakartı rami vs yüksek model aldım.. işlemciyi şimdilik fazla masraf yapmammak için 2200g almıştım...

10günlük işlemci garantisi faturası kutusu vs her şeyi tam..bir sorunu sıkıntısı yok?overlock yapmıyorum..yeni işlemci alacağım için satılıktır..bilgisayarsız kalmamak için bu işlemciyi almak durumunda kaldım 2600 vb almak düşüncemdi...

fiyat:500 niye satıyorsun vs diyen olur diye konuyu erken açtım...500den almak isteyen olursa hemen veririm ...ama 1 ay(-+10gün) sonra yeni işlemcimia alınca fiyat biraz daha aşağı inecek.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UA57 -- 9 Ağustos 2019; 13:24:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• suan sıfır fiyatında satıyorsunuz bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snrtig

suan sıfır fiyatında satıyorsunuz bilginiz olsun.
    biliyorum...zaten şuan satılmasını istemem 1 aya kadar yeni işlemci aldığımda fiyatı düşürüp satacağım.şimdi mecburen bu işlemciyi almak durumunda kaldım

• Hayla satılık mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala satilikmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni sisteme geçtiğim için artık satabilirim...

aralık 2018 faturalı amazon tr den alınma...oyun vs oynanmadı kişisel kullanım(geceleri 2-3 saat maximum)bir sorunu sıkıntısı yok.

kargo benden 400tl (+32 ya da 16 gb flash bellek hediye usb 3 kalitelilerden)

• ssd kaçlık? Yazmamışsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GARANTİLİ RYZEN 7700
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

ssd kaçlık? Yazmamışsınız.
    pardon hocam.. 250 gb samsung evo n11 alınma şubat 2019 olması lazım konusunu açmıştım..forumdan bir arkadaşımızdan nvme aldığım için boşa çıktı

• SSD ve işlemci ikisi bir fiyatı çok hoş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CS BETA

SSD ve işlemci ikisi bir fiyatı çok hoş :)
    yıllardır forumda takılırım ikinci el ürün almışlığım çoktur...bu forumun satış kategorisinin canlı olduğunu düşünürdüm yanılmışım :) ya da bu parçalar milletin ilgisini çekmiyor..

• UA57 U kullanıcısına yanıt
    Fiyatta, parçalarda iyi. Forum garipleşti, ayni ürün misal biri 2000, biri 1350 istiyor. Düşük olana anlamsizca burun kiviriliyor. Vatandan parca almaya alismis millet, o sartlari ariyor her yerde :)

• UA57 U kullanıcısına yanıt
    Bende çok ürün alıp sattım ama hiç bu kadar ölü ve ayrıca bu kadar saçma ve dengesiz fiyatların olduğu bir dönem görmedim, bu konuyu r10 sitesinde de gördüm orası da bitmiş, mesela am4 garantli üst seviye sayılacak anakart ve garantili ryzen 2600 gibi bir işlemciyle eski 1150 soket ve 4790 işlemci aynı fiyata satılıyor, 1060 900 liraya satılamazken adam 1050ti için pazarliksız 1000 lira yazmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Bende çok ürün alıp sattım ama hiç bu kadar ölü ve ayrıca bu kadar saçma ve dengesiz fiyatların olduğu bir dönem görmedim, bu konuyu r10 sitesinde de gördüm orası da bitmiş, mesela am4 garantli üst seviye sayılacak anakart ve garantili ryzen 2600 gibi bir işlemciyle eski 1150 soket ve 4790 işlemci aynı fiyata satılıyor, 1060 900 liraya satılamazken adam 1050ti için pazarliksız 1000 lira yazmış...
    bir gariplik olduğu doğrudur...r10 da biraz daha eski geçmişim var ilk oraya açmıştım tanıdık biri alsın diye :) alıcı çıkmayınca buraya da açtım

• Forumdan bir arkadasa satılmıştır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.