Şimdi Ara

Ryze Manamune mi AA mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru başlıkta, ben aa alıyorum ama streamlerde görüyorum manamunede alıyorlar. Sizce hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

main hero/lane:fizz/mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

Manamune
    muramana

• Dayanirim dersen manamune cunku aa non verdigi shield de cok iyi

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Dayanirim dersen manamune cunku aa non verdigi shield de cok iyi
    Manamura
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: above and beyond

Manamura

Alıntıları Göster
    ikiside
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

ikiside

Alıntıları Göster
    Duruma göre dostum.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

Duruma göre dostum.

Alıntıları Göster
    LoL Maths diye bir şey vardı, o adam hesaplıyordu her şeyi. Tear of goddess stacklemeden önce Archangel daha iyi oluyor stackleyince Muramana.

Orijinalden alıntı: ycandiler

LoL Maths diye bir şey vardı, o adam hesaplıyordu her şeyi. Tear of goddess stacklemeden önce Archangel daha iyi oluyor stackleyince Muramana.

+1. Çok fazla karşılaştırması var botrk vs bt gibi gibi.Bilmeyenler baksın derim build konusunda o mu bu mu diye düşünmeyin
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: above and beyond

quote:

Orijinalden alıntı: ycandiler

+1. Çok fazla karşılaştırması var botrk vs bt gibi gibi.Bilmeyenler baksın derim build konusunda o mu bu mu diye düşünmeyin

Alıntıları Göster
    AA ne abilerim kardeşlerim ?

Orijinalden alıntı: iyavuzoz

AA ne abilerim kardeşlerim ?

archangel staff itemi.Birde auto attackin kisaltilisi olarakta kullanilir.

Orijinalden alıntı: hydrogena

marakasa.
    Pasifleri çakışmıyorsa ikisi de alınabilir.

CPU: AMD Ryzen 5 5600 | GPU: GIGABYTE RTX 2070 Super Gaming O.C 3x | RAM: Ballistix Sport Lt 16GB 3000MHz @3800MHZ | Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk | M2 SSD 1: WD Black SN850 1 TB | M2 SSD 2: Samsung 970 Evo 500 GB | SSD: Samsung 860 Evo 1Tb | HDD: Seagate 2.5" 2 TB FireCuda SSHD | Kasa: Cooler Master MasterBox MB511 RGB | PSU: Corsair RM750x 2018 | Monitör: ViewSonic XG240R | Fare: Razer DeathAdder V2 | Klavye: Corsair K95 RGB Platinum | Kulaklık: Razer Blackshark V2 Pro |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

ikisinide alıyorum. çok iyi oluyor
    Madagaskar

Orijinalden alıntı: an4cond4

Madagaskar

Alıntıları Göster
    malifalitiko

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

malifalitiko

Alıntıları Göster
    muramana fiziksel hasar vurmuyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum yoksa sazan.avi mii ?

Orijinalden alıntı: taltask

muramana fiziksel hasar vurmuyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum yoksa sazan.avi mii ?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ikisi de alınmalı. İkisinin de özellikleri çok iyi. Muramana zaten ryze'ı S3'te op yapan item. AA da çok iyi kalkan veriyor öyle böyle değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.