Şimdi Ara

Rx580 performans ve sessizlik acisindan hangi modeli alinmali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rx580 almayi dusunuyorun bir suru modeli var asustan baska bi model dusunmuyorum aslinda ama fiyatlari diger modellerin daha uygun fiyat gibi oneriniz nedir yardimci olursaniz sevinirim.

Asus Dual Rx580 sizce nasil strix,msi,sapphire,gigabyte,evga modellerine gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constanzia -- 16 Mart 2018; 22:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sapphire RX 580 PULSE modelini kulanıyorum 65-75 arasında geziyor biraz sıcak ama sessiz . Bu fiyatlara almanızı önermem.(1200'e aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velenia

Sapphire RX 580 PULSE modelini kulanıyorum 65-75 arasında geziyor biraz sıcak ama sessiz . Bu fiyatlara almanızı önermem.(1200'e aldım)

75 olmasi kotu sicakmis baya demekki sogutamiyor.Madenciler yuzunde boyle oldu piyasa hepsi batsada kurtulsak fiyatlar eski haline donse

• MSI Gaming, Gigabyte Aorus yada Asus ROG Strix den birini almazsan ısınır kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

MSI Gaming, Gigabyte Aorus yada Asus ROG Strix den birini almazsan ısınır kart

Msi rx580 armor almayi dusunuom veya asus dual serisinimi alsam karar veremedim, strix serisi pahali cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Constanzia

quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

MSI Gaming, Gigabyte Aorus yada Asus ROG Strix den birini almazsan ısınır kart

Msi rx580 armor almayi dusunuom veya asus dual serisinimi alsam karar veremedim, strix serisi pahali cunku

Armor ve dual ikisi de benzer kalite ürünler ortalam 75 dereceyi rahat rahat görürler oyunda. 75 derece karta zarar verebilecek bir sıcaklık değil fakat serin çalışmasını istiyorsan dediğim modelleri almak zorundasın.
  • Rx580 modellerinin incelemelerine tek tek bakıp almanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulabilirsen alırsınız hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amd gpularda asus genelde sorunlu kartlar yapıyor malesef dostum ayrıyette 75 derece güzel bi sıcaklık kart 50 w tdp ile çalışmıyor dostum. Sapphire yada msi almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 17 Mart 2018; 13:7:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

Amd gpularda asus genelde sorunlu kartlar yapıyor malesef dostum ayrıyette 75 derece güzel bi sıcaklık kart 50 w tdp ile çalışmıyor dostum. Sapphire yada msi almanı tavsiye ederim

Oyle diyorsunda dostum gtx 970 strix vardi bende 55in ustune ciktigini gormedim yukte, strix modelleri gayet iyide pahali iste fiyat bakimindan diger modellerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constanzia -- 17 Mart 2018; 13:12:38 >
  • quote:

quote:

Amd gpularda asus genelde sorunlu kartlar yapıyor malesef dostum ayrıyette 75 derece güzel bi sıcaklık kart 50 w tdp ile çalışmıyor dostum. Sapphire yada msi almanı tavsiye ederim

Oyle diyorsunda dostum gtx 970 strix vardi bende 55in ustune ciktigini gormedim yukte, strix modelleri gayet iyide pahali iste fiyat bakimindan diger modellerden

Dostum kart sıcaklığı sadece karta bakmıyor senin kasana, hava koşullarına ve nasıl bir ortamda kullandığına bakıyor. Hava sirkilasyonu iyi yapan bir kasan varsa yada sen dizayn etmişsen sadece gpu değil her parça için daha ferah bir ortam hazırlarsın.

270 w güç çeken r9 280x 64 dereceye geçmiyordu şu anda 69 derece. Ayrıyetten amd gpularda sorunlu dedim araştırırsan bulabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Dostum kart sıcaklığı sadece karta bakmıyor senin kasana, hava koşullarına ve nasıl bir ortamda kullandığına bakıyor. Hava sirkilasyonu iyi yapan bir kasan varsa yada sen dizayn etmişsen sadece gpu değil her parça için daha ferah bir ortam hazırlarsın.

270 w güç çeken r9 280x 64 dereceye geçmiyordu şu anda 69 derece. Ayrıyetten amd gpularda sorunlu dedim araştırırsan bulabilirsin

Arastirdimda karar veremedim msi armor yada asus dual ikisinden birini alcam

• Asusun amd tarafında ürettiği bütün kartlar nerdeyse arızalı kara ekran sorunu oluyor genelde.
  • Kardeş 970 deki soğutmayı bekleyemezsin o strix miş. Dual ile armor birbirine benzerdir. 75 dereceyi görür nispeten daha sesli çalışır. Serin olsun belli derecee gelmeden fan açmasın diyorsan aorus, strix ya da gaming x modellerinden alacaksın. Eğer o kadar param yok diyorsan msi armor al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GAMING X ya da Sapphire Nitro en başarılı modeller. Bir ara kullandığım Pulse'un üzerinde de gayet iyi bir soğutucu var ama sessizlik için fanlar fabrika çıkışı düşük devirde ayarlanmış. MSI Afterburner ile kendi fan profilinizi oluşturabilir daha etkin bir soğutma sağlayabilirsiniz.

Amaç oyun oynamaksa hiç RX 580'e fahiş paralar vermeyin gidin GTX 1060 alın kafanız rahat etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.