Şimdi Ara

rx480 siyah ekran yardım edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende hdmi vga kablo kullanıyorum da. Sizdeki sorun da benimki gibi miydi acaba? Oyun oynarken bir anda ekran gidip siyah bir ekran geliyor reset atmak zorunda kalınıyor. Ben de psu ekran kartına yetmiyor diyerek gücü ordan kesiyor diye düşünüyordum
    İşin garip tarafı kabloda sorun varsa sinirlenirim 45 tl verdim adam piyasadaki en iyi kablo bende diyordu ama sıkıntı yok değiştirtiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alph4 -- 18 Temmuz 2020; 12:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alph4

Bende hdmi vga kablo kullanıyorum da. Sizdeki sorun da benimki gibi miydi acaba? Oyun oynarken bir anda ekran gidip siyah bir ekran geliyor reset atmak zorunda kalınıyor. Ben de psu ekran kartına yetmiyor diyerek gücü ordan kesiyor diye düşünüyordum
    İşin garip tarafı kabloda sorun varsa sinirlenirim 45 tl verdim adam piyasadaki en iyi kablo bende diyordu ama sıkıntı yok değiştirtiriz
    Bende durum şöyleydi. Monitörüm eski 15 senelik vga çıkışlı. Ekrankartında hdm girişi var. vga to hdmi dönüştürücü kullanıyordum. Hafif oyunlarda ve internet kısmında sorun olmuyordu ama ne zaman ki ağır iyi grafikli oyun oynayayım önce ekran kapanıyordu peşine usbler kapanıyordu. Reset atınca düzeliyordu. Sonradan direk vga-hdmi kablo alarak sorunu çözdüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.