Şimdi Ara

rx460 için psu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu karttan aldım ,fakat bilgisayarım eski olduğu için güç kaynağı yeterli olur mu bilmiyorum.. ben gtx750ti alacaktım ama fiyat olarak aralarında pek bir fark yok. ama arkadaşımdan öğrendiğim süprizle yıkıldım çünkü bu kartta vga çıkışı yokmuş. benim monitör vga girişli şimdi ne olacak ben bunu monitörüme bağlayam mı?

    şu psuya bir bakın Allah aşkına 300w bu ekran kartı için yetmez mi? bir de bu monitöre bağlama işini nasıl yapabilirim.

    güç kaynağı özellikle şöyle resimdeki gibi
     rx460 için psu?



  • 12v'den 228W veriyor PSU'nuz. Çok kötü bir değer değil. Çalışması işlemcinize ve hangi marka'dan aldığına bağlı ekran kartını.
  • monitöre bağlamak için bir çözüm var. hdmi to vga çevirici adaptörler var onlardan almalısın. o karttan ben de sipariş verdim cuma elime ulaşır. psu konusun gelirsek ben şahsen zalman lx 400w psu dan aldım. sen de ondan alabilirsin.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    12v'den 228W veriyormuş,ama o yazıanlar doğru mu acaba bir de orası var. güç kaynağının markası bile yok.
    Benim de tuhaf bir marka 350w 17a güç kaynağım vardı eski psumun o bana yeter miydi? gerçi çöpe attım psuyu artık iş işten geçti
  • bu psu nun 6 pimlik güç bağlantı kablosu yok. gerçi zaten rx460 ında 6 pin güç bağlantısı yokmuş.
    ben şimdi bu eski psu yu bu kartı takarak kullanabilir miyim?
    watt konusunda sıkıntı çekmem sanırım ama bu rx460 ın amper değeri nedir? benim psu da 19a yazıyor ama yeter mi? yetmemezlik edip kartı yakar mı?
  • yok mu şu işi bilen
  • yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    4 gb rx 460 da 6 pin giriş var, 2gb da yok normal yani. İşlemcini belirtmelisin psu yeter mi yetmez mi bilebilmek için. Kart max 75 watt çekiyor.
  • kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    benimki 2gb olan rx460 kart elime henüz ulaşmadığı için kutu üzerindeki psu isteklerini falan bilmiyorum.
    işlemcim intel pentium e5500 65w imiş internetten baktım. ben öyle oyun falan oynamayacağım internetten film müzüik photoshop falan işlerinde kullanacağım . öyleyse niye rx460 aldın derseniz belki ilerde sistem değiştiririm diye ekran kartını güncel bir ekran kartı olsun ilerde de kullanırım diye bunu seçtim.

    watt konunda yeterli sanırım ama amper konusunda şüpheliyim.
  • yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    Güzel seçim yapmışsınız, amper konusunda da sorun yok zaten, oradaki değer yeterli bi değer. Sadece sahte/yalan değer olursa sorun olabilir denildiği gibi. Onun da olacagını sanmıyorum açıkçası. Kafanız takılmasın, hayırlı olsun.
  • kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    ama google araşrırırken yabancı bir forumda 22a den falan bahsetmiş. bu kart 22a istiyor mu? elinde rx460 ekran kartı olan Allah aşkına kutunun üzerinde veya kitapçığında falan kaç watt ve amper istediğini yazsın.

    bu mevcut güç kaynağım yetmiyorsa önerebileceğiniz en hesaplı en performanslı psu nedir?
  • yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    23 amper istiyor 12 volt kanalından. Sizinki 19 amper 12 volt kanalı. İşlemciye göre değişecektir bu. Bir nevi hesaplanıldıgında kurtarıyor esasında, işlemci ve ekran kartı tam yükte çalışırsa sıkıntı yaratabilirse yaratır, o da anca 3dmark testi filanda olur. Siz o kadar ağır işler yapmayacagınız için sorun olmaz günlük kullanımda ama riske girmek de istememeniz normal. 350-400 watt bi psu alabilirsiniz, işinizi görecektir, ya da ileride de lazım olur diye 500 watt civarı bir şey. Alırken de 12v kanalı amper degeri yüksek olanı seçin.
  • Buradan kendiniz de hesaplayabilirsiniz,http://outervision.com/power-supply-calculator

    biz sonuçta sizin sisteminizde kaç fan takılı, kaç hdd takılı, harici pcie kart var mı filan bilmiyoruz. Tam sonucu en iyi kendiniz hesaplarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.