Şimdi Ara

RX 580 ve Witcher 3 Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun 1080p high ayarlarda ve 80fps civarı veriyor. Fps sınırsız iken yine drop oluyor ama çok fazla olmuyor. Ne zaman vsync açarsam veya fps i 60 a sınırlandırırsam oyun bu sefer sürekli fps dropluyor. Vsync olmadan da oynayamıyorum çok yırtılma oluyor. Başka hiç bir oyunda da böyle bir sorun yaşamadım.

Amd kontrol panelinden vsync açmayı denedim ama hiç bir şekilde etki etmiyor oyuna.
    Oyun ssd ye kurulu.
    İşlemci ryzen 2600 ve 16gb ram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Mart 2019; 12:47:53 >

• Oyunda ekran kartı kullanımına baktınız mı Afterburner ile ? Youtube'da o kadar fazla sonuç çıkıyor ki sorunu araştırdığımda kesin bir şey söylemek güç açıkçası. Ben sizi steam'den ekledim. Online olduğunuzda çözüm bulmaya çalışalım. Siz yine de buraya bir ekran görüntüsü atın. Ya da video çekin 1-2 dakikalık.
  • Vsync kapa ve max fps 60 yap oyunda var ayarı. Böylece yırtılma olmaz

Bu arada oyunu ultra grafikte oynayın keyfi bir başka oluyor witcherda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bende ayni düşüncedeyim birde witcher 3 gibi harika grafikli oyunlar 30fps olsun herşey ultra olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Vsync kapa ve max fps 60 yap oyunda var ayarı. Böylece yırtılma olmaz

Bu arada oyunu ultra grafikte oynayın keyfi bir başka oluyor witcherda
    Bunun drop sorununa bir çözümü olmaz. Vsync kapalıyken de oluyor diyor.

Sıcaklık ve sürücü probleminden kaynaklı gibi. Hatta sıcaklık sorunu da olduğunu düşünmüyorum ama oyun esnasında kontrol etmekte fayda var. Büyük ihtimal sürücü sorunu. Amd hala beceremedi sürücü işini. Sorunu çözmek için ddu ile mevcut driverı temizleyip daha eski bir driver kurulabilir. 18.12ler nispeten biraz daha iyi son driverlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bunun drop sorununa bir çözümü olmaz. Vsync kapalıyken de oluyor diyor.

Sıcaklık ve sürücü probleminden kaynaklı gibi. Hatta sıcaklık sorunu da olduğunu düşünmüyorum ama oyun esnasında kontrol etmekte fayda var. Büyük ihtimal sürücü sorunu. Amd hala beceremedi sürücü işini. Sorunu çözmek için ddu ile mevcut driverı temizleyip daha eski bir driver kurulabilir. 18.12ler nispeten biraz daha iyi son driverlardan.

Alıntıları Göster
    Drop varsa işlemci, ram kaynaklı olabilir.

Ocak ve şubat driverlarıyla witcher 3 oynadım rx 570le yağ gibi akıyordu.

Bilmeden sallamayalım lütfen

• quote:

Drop varsa işlemci, ram kaynaklı olabilir.

Ocak ve şubat driverlarıyla witcher 3 oynadım rx 570le yağ gibi akıyordu.

Bilmeden sallamayalım lütfen

Alıntıları Göster
    Önce adam gibi cevap vermesini öğren. Arkadaşın kullandığı sürücüyle senin sürücünün aynı olduğu ne malum? Bilmeden sallayan sensin. r9 380le bir oyunda sorun yaşadıktan sonra sürücü değiştirdikten sonra sorun yaşamıyorsam ne demem lazım? Sürücü ana konusunda da benzer şeyler yaşayan çok kişi var. Şu bölüme yazmayı bırakmıştım kararımı hatırlatmış oldunuz tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    witcher 3 ses sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ryzen 2600 + 1660'a 2x8gb dual ram yap drop biter diyen arkadaşları piste bekliyoruz.
  • Bu akşam bir deneyeyim bende 4790k ve rx 580 8gb var bakalım nasıl sonuç çıkacak. Ekran kartını değiştirdikten sonra hiç oynamadım witcher 3 ü :) Soruna gelirsek ekran kartı sıcaklığınız oyunda kaç derece oluyor ve hangi driver yüklü ? Driver kaynaklı bir sorun gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Önce adam gibi cevap vermesini öğren. Arkadaşın kullandığı sürücüyle senin sürücünün aynı olduğu ne malum? Bilmeden sallayan sensin. r9 380le bir oyunda sorun yaşadıktan sonra sürücü değiştirdikten sonra sorun yaşamıyorsam ne demem lazım? Sürücü ana konusunda da benzer şeyler yaşayan çok kişi var. Şu bölüme yazmayı bırakmıştım kararımı hatırlatmış oldunuz tekrar.

Alıntıları Göster
    Bu egoyla mümkünse dağda yaşa milleti rahatsız etme.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Benim alt sınırım 50 fps oda total warda vsync gsynch açıp 50 fps takılıyorum. Ama aksiyonlu hareketli oyunda 59 fps altı tahammül edemiyorum. 30 fps Witcher diyosun.
  • görsellik olmadıkdan sonra isterse 150fps olsun oynamam.
  • windows sürümü nedir?
    bende de 2600 - b450m-s2h ile donma yapıyordu.
    bios ve son sürüm win10 ile sorun kalmamıştı.
    e.kartını da son sürücü ile güncelledim.
    e.kartım rx570 itx.
  • quote:

Bu egoyla mümkünse dağda yaşa milleti rahatsız etme.

Alıntıları Göster
    Sallama diye mesaj atiyorsun ve ego sahibi ben oluyorum oyle mi? Evet sizin gibi uslubu bozuk kisiler yuzunden yazmayi birakmistim. Argumanimin da arkasindayim. Bir kart farkli suruculerle farkli sonuclar verebilir. Buna cikip uydurma filan diyorsan mumkunse sen dagda yasa ki sacmaliklarin gorulmesin burada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.