Şimdi Ara

RX 580'lerinizi RX 590 yapabilirsiniz. 🎁 RX580 to RX590 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
11
Favori
13.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanmış rx580 den bir miktar daha kararlı duruyor.
  • son ayarımı buldum ben +25mv ile 1480/2250 afterburnerden otomatik fan ayarınıda yaptım %30-40 arası geziniyor witcher 3 de bile 60 dereceyi görmedi kart

RX 580'lerinizi RX 590 yapabilirsiniz. 🎁 RX580 to RX590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Ocak 2020; 22:25:33 >
  • rx590 biosu attım çalıştı şuan driver indiriyorum bakalım tanıyıcakmı kartı daha önemlisi power limit %50 olacakmı
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Sonuçları bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Sonuçları bekliyoruz
    driver kurdum kartı tanıdı gpu z de 12nm gösterdi hatta ama masaüstünde bile çakıldı kart degil test ederken şuan rx580 limit edition biosunu deniyorum buda olmazsa orjinal biosa geçecem ama benim kartın power limiti orjinalde %20 belkide ondan çakıldı limited edition biosundada çakılırsa benim kartla ilgili demekki.
  • Old-school donanımhaber konuları ve incelemelerine ihtiyacımız var. Bu güzel bir örnek olmuş, memory timingler vs. paylaşılmış. Teşekkür ediyoruz.
    Perfomans artışı ve işin içinde risk oluşunun verdiği heyecan bir başkadır ve %12'den büyüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Old-school donanımhaber konuları ve incelemelerine ihtiyacımız var. Bu güzel bir örnek olmuş, memory timingler vs. paylaşılmış. Teşekkür ediyoruz.
    Perfomans artışı ve işin içinde risk oluşunun verdiği heyecan bir başkadır ve %12'den büyüktür.
    karta rx580 limited edition biosu atmadan önce ben kendim oc yapmıştım +25mv ile 1480/2250 diye
    limited edition biosu atınca msi afterburnere baktım kendi core voltajını +25 vermiş 1480mhz için önceki biosla nokta atışı oc yapmışım yani
    önceki biosta power limit +20 idi 190 watt i geçince core hızı düşüyodu şuan power limiti %50 ye çekebildim limited edition biosla 190 wattı geçsede core hızı sabit kalıyor
    tavsiyem rx590 biosu denemeyin direk rx580 limited edition biosu atıp geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 28 Ocak 2020; 0:17:49 >

• kartla şuan 1540 mhz stabil görünüyor witcher 3 de 210 küsür watt a çıktı güç tüketimi şuan +100mv veriyorum biraz daha uzun oyniyim çakılmazsa +75 e indiricem voltajı nerdeyse rx590 oldu 1540/2250
  • Rx 590 ve Vega 64 güç tüketimleriyle kullanmayacağım kartlar listesinde başarınızı gölgelemek gibi niyetim yok arkadaşlar ama iki fps için kartınıza eziyet etmeyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Rx 590 ve Vega 64 güç tüketimleriyle kullanmayacağım kartlar listesinde başarınızı gölgelemek gibi niyetim yok arkadaşlar ama iki fps için kartınıza eziyet etmeyin bence.
    gunde 10 saat oyun oynamiozki en fazla 1-2 saat faturaya yansimaz nerdeyse
  • Asus Rog Strix RX 580 var bende de. 1491/2050 Mhz ile kullanıyorum. Gerek varmı sizce yapmama? Bir şey fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

driver kurdum kartı tanıdı gpu z de 12nm gösterdi hatta ama masaüstünde bile çakıldı kart degil test ederken şuan rx580 limit edition biosunu deniyorum buda olmazsa orjinal biosa geçecem ama benim kartın power limiti orjinalde %20 belkide ondan çakıldı limited edition biosundada çakılırsa benim kartla ilgili demekki.

Alıntıları Göster
    Senin kartta hakkaten bir uğursuzluk var. Ben 590 yüklediğimde masaüstü geldi hatta furmarkın ortalarında görüntü kesmişti. Hemde 1560mhz de. Sonrasında 1500e çekip power verip testleri paylaştım. Keşke sende power verip frekansı düşürebilseydin.

• Aslında polaris editor ile orjinal biostaki memory timingleri kopyalasak dahs iyi olmazmı ek olarak rx590 biosu yükleyince oyunda hissedilebilir fps artışı oldumu?

• furerg kullanıcısına yanıt
    Gerek yok tabiki ama ben 590 driverinin performansta daha başarılı olduğunu bunun sadece hardware işi olmadığını savunuyorum. Ki bunuda destekleyen testleri yaptık.
  • limited edition biosuyla 1540/2250 superposition testi aslında cpu mun tek çekirdek performansı okadar iyi degil 2800 ü devirmiştim yoksa kesin

RX 580'lerinizi RX 590 yapabilirsiniz. 🎁 RX580 to RX590
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgfb

Senin kartta hakkaten bir uğursuzluk var. Ben 590 yüklediğimde masaüstü geldi hatta furmarkın ortalarında görüntü kesmişti. Hemde 1560mhz de. Sonrasında 1500e çekip power verip testleri paylaştım. Keşke sende power verip frekansı düşürebilseydin.

Alıntıları Göster
    yok hocam pc masaüstünde kitleniodu hatta afterburnerle önceki biosta kullandıgım voltaj powerlimit ayarlarını yaptım yine masaüstünde bile kitlendi.
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    editörle 590 biosu 1430/2100 olarak oluşturdum. 580 SE olarak aynı değerlerden 4-5 derece serin çalışıyor. 215w de 195w a düştü.Aldığım superposition değerleri aynı diğer sentetik testlerde aynı. Şuan ki durum bu konuyu açan olarak söylüyorum. Olay tamamen driver kaynaklı amdnin evlat kayırma olayıdır.
  • burgfb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler memory timigleride ayarlıyalımmı peki orjinale göre?

• tebrikler
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    timinglere hiç dokunmaya geerek yok.sadece 590 sapphrein 1560 lık olan versiyonu ile çalıştım. tek yapman gereken altaki 1560 ve 1490 ı altan 3. sıradaki 1432 ile aynı yapman. 580 se ile aynı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.