Şimdi Ara

Rx 580 için uygun driver sürümü önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.Rx 580 8gb ekran kartı kullanıcısıyım.Sistemi topladığım zaman driver yüklüydü içinde ama oyunlarda anlamadığım kasmalar takılmalar oluyordu dün yeni bir sürümü yüklemek istedim.Yüklediğim zaman dahada kasmaya başladı.Örneğin; sniper ghost warrior contracts oyununda mouse yi hareket ettirmem ile donmalar falan olmaya başladı.Buda canımı sıktı açıkçası.Sizce sorunsuz oynatabilecek bir driver sürümü varmı önerir misiniz.Belki sadece ekran kartından olmayabilir kasmalar ben diğer sistem bileşenlerini yazayım:İntel core i5 9500 3.00 ghz 16 gb ddr4 ram 3000 mhz Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben 2020.11.1 kullanıyorum gayet stabil.son sürücü whql onayı aldı onu da deneyebilirsiniz.onerim ddu ile sürücünüzü kaldirmaniz burda nasıl yapılacağı var.bir sıkıntı olursa yazarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=q5y3t_o0JH0&feature=youtu.be

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bazı yerlerde ısınma sorunları falan diye dedikodular geçiyor.Bu sorun ile 2020.11.1 sürümünüzde karşılaştınız mı?

• Hocam ben rx 590 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ile karsilasmadim.uv yaparak bir miktar kullanıyorum 72-75 derece aralığını hiç geçmedim.bu kart rx 580 den daha fazla ısınıyor.

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim bu mesajına biraz geç cevap verdim kusura bakma..

• Modlu Driverlardan Deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 driver hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.