Şimdi Ara

rx 580 gpu dalgalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RYZEN5 2600

ANAKART B450

16 RAM

sistemim gayet kaldırcak durumda olmasına rağman gpu kullanımı saniyelik olarak %80-%2 arasında çok hızlı bir şekilde değişiyor fps ise aynı şekilde 30-140 arası saniyelik olarak değişiyor

montajda bir sorun olma olasılığı var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROYXHELL -- 4 Ağustos 2023; 0:47:24 >

• Montajda problem olmamıştır da bi Furmarktan test yapar mısın hocam %100 kullanacak mı GPU’yu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rx 580 gpu dalgalanması

çok absürt bir değer olduğunu düşünmüyorum

test sırasında %100 değerinde sabit durabiliyor ama ss aldığım zaman değerler yanlış gösteriyor o yuzden test ssini atmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROYXHELL -- 4 Ağustos 2023; 13:45:22 >
  • ROYXHELL R kullanıcısına yanıt
    DDU ile driver silip, whql olan bir eski sürücüyü kurmayı denedin mi? Donanımsal bir durum olsa Furmarkta hata verir diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün denemistin olmamıştı bugün sabah pc kendiliğinden bios ekranında kaldı bios pilini çıkarıp tekrar taktım işe yaramadı daha sonra saçma ama bu durumla karşılaşan biri pcyi tamamen baştan montelemiş ve işe yaramış bende denemek istedim biraz ilk başta elime yüzüme bulaştırdım hatta korktum işlemciyi sökünce pinlere macun bulaştı onu temizlerken işlemci elimden kaydı ve bir pin yamuldu hafif bir yamukluktu onu düzelttim ve pc açılacak mı diye bir heycanlı bekleyişe girdim açıldı ne bios ekranı çıktı ne de gpu sorunu kalmıştı gayet iyi şu anda

sabah yaşadığım bios sorunu garipti hiç bir şekilde bios ekranından çıkamıyordum ama neyseki şu anda hiç bir sorun tok ve son olarak ücretsiz bir anti virüs programı önerir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    7 yıl önce açıldı
    RX 580 Occt Power Test Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.