< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROYXHELL -- 4 Ağustos 2023; 0:47:24 > |
rx 580 gpu dalgalanması

-
-
Montajda problem olmamıştır da bi Furmarktan test yapar mısın hocam %100 kullanacak mı GPU’yu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok absürt bir değer olduğunu düşünmüyorum
test sırasında %100 değerinde sabit durabiliyor ama ss aldığım zaman değerler yanlış gösteriyor o yuzden test ssini atmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROYXHELL -- 4 Ağustos 2023; 13:45:22 > -
DDU ile driver silip, whql olan bir eski sürücüyü kurmayı denedin mi? Donanımsal bir durum olsa Furmarkta hata verir diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün denemistin olmamıştı bugün sabah pc kendiliğinden bios ekranında kaldı bios pilini çıkarıp tekrar taktım işe yaramadı daha sonra saçma ama bu durumla karşılaşan biri pcyi tamamen baştan montelemiş ve işe yaramış bende denemek istedim biraz ilk başta elime yüzüme bulaştırdım hatta korktum işlemciyi sökünce pinlere macun bulaştı onu temizlerken işlemci elimden kaydı ve bir pin yamuldu hafif bir yamukluktu onu düzelttim ve pc açılacak mı diye bir heycanlı bekleyişe girdim açıldı ne bios ekranı çıktı ne de gpu sorunu kalmıştı gayet iyi şu anda
sabah yaşadığım bios sorunu garipti hiç bir şekilde bios ekranından çıkamıyordum ama neyseki şu anda hiç bir sorun tok ve son olarak ücretsiz bir anti virüs programı önerir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X