Şimdi Ara

Rx 570 4 gb alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.600 tl bütçem oldugundan dolayı psu ve ekran kartı alıcam bu sebeble aklımdaki kart rx 570 4 gb lik veriyonu 1000 tl gibi bir miktardan almayı düşünüyorum sizce alınırmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• işini görür arkadaş, yapıştır gitsin.

unutmayın, rx 570 1050'iden %60 ortalama güçlü bir karttır.

ve üstelik 1050ti denen garabet kart rx 570den genelde daha pahalı satılır. burada ejderha kanıyla kavrulmuş kutsal 4 gb 1050ti GAMING DRAGON versiyonlara 1500 lira bayılanlar da gördük...

rx 570'in rakibi 1060'dır... 3 gb 1060'a göre de 1 gb fazladan vram üstünlüğü vardır.

dolar kuruna göre rx serisinin fiyatları adeta lütuf.
    Yapay Zekanın Yanıtı

AMD Radeon RX 570 4 GB Ekran Kartı: Bilmen Gerekenler

4 GB ekran kartları, orta seviye oyuncular ve içerik oluşturucular için popüler bir seçimdir. AMD Radeon RX 570 4 GB ekran kartı, bu kategori içinde öne çıkan seçeneklerden biridir.

Özellikler:

• 4 GB GDDR5 bellek
    • Polaris mimarisi
    • 128 bit bellek veriyolu
    • Çekirdek saat hızları: 1244 MHz (temel) / 1280 MHz (artırılmış)

Performans:

RX 570 4 GB, orta seviye oyunları 1080p çözünürlükte ve yüksek kare hızlarında oynamanıza olanak tanır. PUBG ve Fortnite gibi popüler oyunlarda ortalama 60 FPS'nin üzerinde performans sağlayabilir. Bununla birlikte, en yeni oyunları veya yüksek çözünürlüklerde ve en yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorsanız daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacınız olabilir.

Değerlendirme:

4 GB ekran kartlarına uygun fiyatlarda güçlü bir seçenek arayanlar için RX 570 4 GB iyi bir seçimdir. Ancak en son oyunları veya yüksek çözünürlüklerde ve en yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorsan daha güçlü bir ekran kartı düşünmelisin.

Sonuç:

AMD Radeon RX 570 4 GB ekran kartı, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir 4 GB ekran kartı seçeneğidir. Orta seviye oyuncular ve içerik oluşturucular için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyatına göre en iyi f/p ekran kartı

1600 bütçen varsa

www.sanalmarketim.com
    Sapphire 11265-09-20G RX 580 4GB D5 PULSE OC 256Bit GDDR5 16x
    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Sapphire-11265-09-20G-RX-580-4GB-D5-PULSE-OC-256Bit-GDDR5-16x/23499

alabilirsin + 600W PSU

• rx570 kullanıcısı olarak yazıyorum.

1080p için kesinlikle fiyat performansta üstüne yoktur(900-1200 tl aralığında)
  • Ben pulse modelini kullanıyorum tavsiye ederim. Hepsiburada da nitro modeli 980 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Birşey sorcam vram eksikliği falan oluyormuş doğrumu ? Yani hangi oyunlarda eksiklik yaratır 3 sene götürürmü bu kart beni orta yüksel karışık ayarlarda ?

• bende kasa toplamayı düşünüyorum, bu ekran kartı baktım, forumda çokça önerilmiş. birde bu modelin versiyonlarının ne farkı oluyor? sapphire-nitro-pulse birde bazı modellerde oc hali geçiyor. seçerken bunlardan hangisini neye göre seçmek lazım?

POTANSİYEL TROLL
  • ya bende onu almayı düşünüyorum ama a8 7650k işlemcim var darboğaz olur mu? olrusa rx 560 mı alsam? onda olurmu? birde kaç w psu gerekir?
    Daha Fazla Göster
  • swaapp S kullanıcısına yanıt
    Hocam Vram eksikligi olan oyunlarda zaten Rx570 ile Vram i sikintiya sokacak kadar ayar acamazsiniz. Yani ornek olarak Shadow of Tomb Raider da High ayarlarda 5gb Vram gerekiyor ama siz zaten Rx570 ile High ayarlarda 60fps alamayacaginiz icin 4gb ram sizi bir sikintiya sokmayacaktir.

3 sene sonunda yeni cikan oyunlarda dusuk ayarlara alirsiniz buyuk ihtimalle. Ama bunu kesin olarak bilemeyiz.

@6equj5 genelde Rx570 kutularinda 450 watt oneriliyor. 80+ bronze sertifikali 500w herhangi bir psu isinizi gorecektir. High Power ve FSP nin uygun fiyatli modelleri var bakabilirsiniz. A8 7650k sizi darbogaza sokacaktir. Islemciyi yenilemeyi dusunuyorsaniz Rx570 alin. Islemci yenilediginizde de isinizi gorur. Ha bi sure degistirmem derseniz Rx560 da dusunulebilir.

ve üstelik 1050ti denen garabet kart rx 570den genelde daha pahalı satılır. burada ejderha kanıyla kavrulmuş kutsal 4 gb 1050ti GAMING DRAGON versiyonlara 1500 lira bayılanlar da gördük...

rx 570'in rakibi 1060'dır... 3 gb 1060'a göre de 1 gb fazladan vram üstünlüğü vardır.

• Benim bütçem 2000 var fakat ben yüksek bir ekran kartı almak istemiyorum sebebi ise 1. Si ne olursa olsun 2-3 sene sonra başka kart isticek yüksek oyunlar için nasılsa 2. Si ise anakartım değişmesi lazım ram değişmesi lazım işlemci 3-4 sene sonra değişmesi gerekcek o yüzden fazla para vermeden 2-3 yıl götürcek bir kart almayı planlamıştım
    İşlemcim i7 4770 anakart ecs nin h modellerinden birşeydi ram isr ddr3. E 1600 mhz 8 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ben pulse modelini kullanıyorum tavsiye ederim. Hepsiburada da nitro modeli 980 tl
    coil while sorunu varmı çift fanlı modelmi

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

coil while sorunu varmı çift fanlı modelmi

Alıntıları Göster
    Şuan yok gibi, çift fanlı model

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliayhangizemiseviyor

işini görür arkadaş, yapıştır gitsin.

Gerçekten RX 570 fiyat performans ürünü vatandan 5 gün önce 667 ye satın aldım keşke indirim bitmeden 1 adet daha satın alsaydım diyorumya neyse..
    Benimde odamda aktif olarak kullandığım 3 kasam var şuanda hepsi am3 tabanlı sistem.
    1-phenom x6 1605T 2.99 mhz
    2-fx 6300 3.5 mhz
    3-phenom x4 955
    Sırasıyla, GT1060 3gb- RX570 4gb- RX560 4gb ekran kartlarıyla sıkıntısız kullanıyorum overclocksuz stok hızlarla, ayrıca en iyi performansı RX570 ile alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart indirime girmiş, fiyatı çok iyi.

• Vatan'da geçen hafta 770 TL olmuştu o zaman almak lazımdı.

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Hocam Vram eksikligi olan oyunlarda zaten Rx570 ile Vram i sikintiya sokacak kadar ayar acamazsiniz. Yani ornek olarak Shadow of Tomb Raider da High ayarlarda 5gb Vram gerekiyor ama siz zaten Rx570 ile High ayarlarda 60fps alamayacaginiz icin 4gb ram sizi bir sikintiya sokmayacaktir.

3 sene sonunda yeni cikan oyunlarda dusuk ayarlara alirsiniz buyuk ihtimalle. Ama bunu kesin olarak bilemeyiz.

@6equj5 genelde Rx570 kutularinda 450 watt oneriliyor. 80+ bronze sertifikali 500w herhangi bir psu isinizi gorecektir. High Power ve FSP nin uygun fiyatli modelleri var bakabilirsiniz. A8 7650k sizi darbogaza sokacaktir. Islemciyi yenilemeyi dusunuyorsaniz Rx570 alin. Islemci yenilediginizde de isinizi gorur. Ha bi sure degistirmem derseniz Rx560 da dusunulebilir.
    ultrada oynuyorum ben o oyunu fps en düşük 35 gördüm o da darboğazdan galiba bu oyunda vram sorunu pek olmuyor ama forza horizon 4 de efsane bir vram yetmezliği var

• AMD FX 8300 işlemci sahibiyim ve GTX 960 kullanıyorum. Hazır fiyatlar inmişken RX 570 ile değiştireyim diyorum ama şu Vram olayı kafama takıldı. Monitörüm 1080p olduğu için(çok alakası var mı ki?) 8gb modele yönelmeyeyim diyorum ama bilemedim. 580'in 4gb modelini alsam onu da işlemcim besleyemeyecek sanırım. Çıkamadım işin içinden :)
  • Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var 4GB vramin yetmediği yerde 570 inde gücü yetmeyecektir yani 8GB olunca ciddi bir FPS farkı olmayacak. Bence en mantıklısı en uygunu almak. RX580 8GB alsan kartın gücü yetmediği yerde 8GB vram fos olacak.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.