Şimdi Ara

RX 480 İÇİN FREESNYC MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FREESNYC MONİTÖR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EKONOMİK BİŞEYLER. CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

• Bütçen uygunsa 144Hz almaya çalış. Gidip 800 liraya 75hz freesync diye satılan çöp panellerden alma. 2nci el olsun ama adam gibi monitör olsun.
  • öncelikle bütçe nedir.

monitör ne için alınacak prof. oyun oynarım ve bütçem de sağlam derseniz TN panel 144 hz freesync destekli bir sürü monitör var. asus,viewsonic,aoc

günlük kullanım ve güzel bir oyun deneyimi derseniz ve bütçe de kısıtlı ise benimde kullanmış olduğum samsung cf390 curved monitörü tavsiye edebilirim.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bütce 550 - 600 civarı
  • Burak Yovyov kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata Tr de zor ancak amazondan alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şu an için birazcık bütçe artışıyla Viewsonic vx2257 alınabilir veya biraz daha beklerim dersen kdv veya özel indirimlerle şu an ki bütçe aralığına düşer.
  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    Amazon güvenilirmi onu bilmiyorum...
  • vatanda 75 hz aoc freesync gormustum 700 tl. daha ucuzu yok . internetten alırsan o ayrı

• 1000-1200 civarı bütçeye ne önerirsiniz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

1000-1200 civarı bütçeye ne önerirsiniz peki ?

Viewsonic VX2757-mhd Türkiyede en ucuz 1100 tl. ben sadece kutusunu açtım 800 tl :)

kutusunu açtım 1 kere kullandım ve sonra 4k monitör aldığım için satıyorum.

75 hz ve 1 ms + freesync olan ve bu fiyata alabileceğiniz tek monitör. çok akıcı ve tam oyuncu monitörüdür. full kutuludur. sıfır ölü piksel garantim var.

alıcısına şimdiden hayırlı olsun :)

http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/VX2757-mhd.php

RX 480 İÇİN FREESNYC MONİTÖR TAVSİYESİ RX 480 İÇİN FREESNYC MONİTÖR TAVSİYESİ RX 480 İÇİN FREESNYC MONİTÖR TAVSİYESİ

Tr deki bütün satıcılardan daha da güvenli ben nerdeyse herşeyi ordan alıyorum ama tabi siz bilirsiniz

• HB kdv indirimi ile 640tl'yehttp://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-oyuncu-monitor-p-BD805154 almıştım. "1ms olacak" takıntın yoksa monitör şahane, tavsiye ederim. ortalama ayda bir yapıyorlar kdv indirimi, denkleyip alabilirsin
  • almamater kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu monitör alınırmı ? 60 hz oldugunu farkettim ?http://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-oyuncu-monitor-p-BD805154?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 16 Mart 2017; 18:28:9 >

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    200 lira daha cıkabilirim dersen Samsung'un bu sene cıkan 144 hz Quantum-Dot Freesync Curved Ekran monitörünü 1400'e alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/samsung-lc24fg70fqmxuf-23-5-1ms-2xhdmi-display-full-hd-curved-va-ips-monitor-p-HBV0000040PFR?magaza=Hepsiburada

-------------------------

Viewsonic XG2401 ise sepette 1300 lira olması lazım o da güzel monitördür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 17 Mart 2017; 9:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

Arkadaşlar bu monitör alınırmı ? 60 hz oldugunu farkettim ?http://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-oyuncu-monitor-p-BD805154?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

Monitör 72hz, ben kullanıyorum ve çok memnunum ama satıcı hepsiburada değil. kdv indirimi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almamater -- 17 Mart 2017; 14:8:42 >

Al bir tane Viewsonic vx2757 bir de display port kablosu keyfine bak. Ben çok memnunum hem renk hemde kullanış açısından.
  • almamater kullanıcısına yanıt
    krdesim daha dün vardı bugün alıcaktım monitörü bugün bitmiş bidaha ne zaman olur ?
  • lg nin mp68vq serisi var. 22-23-24 inç satılıyor. ben 22mp68vq modelini aldım 1 hafta oldu kargom teslim edileli mart başında sipariş vermiştim. monitör ips, 75hz, freesync, 5ms. tavsiye ederim. 143 euroya aldım amazon.de den

stoklarda genelde 23 ve 24 inç bulunuyor. ben 22liği stoğa girdiği gün sipariş geçtim. gayet f/p bir monitör. görüntü kalitesi ve renkleri çok hoş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.