Şimdi Ara

rx 470 - rx 480 - gtx 1060 darboğaz yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3.3 ghz'e hızaşırtılmış bir phenom 2 1055t işlemci var başlıkta yazan ekran kartlarından hangileri darboğaz yaratır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Lütfen denememiş kişiler veya yarım bilgisi olanlar net cevap vermesin benim de aklımı karıştırıyor, bu konuyu okuyan arkadaşların da aklını karıştırıyor. Teşekkür ederim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacaktır. Teoride Bile Yapacağı İçin Deneyerek Boğazınıza Kadar Hissedersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapar üçüne de muhtemel.
  • R9 270X üstü o işlemciyi sıkıntıya sokar.
  • 3 ekran kartındada darboğaz olur.
  • 4gb rx 470 aldim bu arada, 3 gub icerisinde de full hd freesync monitor ile deneme yapip referanslarla karsilastiracagim. Boylece sorulari olan arkadaşlara da yardimim dokunur. Darbogaz yapsa bile zen islemcileri bekledigim icin bosa gitmeyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende de 1090t overclocksuz var. Birkaç güne 460 alacağım. Değerlendirmenize göre fikrimi değiştirebilirim. Bekliyorum yorumunuzu :D
  • nurborden kullanıcısına yanıt
    Bu arada hocam bir forumda okudum adamda 1055t ocsiz 470 takip darbogaz olmadigini soyluyordu gpu %100 iken 2.8 1055t %70-80 lerde çalıştığını soyluyordu. Ayrica baska bir forumda da islemci orta segment bile olsa darbogaz sorununun olmayacagini soyluyordu. Gtx 780 ile i3 3200 darbogaz yapmaz diyordu bunlari da dusunun.

Yine de beni bekleyin ne olur ne olmaz ben yanarsam sen de yanma :)

Cogu youtube kanallari da islemci firmalariyla anlasmali oldugu için islemci almaniza gerek yok demezler
    Cok guvenmemek gerek ne de olsa onlarin para kaynagi intel ve amd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 17 Kasım 2016; 12:52:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.