Şimdi Ara

Rv 511 sizin de böyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar çok yavaş. Format attım biraz iyi oldu ama biraz birsey yukleyince yine sisip çok kasıyor. Başlangıç uygulamalarını duzenledim ama nafile. Çok ufak farklar var. Oyun performansı yavaş. 2011 de almıştım. Normaldir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 2011 den beri kullanıyorum hatta ilk yılda kasada elimi koyduğum yerler silindi çok kötü duruyor windows 7 kullanıyorsan windows 8 e geç harddiskini birleştirip tek harddisk olarak kullanabilirsin oyun performansı konusunda yapabileceğin hiçbirşey yok içini açıp temizleyebilirsin bu yıl temizledim pc baya rahatladı ayrıca geç açılıyorsa seninkide uyku modunda tut kapama kapatcağın zaman pcnin uyku modundan uyanması 5 6 saniye sürüyor öyle olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemis

bende 2011 den beri kullanıyorum hatta ilk yılda kasada elimi koyduğum yerler silindi çok kötü duruyor windows 7 kullanıyorsan windows 8 e geç harddiskini birleştirip tek harddisk olarak kullanabilirsin oyun performansı konusunda yapabileceğin hiçbirşey yok içini açıp temizleyebilirsin bu yıl temizledim pc baya rahatladı ayrıca geç açılıyorsa seninkide uyku modunda tut kapama kapatcağın zaman pcnin uyku modundan uyanması 5 6 saniye sürüyor öyle olunca

Hocam evet 7 kullanıyorum direkt 10a geçmeyi düşünüyordum aslında. Hardisk de birleştiremem maalesef çünkü linux yüklü birinde. Açıp bir temizleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ancak yıl sonunda gelir windows 8 yaparsan gözle görülür bir fark elde edebilirsin
  • gorkemis G kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.