soru basit , uçağım cuma günü ve online check in yaptım cam kenarı diye 13a koltuğunu aldım ama aklımda bi soru işareti oluştu tam o bölümde cam olmayan 2 sıra var sanırsam birisi 11. sıra onu net biliyorum geçen oranın bi önünde uçmuştum uçak 737-800 , aslında kısa bir yolculuk çok önemli değil ama böyle özel seçip de denk getirmek kötü olur..
Onu uçağa binmeden bilemezsin.
Onu kestirmek çok zor çünkü firmanın koltuk arası mesafelerine, business ya da first class ın varlığına bağlı olarak değişikli gösterebilir.
acil çıkış galiba. ben airbus 319 ile almıştım acil çıkışı 3 koltuk yerine 2 koltuk vardı ve ufak b cam vardı hostesin oturduğu yerde. artık ordna dışarıyı kesmeye çalışacaksıneğer yoksa:d
quote:
Orijinalden alıntı: Basarir11
Onu kestirmek çok zor çünkü firmanın koltuk arası mesafelerine, business ya da first class ın varlığına bağlı olarak değişikli gösterebilir.
32. saniyede kameranın camdan dışarı çektiği koltuk 13a oluyor emin oldum bu sefer , daha önceden de pegasusla uçtuğum için 9. ve 10. sıralarda cam olup 11. de olmadığını biliyorum aynı zamanda 12. de de yokmuş kameradan gözüküyor 2 sıranın yok cam arka arkaya sonra 13. sırada var , acil çıkışın 2 önü oluyor ordan kestirdim.
koltuk dizilişine göre değişir bence arkadaşların dediği gibi. ben thy ile uçuyorum onunla kıyaslamak mantıksız olur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: eroon
abc def diye sıralanıyor. a ve f de cam var.
edit:yazının tamamını şimdi okudum. camsız bölgeye geliyormu bilmiyorum ben rastlamadım.