Şimdi Ara

beyler 737-800 'de 13. sırada cam var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru basit , uçağım cuma günü ve online check in yaptım cam kenarı diye 13a koltuğunu aldım ama aklımda bi soru işareti oluştu tam o bölümde cam olmayan 2 sıra var sanırsam birisi 11. sıra onu net biliyorum geçen oranın bi önünde uçmuştum uçak 737-800 , aslında kısa bir yolculuk çok önemli değil ama böyle özel seçip de denk getirmek kötü olur..

• Onu uçağa binmeden bilemezsin.
  • Onu kestirmek çok zor çünkü firmanın koltuk arası mesafelerine, business ya da first class ın varlığına bağlı olarak değişikli gösterebilir.
  • acil çıkış galiba. ben airbus 319 ile almıştım acil çıkışı 3 koltuk yerine 2 koltuk vardı ve ufak b cam vardı hostesin oturduğu yerde. artık ordna dışarıyı kesmeye çalışacaksıneğer yoksa:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarir11

Onu kestirmek çok zor çünkü firmanın koltuk arası mesafelerine, business ya da first class ın varlığına bağlı olarak değişikli gösterebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=P-ZuyhHn3lU

32. saniyede kameranın camdan dışarı çektiği koltuk 13a oluyor emin oldum bu sefer , daha önceden de pegasusla uçtuğum için 9. ve 10. sıralarda cam olup 11. de olmadığını biliyorum aynı zamanda 12. de de yokmuş kameradan gözüküyor 2 sıranın yok cam arka arkaya sonra 13. sırada var , acil çıkışın 2 önü oluyor ordan kestirdim.

• koltuk dizilişine göre değişir bence arkadaşların dediği gibi. ben thy ile uçuyorum onunla kıyaslamak mantıksız olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

abc def diye sıralanıyor. a ve f de cam var.

edit:yazının tamamını şimdi okudum. camsız bölgeye geliyormu bilmiyorum ben rastlamadım.

Avtar daki sen misin nolur gerçeği söle?=
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

koltuk dizilişine göre değişir bence arkadaşların dediği gibi. ben thy ile uçuyorum onunla kıyaslamak mantıksız olur bence.

yine pegasusla uçucam ama neyse beyler sağolun binince de güncelliycem
  • havacılık siteleri var oraya girersen kesin bulursun cevabı.
  • Cam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Cam yok

emin misiniz ?
  • Beyler suan ucaktayim ve cam var tahmin ettigim gibi , yardımcı olan herkese teşekkürler ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.