Şimdi Ara

Rüzgarli havada top speed?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bajaj pulsar ile 4-5 defa top speed denemesi yaptim. İlkinde cevre yolunda bastim 120 km hizi cok zor gordu ama ruzgar vardi. Ayni yolun ters istikametine döndum bu sefer 155 km hizi gordu tamamdir sorun yok dedim. 2-3 gun sonra tekrar ayni yolda denedim, 130-135 km hizi yine zor gormeye basladi, ters istikamette de ayni. Otoyola ciktim yine 125-135 km hizi zor goruyor 3-4 defa denedim hep aksam saatlerinde. Acaba ruzgardan dolayi mi 130 km hizi gecemiyor yoksa baska bir sorun mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence başka sorun var.
  • Motorun bir sorunu olduğunu sanmıyorum da neden o kadar zorladığınızı bilemiyorum.
    Pulsar 200NS fabrika teknik verisi Maksimum Hız: 136 Km/s
    Rüzgarın şiddeti yönü sizin boyunuz kilonuz oturuş pozisyonu gibi son hıza etkili bir çok faktör var.
    Bu şekilde hız denemesinin kimseye bir faydası yok. Kime neyi ispat çabası ?
    Bu aynen birinin "ibrede 260km/h yazıyor ama nedense 210km/h i geçmiyor" diyerek uzun süre max hızda kullandığı arabanın motorunu yakarak eline alması olayına benzemesin sonra (yaşanmış gerçek bir olaydır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Motorun bir sorunu olduğunu sanmıyorum da neden o kadar zorladığınızı bilemiyorum.
    Pulsar 200NS fabrika teknik verisi Maksimum Hız: 136 Km/s
    Rüzgarın şiddeti yönü sizin boyunuz kilonuz oturuş pozisyonu gibi son hıza etkili bir çok faktör var.
    Bu şekilde hız denemesinin kimseye bir faydası yok. Kime neyi ispat çabası ?
    Bu aynen birinin "ibrede 260km/h yazıyor ama nedense 210km/h i geçmiyor" diyerek uzun süre max hızda kullandığı arabanın motorunu yakarak eline alması olayına benzemesin sonra (yaşanmış gerçek bir olaydır)

Hocam maximum hizin 136 oldugunu bilmiyordum 160 saniyordum bundan sonra zorlamam o halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.