Şimdi Ara

RÜZGAR TRİBÜNÜ BİLGİLENME AMAÇLI SORULAR :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=3]

Selamınaleyküm . 2. konum :D . sorum şu ben rüzgar tribünü düşünüyorumda şimdi evde ortalama 8 10 fiş çalıştırmayı düşünüyorum ama işte bunun için motorun kuvvet ne olmalı. aslında elektrikle pek aram yok daha çok marangozluk. watt mış volt muş yani pek anlamıyorum bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca ben şimdi diyelim ki elektriği harcamıyorum bu elektrik aküye dolucak eyvallahta diyelim bu elektrik kullanılmadı rüzgar tribünün ürettiği elektrik nereye gidicek?. 8 10 fiş çalıştırmak ben için ortalama kaç lira masraf tutar? cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• enerjiyi depolaman lazım anacak depoladın depoladın kalmadı yer sonra depolama malzemene yani pillere zarar verebilir. nasıl bir pil'i çok depolarsan patlarsa benzer şekilde. 8-10 fiş diyorsun ama ne çalıştırcan kaç saat çalıştırcan? bunların watt'ı ne bunları bilmek lazım. ayrıca rüzgar trübünü kuracan ama bulunduğun bölge uygun mu, günlük ne kadarlık enerji kapasitesi var bunların bilinmesi lazım. o yüzden tavsiyem forumdan takip ederek önce küçük bi tane prototip yapıp onu bir test et. sonra daha büyükleri düşünürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.